Shocking Fruits

Hjälp till spelet SHOCKING FRUITS

Här är allas favorit fruktspel med en rullelektrifierad twist, precis som vi gillar det på Spinberry.

Allmän information

Det finns 20 vinstlinjer i grundspelet. Ytterligare 20 vinstlinjer är aktiva under Free Spins-funktionen.

Alla premier (förutom Scatters) betalar för varje intilliggande vinstkombination från vänster till höger som börjar med hjulet längst till vänster.

Tabell med allmän information

Speltyp

Video Slot

Antal vinstlinjer

20 rader

Antal hjul och rader

5x4

Den bästa strategin återvänder till spelaren (RTP)

95.13%

Feature Spin™ Återgå till spelare (RTP) 6 free spins

95.16%

Feature Spin™ Återgå till spelare (RTP) 10 free spins

95.16%

Feature Spin™ Återgå till spelare (RTP) 16 free spins

95.16%

Feature Spin™ Återgå till spelare (RTP) 20 free spins

95.16%

Köp-funktion Återgå till spelare (RTP) 6 free spins

95.13%

Köp-funktion Återgå till spelare (RTP) 10 free spins

95.13%

Köp-funktion Återgå till spelare (RTP) 16 free spins

95.13%

Köp-funktion Återgå till spelare (RTP) 20 free spins

95.13%

Spelfunktioner

Shocking Spins

Alla vinnande kombinationer eller 3+ Free Spins-symboler i sikte utlöser Shocking Spins.

Shocking Spins låser de utlösande symbolerna på plats och snurrar om alla andra symbolpositioner. Om en vinst går framåt eller en ytterligare Free Spins-symbol visas, tilldelas ytterligare ett Shocking Spin. Shocking Spins slutar när en vinst inte går framåt eller någon annan Free Spins-symbol inte syns.

Wild Spins

Wild Spins kan tilldelas under basspelet, se sidan med vinsttabellen för detaljer.

Under Wild Spins är det garanterat att det finns en Wild-symbol för varje snurr.

Free Spins feature

5+ Free Spins-symboler i vy utlöser Free Spins-funktionen.

Shocking Spins är aktiva under Free Spins-funktionen. Free spins spelas med 40 vinstlinjer från vänster till höger.

Inga Free Spins scatters är tillgängliga under Free Spins-funktionen

Free spins kan inte utlösas igen.

Om inget val görs, kommer popup-fönstret för Free Spins-funktionen att ta slut och starta funktionen Free Spins.

Win Boost

Funktionen Win Boost har 12 olika sektioner. Funktionen Win Boost aktiveras när en vinst i basspelet inträffar på x10 insats eller högre. När den är aktiverad trycks Start-knappen ned eller popup-fönstret Win Boost tar slut och startar Win Boost-funktionen. När Win Boost-funktionen slutar snurra kommer den att landa på antingen en multiplikator eller ett antal Free Spins. Om en multiplikator landas på, tilldelas spelaren sin ursprungliga vinst multiplicerat med multiplikatorbeloppet. Om Free Spins landar på, får spelaren välja det belopp av Free Spins eller att samla in vinsterna som utlöste Win Boost-funktionen. Om inget urval görs, kommer det bästa strategibeslutet att tas och samlas in.

Den bästa strategin är att ta gratissnurr när vinstbeloppet som utlöser Win Boost-funktionen är mindre än:

x12 insats när det erbjuds 6 Free Spins

x20 insats när det erbjuds 10 Free Spins

x24 insats när det erbjuds 12 Free Spins

x30 insats när det erbjuds 15 Free Spins

Att välja den bästa strategin garanterar inte att den ger en högre avkastning.

Om inget val görs kommer Win Boost-funktionens popup-fönster timeout och startar Win Boost-funktionen.

När Win Boost-funktionen har stoppats och Free Spins har landats på, om inget val görs, kommer det bästa strategibeslutet att fattas och samlas in.

Köp-funktion

Ytterligare sätt att aktivera Free spins-funktionen med Shocking Spins-funktionen aktiv på varje Free spin.

Feature Spin™

Ytterligare sätt att utlösa 6, 10, 16, 20 Free Spins.

Med predigro Feature Spin™ je na voljo samo en način igranja.

Varje spel använder endast aktiva och inaktiva Free Spins symboler på hjulen.

De spelas med en enda vinstlinje med följande utmärkelser:

Välj antalet Free Spins och matcha 3 Free Spins-symboler på hjulen för att vinna Free Spins-funktionen. Det maximala antalet Free Spins som kan tilldelas via Free Spins-symboler är 40.

Satsa

Välj en färg eller svit för att spela satsa-funktionen.

Ett kort delas ut. Varje kort dras från en ny kortlek med 52 kort. Spelbeloppet fördubblas om rätt färg väljs eller fyrdubblas om rätt svit väljs. Om det är felaktigt är spelet förlorat.

Tryck på Collect-knappen för att avsluta spelfunktionen.

Du kan spela upp till 5 gånger eller tills vinstsumman är större än kr2,500,000.

Du kan inte vinna mer än kr2,500,000 från spelfunktionen.

Spelfunktionen är inte tillgänglig när spelvinsterna är större än kr1,250,000.

Spelfunktionen ger en genomsnittlig utbetalning på 100 %. Observera att detta inte betyder att varje spel eller serie av spel kommer att returnera denna procentsats.

Resultatet av varje spel är slumpmässigt och påverkas inte av tidigare resultat.

Gamble aktiverar/inaktiverar i inställningarna med Gamble-växeln.

Om inget val görs kommer Gamble timeout och samla in eventuella vinster.

Satsa chans

När en spelares tillgodohavande blir mindre än det sista spininsatsbeloppet aktiveras insatschansen.

Skalan blir aktiv.

Oddsen för en framgångsrik spelchans representeras av det gröna segmentet. Att landa på grönt är en framgångsrik satsningschans, rött är en förlorande satsningschans.

När du trycker på SNURRA snurrar pekaren. Om du landar på grönt delas ett spin av hjulen ut på samma insatsnivå som användes innan spelchans aktiverades.

Om den landar på rött, tas kredit.

När du trycker på avbryt-knappen ändras skärmen från insatschans till spelet, utan något avdrag från det återstående saldot.

Satsningschansen inaktiverar/aktiverar i inställningarna med växlingen Satschans.

Spela

Insats

För att spela en runda, ska du konfigurera din insats med +/-knapparna.

Spinalternativ

Klicka på Snurra-knappen eller tryck på mellanslagstangenten för att snurra.

Mellanslagstangenten inaktiverar/aktiverar i inställningarna av mellanslagstangenten för att snurra växla.

Utbetalningsregler

Under basspelet 20 oberoende vinstlinjer.

Under Free Spins har du 40 oberoende vinstlinjer.

Vinnande kombinationer betalas med början från hjulet längst till vänster till hjulet längst till höger.

Vinstkombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets "Betalningstabell", som kan nås via knappen Inställningar.

Alla utmärkelser (förutom Scatters) betalas endast på aktiva vinstlinjer.

Den högsta vinsten betalas endast per aktiv vinstlinje.

Felfunktion ogiltigförklarar alla betalningar.

Wilds-symboler ersätter alla vinster utom Scatter.

4 eller färre Wild symboler måste kombineras med en annan symbol på en vinstlinje för att skapa en vinnande kombination.

Om en frånkoppling från spelet eller ett fel i spelet inträffar och du startar om spelet, återställs ditt saldo till beloppet innan avbrottet inträffade.

Vse odprte seje, ki jih igralec ne zaključi, skupaj z morebitnimi prihodnjimi transakcijami za te seje, bodo prekinjene po največ 90 dneh in najmanj 7 dneh, odvisno od prebivališča igralca.

Var medveten om att varje konto endast tillåter att ett enda spel spelas åt gången. Därför bör ett spel inte spelas på mer än en enhet eller flera spel på samma enhet samtidigt. Om du gör det kan det leda till olika fel.

För bästa spelupplevelse rekommenderas användning av den senaste versionen av programvaran.

Utbetalningsregler i Funktioner

Free Spins som utlöses från basspelet spelas med samma insatsbelopp som rundan som aktiverade Free Spins. Free Spins som utlöses från Feature Spin™ spelas vid basspelsinsatsen som motsvarar Feature Spin™-insatsen. Öppna vinsttabellen i Feature Spin™-läge för att se motsvarande basspelsinsats.

Free Spins-vinster läggs till linjevinster.

Autoplay

Möjliggör att spela spelet automatiskt under ett förutbestämt antal omgångar med den för närvarande valda insatsen. Autoplay-menyn är tillgänglig via Auto-knappen. Välj antalet Autoplay omgångar via Auto-knappen.

Limiter för Autoplay

Förlustgräns – Autopley stoppas vid det sista snurret innan förlustgränsen nås. Förlustgränsen för Autoplay bör vara högre än din totala insats.

Stoppa vid vinst ovan – Autoplay-funktionen stoppas när vinstbeloppet för kombinerade vinster har nått den inställda beloppsgränsen.

Stopp på Bonus-funktionen – Autoplay-funktionen stoppas när spelet når någon funktionsomgång, inklusive men inte begränsat till: Free Spins och Win Boost.

När gränsens villkor är uppfyllda kommer Autoplay att stoppas och det relevanta popup-meddelandet visas i mitten av skärmen.

Shocking Fruits: Klienten v1.1.6 (CGE v2.2.7), Server v1.0.0.0

Datum för senaste ändring: 2023-03-01