Mighty Hat: Lamp of Gold

Spelautomat med 5 hjul, 243 vinstsätt

Att spela spelet:

• Tryck på FORTSÄTT på startskärmen för att starta spelet.
  • Spelet spelas med 243 sätt att vinna på.
  • Totalinsatsen motsvarar myntvärdet gånger 5.
  • För att öppna insatsinställningarna, tryck på MYNTknappen och sedan på  eller + för att välja totalinsats.
  • Tryck på TURBO-LÄGE för att aktivera eller inaktivera animationer och ljud vid vinst, vilket får hjulen att snurra snabbare eller i normal hastighet.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Under hjulsnurren ändras SNURRA-knappen till STOPP. Klicka på STOPP för att avsluta snurranimationen och visa snurresultatet direkt.
  • Vid en vinnande snurr visar VINST-rutan den sammanlagda vinsten.
  • Endast den högsta vinstkombinationen per symbol betalas ut.
  • Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen.
  • Det går att bilda vinstsätt genom att matcha symboler oavsett position på intilliggande hjul, med början från hjulet längst till vänster.
  • Vinsterna från vinstsätten multipliceras med ditt myntvärde.
  • Det går att bilda scattervinster med hjälp av symboler på alla positioner.
  • Scattervinster multipliceras med din totalinsats.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • Ta fram listan över alternativ, tryck på AUTOSPEL och välj sedan antalet snurr som ska spelas automatiskt.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr. Autospel avslutas när hjulen har snurrat angivet antal gånger, när du inte har tillräckligt med pengar för nästa snurr, eller när en funktion har aktiverats. Du kan avsluta autospel genom att trycka på stop-knappen.
  • Autospel kan även ställas in på TILL FUNKTION vilket innebär att hjulen kommer att snurra till dess att en funktion aktiveras eller att du inte har tillräckligt mycket pengar för nästa snurr.

Vinsttabell:

• Öppna vinsttabellen genom att trycka på I.
  • Navigera i vinsttabellen genom att svepa på skärmen.
  • Stäng vinsttabellen och återgå till spelet genom att trycka på bakåtpil-knappen.

243 vinstsätt:

• Aktiva Vinstsätt utgörs av symbolramar som framträder ovanför vinnande symbolpositioner.
  • I vinsttabellen visas hur man bildar vinstsätt genom att matcha symboler oavsett position på intilliggande hjul, med början från hjulet längst till vänster.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol:

• Wild-symbolen, Lampan/Speciallampan, kan ersätta alla andra symboler förutom Palats-symbolen och alla Stenar, för att skapa bästa möjliga vinstkombination.
  • När Speciallampan stannar kan den belöna spelaren med någon av funktionerna OmsnurrSkattkistanGratisspel eller Mighty Hat.
  • Speciallampan kan endast dyka upp på mittenhjulet.

Bonuspriser:

• Det finns 4 bonuspriser:
  • Grand-bonusen = 1 000x totalinsatsen.
  • Major-bonusen = 500x totalinsatsen.
  • Minor-bonusen = 50x totalinsatsen.
  • Mini-bonusen = 20x totalinsatsen.

Omsnurr:

• När Speciallampan stannar på mittenhjulet kan omsnurr-funktionen aktiveras.
  • 1 omsnurr tilldelas.
  • Under omsnurr-funktionen hålls vissa hjul fast. Alla hjul som inte hålls snurras.
  • Under omsnurr-funktionen har alla vinstsätt en multiplikator på x1, x2 eller x3.

Skattkistan:

• När Speciallampan stannar på mittenhjulet kan Skattkistan aktiveras.
  • En Skattkista som innehåller upp till 5 priser tilldelas.
  • Priserna kan utgöras av någon av bonusarna GrandMajorMinor eller Mini, ett kontantpris, gratisspel-funktionen eller Mighty Hat-funktionen.
  • Följande priser finns: 1x, 2x, 5x eller 10x totalinsatsen.
  • Priserna betalas ut efter att alla priser har avslöjats. Därefter avslutas funktionen.

Gratisspel:

• När Speciallampan stannar på mittenhjulet kan gratisspel-funktionen aktiveras.
  • 5 gratisspel tilldelas.
  • Under gratisspel snurras hjulen automatiskt.
  • Gratisspelen spelas med samma insats som satsades under det snurr som aktiverade funktionen.
  • Under gratisspel ger 3, 4 eller 5 Palats 3, 4 respektive 5 priser utöver eventuella scattervinster.
  • Priserna kan utgöras av någon av bonusarna GrandMajorMinor eller Mini, ett kontantpris eller ytterligare 5 gratisspel.
  • Följande priser finns: 1x, 2x, 5x eller 10x totalinsatsen.
  • När Speciallampan stannar på mittenhjulet under gratisspel kan den belöna spelaren med någon av funktionerna OmsnurrSkattkistanMighty Hat eller ytterligare 5 gratisspel.

Funktionen Mighty Hat:

• När Speciallampan stannar på mittenhjulet kan Mighty Hat-funktionen aktiveras.
  • Då tilldelas 9 specialsnurr.
  • Under specialsnurr snurras hjulen automatiskt.
  • Speciallampan som aktiverade funktionen omvandlas till en guldram.
  • Alla ramar hålls fast på sina positioner under funktionens gång.
  • Om en Sten stannar på en tom position under funktionen tilldelas en silverram.
  • Om en Sten stannar på en position med en silverram under funktionen uppgraderas ramen till en guldram.
  • Om en Sten stannar på en position med en guldram under funktionen uppgraderas ramen till en röd ram.
  • Om en Sten stannar på ett eller fler hjul tilldelas ytterligare 3 specialsnurr.
  • När inga specialsnurr återstår avslöjas priser i alla ramar. Sedan betalas alla priser ut. Därefter avslutas funktionen.
  • Priserna utgörs av någon av bonusarna GrandMajorMinor eller Mini för röda ramar, eller ett kontantpris för silver- och guldramar.
  • Följande priser finns: 1x, 2x, 5x eller 10x totalinsatsen.

Utdelning till spelaren: Den teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 94.96%.

Anmärkning om frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • En snurr, snurren kommer att fullbordas automatiskt och eventuella vinster föras över till ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
  • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-02-16