Fruit Gemz Splitz

Välkommen till Fruit Gemz™ med SPLITZ och upp till 19 773 vinstsätt.

OM SPELET

Fruit Gemz™ är en spelautomat med en hjuluppsättning på 5x3 och ytterligare ett övre hjul på 3x1.

Spelet har:

• HOLD & RESPIN-FUNKTION
  • INKASSERINGSFUNKTION
  • KASKADBONUS

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj ditt insatsbelopp och tryck på spin-knappen.
  • Spin-knappen – Lägger en insats och snurrar sedan hjulen.
  • Meny-knappen – Öppnar ett fönster där spelaren kan se informationssidor; gå till lobby; ändra insats; och ändra spelinställningar. Informationssidorna är standard.
  • Saldomätare – Visar spelarens aktuella saldo.
  • Totalinsatsmätare – Visar den totalinsats som har satsats.
  • Vinstmätare – Visar det aktuella vinstbeloppet.
  • Info-knappen – Visar informationssidor.
  • Återgå till spelet-knappen – Gå tillbaka till grundspelet.
  • Hemknappen – Gå till lobbyn. Konfigurerbar beroende på operatör.
  • Knapp för insatsinställningar – Öppnar konfigurationsfönstret för insatser där spelaren kan välja önskad insats.
  • Ljudknappar – Sätt på eller stäng av ljudet.
  • Mellanslagstangenten – Tryck på mellanslagstangenten för att starta spins.
  • Bonusmätare – Visar bonusbeloppen.

REGLER

• SPLITZ: Denna symbol är SPLITZ och förvandlas till 2, 3 eller 4 symboler.
  • FRUIT GEMZ: Denna symbol är WILD och ersätter alla symboler utom INKASSERA, MYNT och SPLITZ.
  • INKASSERA: Alla MYNT-priser betalas omedelbart ut när INKASSERA dyker upp.
  • MYNT: Priserna kan ligga på mellan 1x och 888x totalinsatsen.

SPELREGLER

• Spela upp till 19 773 vinstsätt för 25 krediter.
  • Utbetalningar sker enligt vinstplanen.
  • Sammanfallande vinster läggs samman.
  • Varje symbol i vinsten kan endast användas en gång per vinnande kombination.
  • Alla vinster börjar från hjulet längst till vänster och fortsätter till höger på efterföljande hjul.
  • WILD ersätter alla symboler utom INKASSERA, MYNT och SPLITZ.
  • WILD dyker endast upp på huvud-hjulen 2, 3, 4 och 5 (nederst) samt det övre hjulet.
  • SPLITZ dyker upp på HUVUD-hjulen (nederst) – hjul 2, 3 och 4, och endast under grundspelet.
  • INKASSERA finns endast på huvud-hjul 1 (nederst).
  • Tekniska fel annullerar alla spel och vinster

KASKADBONUS

• Det översta hjulet lägger till en symbol till hjul 2, 3 och 4 nedanför.
  • Varje vinstsymbol blir del av en reaktion och ersätts med nya symboler som kommer ovanifrån på hjulen och från höger på det översta hjulet.
  • MYNT och INKASSERA-vinster skapar ingen reaktion.

ÖVRE BONUSHJULET

• Ett övre bonushjul dyker upp ovanför hjul 2, 3 och 4.

SPLITZ-FUNKTION

• När en SPLITZ-symbol landar förvandlas den till 2, 3, eller 4 av samma symbol.
  • Alla SPLITZ förvandlas slumpmässigt till en annan symbol men inte INKASSERA.
  • Alla vinster betalas endast ut först efter SPLITZ-funktionen.

HOLD & RESPIN-FUNKTION

• 3 respins aktiveras när 6 eller fler MYNT dyker upp.
  • När Hold & Respin aktiveras för första gången räknas varje symbol på skärmen som en ”tillgänglig position” för funktionen.
  • Alla MYNT-symboler som inte inkasseras hålls kvar.
  • Respins återställs till 3 om ytterligare ett MYNT, en WILD eller INKASSERA dyker upp.
  • MYNT-priser kan bestå av 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 7x, 8x, 9x, 10x den totala insatsen eller någon av bonusarna MINI, STÖRRE eller MEGA.
  • MEGA: ger 888x TOTALINSATSEN.
  • STÖRRE: ger 100x TOTALINSATSEN.
  • MINI: ger 20x TOTALINSATSEN.
  • 18–45 ”tillgängliga positioner” kan aktiveras.
  • Alla priser betalas omedelbart ut och hålls inte kvar efter att INKASSERA dyker upp under HOLD & RESPIN.
  • Under Hold & Respin kan INKASSERA endast dyka upp på en hjulposition (under vilket snurr som helst).

INKASSERINGSFUNKTION

• När symbolen INKASSERA dyker upp tilldelas alla MYNT-priser direkt och hålls inte kvar om Hold & Respin-funktionen aktiveras under samma spin.
  • Varje INKASSERA-symbol tar hem alla MYNT-priser.
  • Efter att alla kaskad-vinster har slutförts betalas INKASSERA-priserna ut.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 95.5%
  • Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod, och kan inte påverkas av spelaren.

YTTERLIGARE INFORMATION

• Tryck på mellanslagstangenten för att snurra.
  • Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

SLUMPEN

Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Datum för senaste ändring: 2022-11-30