Superpot Slot

Spelets mål:

Superpot Slot är en kaskadslot med 5x3 rullar, 20 variabla betalningslinjer, en s.k. exploding reels funktion och fast jackpott.

Spelinformation:

• Du spelar på 20 varierande betalningslinjer.
  • När du börjar spela är insatsen förinställd.
  • INSATSEN är antalet fasta linjer multiplicerade med den valda INSATSEN/LINJE Värdet.
  • SATSNINGSBELOPPET kan ändras med hjälp av   och  knapparna.
  • Du kan starta spelet genom att trycka på knappen SNURRA med vald INSATS och LINJER.
  • Utbetalningar visas i VINSTTABELLEN.
  • Vinstlinje-vinster multipliceras med beloppet "insats per linje" och läggs till andra vinstlinje-vinster.
  • Det högsta vinstbeloppet betalas på varje betalningslinje.
  • Om du vinner på flera upplysta linjer samtidigt adderas vinsterna till din totalvinst.
  • Alla symboler ger vinst från vänster till höger.
  • Ticker-meddelandet visas längst ner på spelskärmen.
  • Vid vinst uppdateras det totala SALDOT, och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.
  • Spelet och spelreglerna är samma för både spel med riktiga pengar och gratispengar, förutom att autospin-alternativet inte är tillgängligt i gratisspelläge.

Så här spelar du:

• Ställa in " insatser ": När du börjar spela är insatsen förinställd. Du kan ändra insatsen per vinst genom att klicka på knapparna  eller  som finns på var sin sida av INSATS-mätaren.
  • LINJER: 20 linjer väljs som standard. Linjerna är variabla och linjeräknaren kan ändras.
  • MAXIMAL INSATS: Klicka på MAX INSATS  om du vill välja högsta möjliga insats. Detta alternativ tas bort om ditt saldo inte räcker till.
  • Betalningstabell: Vinsttabellen ser du om du antingen klickar på  knappen i nedre delen av spelskärmen, bredvid "INSATS" eller om du klickar på  knappen längst ned på bildskärmen, bredvid linjerna. Priserna som visas i vinsttabellen gäller per insats och spelet har en dynamisk vinsttabell och utbetalningar som visas i vinsttabellen multipliceras med insatsen. Du kan navigera till samtliga betalningstabell-skärmar med ett klick på  och  . För att komma tillbaka till spelet klickar du på knappen  knappen i vinsttabellen.
  • Snurra: SNURRKNAPPEN  i det nedre högra hörnet startar spelet.
  • Volym:  symbolen aktiverar spelets musik. Klicka på  symbolen för att stänga av volymen  .
  • AUTOSNURRA: Du kan använda denna funktion för att välja bland de olika alternativen för att spela "handsfri". De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
      • Antal snurrningar: Spelet snurras det antal varv som valts i reglagemenyn. Du kan välja upp till 1 000 snurrningar och spela tills ditt saldo är mer än den totala INSATS som placerats. För spelare från Storbritannien är det tillgängliga antalet snurrningar 100.
      • Spela tills vinsten är lika stor eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller högre än det belopp som angavs i siffertextrutan.
      • Snurra tills förlusten inte överskrider: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen är nådd. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala insatser - Totala vinster)
        • Totala insatser = Ackumulerade totala insatser
        • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
        • (((Totala insatser - Totala vinster) + Aktuell INSATS) <= Förlustgräns) sedan är nästa autosnurrning tillåten.

• Om du vill använda funktionen autospin klickar du på knappen "AUTOSNURRA" i nedre vänstra hörnet av spelskärmen. När rutan Autosnurra öppnas, klickar du på "Mer" för att visa extraalternativen. Klicka i rutorna bredvid alternativen som du vill spela med. Klicka på textrutan och ange gränsbeloppet du vill spela med. Klicka på "STARTA" för att aktivera valda alternativ och starta spelet. På samma sätt kan du klicka på "X" för att hoppa över funktionen "AUTOSPIN" och återgå till spelskärmen.
  • När du spelar med flera alternativ och valda villkor, kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du kan sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta spelet.
  • Om du vill avaktivera funktionen AUTOSNURRA klickar du på knappen SLUTA SNURRA. Du återvänder då till det ordinarie spelet.
  • Du kan endast använda alternativet AUTOSNURRA när du spelar med riktiga pengar.
  • Upprepa INSATS /ändra INSATS: När rullarna har stannat blir standard insatsen för nästa spel samma som i föregående spel. Du kan klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma INSATS.  För att ändra din insats, kan du höja eller sänka spelet som visas i spelskärmen.
  • Krediter: När du har gjort önskad INSATS visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under SALDO- respektive INSATS -mätaren. Ditt spelsaldo visas längst ner på spelskärmen.

Spelinställningar:

• Volym: Spelaren kan ställa in volymen på ljudeffekterna med volymknappen.
  • Ljudeffekter: Välj mellan På och Av (On, Off) för att aktivera eller avaktivera spelvinstljudet.
  • Snabbsnurrning: Om du väljer detta alternativ är spelet snabbare än en vanlig snurrning.
  • Mellanslag för att snurra: Om du väljer detta alternativ kan mellanslag användas för att starta en snurrning.

Spelregler:

• Super Pot Slot är ett slotspel med 5 rullar och 20 variabla vinstlinjer.
  • Alla utbetalningar görs enligt utbetalningstabellen.
  • Med ett klick på "spin" knappen startas spelet med aktuellt vald INSATS och antalet LINJER.
  • Satsat belopp kan ändras med hjälp av knapparna "-" och "+".
  • Vinstbelopp multipliceras med satsat belopp per linje.
  • Endast den högsta vinsten på varje vald betalningslinje betalas.
  • Samtidiga vinster på olika betalningslinjer läggs till spelarens saldo.
  • Alla symboler ger vinst från vänster till höger.
  • Vid eventuella fel stryks alla utbetalningar och spel.
  • Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 95,05 %.

Exploding Reels Regler:

• Alla symbolkombinationer som beskrivs i vinsttabellen, aktiverar Exploding Reels funktionen under spelets gång om en vinst förekommer i de valda vinstlinjerna.
  • Symboler på en vinnande vinstlinje försvinner och en stjärna visas i en sekund i stället för vinstsymbolerna. Därefter ramlar nya symboler ned istället för de gamla vinstsymbolerna.
  • Vinsterna från de exploderande rullarna multipliceras med insatsen per linje.
  • Om en vinst förekommer inom Exploding Reels funktionen, visas vinsterna i rutan "win".
  • Denna process fortsätter tills inga vinnande symbolkombinationer längre visas under temaspelet "Exploderande rullar". Alla vinster läggs ihop och överförs till spelaren i slutet av funktionen "Exploding Reels".

Jackpott:

• Superpot jackpotten är ett fast jackpottpris som aktiveras för spelarna helt slumpmässigt.
  • Jackpott-beloppet är alltid förbestämt och har ingenting med spelarnas insatser att göra.
  • Jackpotten har ingenting att göra med symbolerna på rullarna.
  • Spelaren kan vinna jackpotten även om ingen vinst förekommer på valda betalningslinjer.

Knappkommandon:

• Klicka på Spelregler om du vill läsa utförliga regler för spelet på separat webbsida.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på Ansvarsfullt Spelande för att öppna sidan om ansvarsfullt spelande.
  • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till läget riktiga pengar eller gratispengar.
  • Klicka på knappen Insättning om du vill sätta in mer pengar på ditt konto.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

• Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 95,05 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer programvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Spellogar" när du har loggat in på nytt.
  • Om du kopplas bort mitt i win fall spelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en INSATS ?

• Klicka på knappen "Insättning"  nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. Kontakta kundtjänst när som helst för övriga frågor.