Lady Merlin Lightning Chase

Välkommen till videospelautomaten Lady Merlin Lightning Chase™, med Hold & Respin-funktion och BOOM+ free spin-funktion.

OM SPELET

Lady Merlin Lightning Chase är en spelautomat med 25 insatsnivåer, 432 vinstsätt, en hjuluppsättning på 3x4x3x4x3, Hold & Respin-funktion, BOOM+ free spin-funktion, samt en valfri BOOM+ ante-insats på 40.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj ditt insatsbelopp och tryck på spin-knappen.

• Spin-knappen – Lägger en insats och snurrar sedan hjulen.

• Meny-knappen – Öppnar ett fönster där spelaren kan se informationssidor; gå till lobby; ändra insats; konfigurera autospel (om tillgängligt) och ändra spelinställningar. Informationssidorna är standard.

• Saldomätare – Visar spelarens aktuella saldo.

• Mätare för totalinsats – Visar den totalinsats som har satsats.

• Vinstmätare – Visar det aktuella vinstbeloppet.

• Info-knappen – Visar informationssidor.

• Återgå till spelet-knappen – Gå tillbaka till grundspelet.

• Hemknappen – Gå till lobbyn. Konfigurerbar beroende på operatör.

• Autospel-knappen (om tillgängligt) – Öppnar konfigurationsfönstret för autospel där spelaren kan välja önskat antal autospel och starta autospel.

• Stoppa autospel-knappen (om tillgängligt) – Stoppar autospel. Antal återstående autospel visas över knappen.

• Knapp för insatsinställningar – Öppnar konfigurationsfönstret för insatser där spelaren kan välja önskad insats.

• Knapp för spelinställningar – Öppna konfigurationsfönstret för spelinställningar, där spelaren kan justera följande: slå på eller stänga av ljud; slå på eller stänga av bakgrundsmusik; aktivera eller inaktivera helskärmsläge; aktivera eller inaktivera vänsterhandsläge

• Ljudknappar – Sätt på eller stäng av ljudet.

• Mellanslagstangenten – Tryck på mellanslagstangenten för att starta spins.

• Knappen BOOM+ aktiverar/inaktiverar BOOM+ ante-insatsen.

REGLER

• ""COLLECT"" är symbolen för INKASSERA och när den visas tilldelas alla BLIXTSPOLARS priser direkt

• BLIXTSPOLAR: Priserna kan ligga på mellan 1x och 100x totalinsatsen.

• ""LADY MERLIN"" är wild och ersätter alla symboler förutom INKASSERA, och ersätter alla symboler när BOOM+ är aktiverad

SCATTER

• 3 eller fler scatters aktiverar 10 free spins när BOOM+ är aktiverad

HOLD & RESPIN-FUNKTION

• 3 gratis respins vinns när minst 6 BLIXTSPOLAR dyker upp.

• Alla BLIXTSPOLAR hålls kvar och de andra positionerna snurras.

• Respins återställs till 3 om ytterligare en BLIXTSPOLE, WILD eller INKASSERA dyker upp.

• BLIXTSPOLENS priser kan vara 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 7x, 8x, 9x, 10x, 20x, 25x eller 100x totalinsatsen.

• Alla priser betalas omedelbart ut och hålls inte kvar efter att INKASSERA dyker upp under HOLD & RESPIN.

• Varje WILD som ingår i en vinst under respins multiplicerar priset med wildmultiplikatorn.

• Under Hold & Respin dyker WILD och INKASSERA upp på alla hjul.

BOOM+ insats

• Satsa 40 krediter för att låsa upp funktionerna BOOM+ Free spin och BOOM+ Wild.

BOOM+ wild-funktion

• Wilds som dyker upp ersätter också INKASSERA.

• Om fler än en WILD eller INKASSERA visas samtidigt under ett och samma spin inkasseras varje pris endast en gång.

Inkasseringsfunktion

• När symbolen INKASSERA dyker upp tilldelas alla vinster från BLIXTSPOLAR direkt och hålls inte kvar om Hold & Respin-funktionen aktiveras under samma spin.

BOOM+ Free spin-funktion

• Vinn 10 free spins med 3 eller fler scatters

• Free spins-funktionen kan också vinnas slumpmässigt vid en betald insats när ingen Hold & Respin-funktion aktiveras och ingen free spin-funktion vinns från SCATTERS.

• När en SCATTER eller WILD dyker upp under free spins ökar wildmultiplikatorn med 1 så länge free spins pågår.

• Under free spins ger varje SCATTER och/eller WILD som dyker upp 1 extra free spin.

• Free spins spelas med samma vinstsätt och insats som aktiverande spin.

• Free spins och Hold & Respin kan återaktiveras under free spins.

SPELREGLER

• Vanligt spel: Spela med 432 vinstsätt för 25 krediter.

• BOOM+: Spela med 432 vinstsätt för 40 krediter.

• Utbetalningar sker enligt vinstplanen.

• Scattervinster adderas till vinstsätten.

• Sammanfallande vinster läggs samman.

• Varje symbol i vinsten kan endast användas en gång per vinnande kombination.

• Alla vinster utgår från hjulet längst till vänster och ger vinst från vänster till höger vid hjul i följd, förutom SCATTER som alltid ger vinst.

• WILD dyker endast upp på hjul 2, 3, 4 och 5.

• WILD ersätter alla symboler förutom INKASSERA.

• Varje WILD i en vinst multiplicerar priset med wildmultiplikatorn.

• Wildmultiplikatorn är 2 i grundspelet.

• INKASSERA finns endast på hjul 3.

• Tekniska fel annullerar alla spel och vinster

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den teoretiska återbetalningen till spelaren är: 95,7 %

• Den BOOM+ teoretiska återbetalningen till spelaren är: 95,9 %

YTTERLIGARE INFORMATION

• Mellanslag – Tryck på mellanslagstangenten för att snurra.

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.

• I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.

• Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

SLUMPEN

Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2021-11-11