Monopoly Megaways

Presentation av spelet

MONOPOLY Megaways™ är ett videobaserat spel med sex hjul med Reel Adventure™ som har Big Time Gamings unika Megaways™.

MONOPOLY Megaways ™ kan ha mellan 2 och 7 symboler per hjul och varje spinn kan ge upp till 117 649 sätt att vinna.

A Reel Adventure™ -sloten förbättrar spelet, vilket ger spelaren fler chanser att vinna och ökar funktionspotentialen.

Så här spelar du

Välj din insats genom att trycka på vänster- och högerpilarna på insatsen. Insatsens värde visas på insatsskärmen.

Alla utbetalningar multipliceras med insatsen för varje enskilt spinn. Reel Adventure™-förloppet är unikt för varje insatsvärde.

Autospel

För att ställa in Autospel trycker du på autoknappen. Detta visar Autospelskärmen som spelaren kan använda för att ändra antalet spinn, ställa in en förlustgräns och en vinstgräns. Spelaren kan välja Starta för att påbörja autospel när en förlustgräns har ställts in.

När Autospel är aktiverat ändras spelknappen till en stoppknapp. Antalet återstående Autospel visas på stoppknappen. Spelaren kan avbryta Autospel genom att trycka på stoppknappen. Autospelet avbryts automatiskt om någon av de begränsningar som har angivits uppnås eller om något sker som kräver att spelaren agerar.

Starta spinnet

Tryck på spelknappen för att starta ett spinn med vald insats. Hjulen kommer att snurra för att sedan stanna och visa resultatet.

Vid vinst går MR. MONOPOLY vidare till utrymmet under hjulet längst till höger som innehåller vinnande symboler.

Respons

Varje vinnande symbol är en del av en respons och ersätts av symboler från ovan.

Symbolvinster

Du vinner när matchande symboler i följd, oavsett höjd, visas från vänster till höger, med start på första hjulet till vänster.

Den högsta vinsten betalas ut för varje vinnande kombination. Alla vinnande kombinationer räknas samman. Se UTBETALNINGAR för mer information.

Basspel MONOPOLY-bräda

MONOPOLY rör sig runt MONOPOLY-brädet varje gång du vinner. Vissa utrymmen på brädet utlöser en bonus.

Varje gång du landar på GO sker nästa spinn på MAX MEGAWAYS ™ med 117 649 sätt att vinna.

Första gången du landar på en TÅGSTATION äger du den och din nästa funktion utlöses med +1 gratisspinn.

Första gången du landar på ett STATLIGT VERK äger du det och din nästa funktion kommer att utlösas med en högre vinstmultiplikator.

Basspel MONOPOLY-bräda, Fortsättning

Varje gång du landar på COMMUNITY CHEST kommer du via ett kort till en slumpmässig FASTIGHET. Kortet kan också tilldela dig mellan 1 och 4 hus för den FASTIGHET som du skickas till.

Varje gång du landar på CHANCE kommer ett kort antingen att skicka dig till en slumpmässig FASTIGHET, ge dig ett spinn på MAX MEGAWAYS ™ eller utlösa funktionen. Om kortet skickar dig till en slumpmässig FASTIGHET kan det också tilldela dig mellan 1 och 4 hus för den FASTIGHET som du skickas till.

Om du landar på en FASTIGHET på din andra respons läggs ett hus till där. Vid varje extra respons tilldelas ett extra hus.

Utlösare av gratisspinn

Funktionen utlöses varje gång ett femte hus läggs till på en FASTIGHET. Funktionen kan också utlösas från ett CHANCE-kort.

Du har belönats med 8 gratisspinn.

Varje extra hus utöver det femte, och varje TÅGSTATION som ägs, ger ett extra gratisspinn. Varje ytterligare funktion utlöser, utöver den första, ytterligare 3 gratisspinn.

När gratisspinn utlöses startar vinstmultiplikatorn vid ett och ökas med ett för varje ägd STATLIGT VERK.

Funktionen med gratisspinn

Under gratisspinn ökar vinstmultiplikatorn med ett för varje hus på varje FASTIGHET du landar på.

I slutet av gratisspinnfunktionen tappar du äganderätten till alla TÅGSTATIONER och STATLIGA VERK, men alla hus på FASTIGHETER som inte har besökts förblir på plats.

Insatsen som användes för att utlösa gratisspinn kommer att användas under tiden de är aktiverade.

I slutet av gratisspinn visas den totala vinsten för alla spinn. Eventuella vinster kommer att krediteras till spelarens konto och därefter fortsätter det vanliga spelet.

Gratisspinn MONOPOLY-bräde

Under gratisspinn rör sig MR. MONOPOLY runt MONOPOLY-brädet varje gång du vinner. Vissa utrymmen på brädet utlöser en bonus.

Varje gång du landar på GO sker nästa spinn på MAX MEGAWAYS ™ med 117 649 sätt att vinna.

Varje gång du landar på en TÅGSTATION som du äger tilldelas du +1 gratisspinn för varje ägd TÅGSTATION.

Varje gång du landar på ett STATLIGT VERK som du äger ökar vinstmultiplikatorn med 1, eller med 2 om du äger båda STATLIGA VERKEN.

Gratisspinn MONOPOLY-bräde. Fortsättning

Varje gång du landar på COMMUNITY CHEST kommer du via ett kort till en slumpmässig FASTIGHET.

Varje gång du landar på CHANCE kommer ett kort antingen att skicka dig till en slumpmässig FASTIGHET, ge dig ett spinn på MAX MEGAWAYS ™ eller ge dig +5 gratisspinn.

Varje gång du landar på en FASTIGHET ökar vinstmultiplikatorn med ett för varje hus på FASTIGHETEN. Hus tas sedan bort från FASTIGHETEN i fråga.

Allmän information

Det här spelet har en teoretisk återbetalningsgrad (RTP) på 96,5 %.

Systemfel avbryter alla utbetalningar och spel.

Upphovsrätt

Namnet MONOPOLY och dess logotyp, den särskilda designen på spelbrädet, de fyra hörnrutorna och MR. MONOPOLY-namnet och -karaktären samt brädets särskilda element, kort och spelpjäser är varumärken som tillhör Hasbro för dess fastighetshandelsspel och spelutrustning, och används med tillstånd. ©1935, 2019 Hasbro. Med ensamrätt. Licensierad av Hasbro.

Används på licens av Scientific Games Corp. och dess dotterbolag. Med ensamrätt.

MEGAWAYS™ och Reel Adventure™ är registrerade varumärken i Storbritannien tillhörande Big Time Gaming Ltd.

Reel Adventure™ är ett registrerat varumärke i USA tillhörande Bally Gaming, Inc.

Datum för senaste ändring: 2021-10-25