Viking Fall

spelinstruktioner

Steg 1: Hur man börjar

1. Tryck på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Tryck på "SNURRA" för att starta ditt spel.
  3. Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt. Om du vill avbryta Autospel medan det pågår trycker du på stoppa Autospel-knappen.
  4. RTP : 95.01%

Steg 2: Hur man spelar

• Klicka på SNURRA för att starta spelet.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en linje med 3, 4, 5 eller 6 matchande symboler (från hjulet längst till vänster) vinner du. Vinster som du får markeras och skapar en explosion så att fler symboler faller ner i kaskad.
  • Alla eventuella vinnande betalas ut till ditt kontosaldo

Kaskadsymboler

• Alla vinnande symboler skapar en kedjereaktion.
  • De vinnande symbolerna tas bort från hjulen och ersätts av nya symboler som faller ner ovanifrån.
  • Kaskader fortsätter tills inga fler vinnande symboler genereras.

Wildsymboler

• Wild-symbolen kan användas för att hjälpa till att skapa vinster genom att ersätta andra symboler utom scatter-symboler.
  • När en wildsymbol visas ökar den vinn-X multiplikatorn med 1.
  • Endast den högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.

Vinn-X multiplikatorn

• Vinn-X multiplikatorn multiplicerar alla hjulvinster med värdet som visas.
  • I grundspelet återställs vinn-X multiplikatorn efter varje snurr.
  • I fria fall ackumuleras vinn-X multiplikatorn tills funktionen är över.

Kolossal symbol

• Varje gång du snurrar kan en kolossal symbol visas.
  • Den kolossala symbolen avslöjar en slumpmässig symbol.
  • Den kolossala symbolen ger alltid en vinst.
  • En kolossal kan inte avslöja Wild / Scatter.

Scatter

• Scattersymbolen kan dyka upp på vilket hjul som helst.
  • 3 synliga scattersymboler ger 6 gratissnurr (varje ytterligare scattersymbol lägger till 2 extra gratissnurr).
  • Utöver hjulvinster tilldelas även scattervinster.

Bonusinsats (beroende på operatörskonfiguration)

1. Bonusinsats (beroende på operatörskonfiguration)
  2. Vid aktivering snurrar hjulen och garanterar att minst 3 scattersymboler dyker upp, vilket aktiverar gratissnurr
  3. Bonusinsatsen motsvarar 100 gånger totalinsatsen.

GRATISSPEL

• I gratissnurr är vinn-X multiplikatorn aktiv och startar på 1 samt ökar med 1 för varje wild som visas.
  • I gratissnurr är lägst antal kombinationer aktiva och börjar på 4 096 och ökar en nivå efter varje vinstsnurr, upp till högst 262 144. Den aktiva nivån fortsätter tills funktionen är över.
  • Gratissnurr kan återaktiveras under gratissnurr-funktionen.
  • Insatsen som användes för att utlösa gratissnurr används också under funktionen.
  • I slutet av gratissnurren visas totalvinsterna för snurren. Alla vinster sätts in på spelarens konto varpå det vanliga spelet återupptas.

AUTOSPEL

• Följande funktion är tillgänglig beroende på dina jurisdiktionsbestämmelser.
  • Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja "AUTOSPEL" kan du välja att placera upp till 100 insatser automatiskt, en efter en.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under Autospel-sessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel gratissnurr startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa Autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen "STOPP".

Information om utbetalningar och spelregler

• SYSTEMFEL ANNULLERAR SAMTLIGA BETALNINGAR OCH SPEL.

Datum för senaste ändring: 2022-02-17