Battle Royal

Avbrutet spel

• Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen.
  • Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten.
  • Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

• Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna.
  • När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop.
  • Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster.
  • Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan.
  • Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs.
  • Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda.
  • För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

• Håll hårt i huvudet för nu åker vi på en tripp bakåt i tiden med Battle Royal, ett videoslotspel med 5 hjul och 20 vinstlinjer. Battle Royal har spännande kungafärger, gratisspinn med extra jokrar och en bonusfunktion där man kan välja priser.
  • Battle Royal inkluderar Kung Henry den åttondes jokersymbol, en vapensköld som spridda-symbol, Henrys ökända sex fruar som högutbetalande symboler och de klassiska kortleksfärgerna som lågutbetalande symboler.
  • Kungafärgfunktionen kan utlösas slumpmässigt under grundspelet och förvandla alla lågutbetalande symboler till samma symbol och färg.
  • Om en spridda-symbol landar på både det första och sista hjulet så får du chans att välja vilka funktion som ska aktiveras. Spelaren bjuds in att välja en av de vinnande spridda-symbolerna för att välja vilken funktion de vill använda - gratisspinn eller Länge leve kungen (urvalsbonus).
  • Under gratisspinnen kommer huvudena att rulla och spelaren måste välja vilken av Henrys fruar som kommer att överleva gratisspinnens giljotin. En giljotin faller ner på ett hjul efter varje spinn. Om en av fru-symbolerna är synliga, antingen helt eller den övre delen på det hjulet, så kommer de att tappa huvudet och den symbolen blir en joker under resten av gratisspinnrundan. Om endast den nedre halvan är synlig på den övre raden så kan den symbolen inte halshuggas och kan därför inte heller bli en joker. Gratisspinnen fortsätter tills endast en fru-symbol är vid liv. Om den fru som spelaren valde ut överlever så kommer ytterligare ett pris att delas ut.
  • Den sista överlevande frun från gratisspinnen får sedan sitt öde bestämt av giljotinhjulen. Spelaren måste välja ett giljotinhjul åt frun. En giljotin faller sedan ned. Om det är det hjul som frun befinner sig på så kommer hon att halshuggas och Länge leve kungen-funktionen aktiveras. Om giljotinen faller ner på ett annat hjul så överlever frun och spelaren återgår till grundspelet.
  • Under bonusfunktionen Länge leve kungen så måste spelaren hjälpa Kung Henry att samla ihop plundrade skatter och fly från fängelsehålan som är full av spöken. Välj ut en kista för att samla direktvinster. Efter varje val kommer spöket från en av Henrys fruar att förflytta sig över skärmen, över en rad av kistor. Om Henry kommer i vägen för ett spöke så dör han och bonusfunktionen avslutas. En kista innehåller en nyckel. När spelaren hittar nyckeln kan spelaren välja att smita ut från fängelsehålan och få en mystisk multiplikator för den totala vinsten. Eller så kan de på egen risk välja att fortsätta öppna kistor och samla fler direktvinster. Om funktionen avslutas på grund av att ett spöke fångar Henry så delas den totala vinsten för den rundan ut. Multiplikatorn delas endast ut om spelaren väljer att smita ut ur hålan. Om spelaren har kommit till bonusfunktionen via gratisspinn så kommer multiplikatorn att tillämpas på den totala vinsten från gratisspinnen och bonusfunktionen.
  • Den optimala strategin för bonusfunktionen Länge leve kungen när den aktiveras från gratisspinn är att fly så fort du hittar nyckeln. Om bonusfunktionen Länge leve kungen aktiveras från grundspelet så är den optimala strategin att lämna fängelsehålan efter att ha öppnat fyra kistor.
  • Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Snabbspela- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.
  • RTP:96.2%

Datum för senaste ändring: 2019-03-25