Blood Moon Wilds

Välkommen till Blood Moon Wilds video slot innehållande free spins-läge, Månfasfunktion och 4 olika slumpmässiga funktioner.

OM SPELET

Blood Moon Wilds är en video slot med 5 hjul och 20 vinstlinjer med riktning från vänster till höger. Spelet har åtta ordinarie symboler som ger vinst om tre eller fler finns i rad på en vinstrad med början längst till vänster. Det finns en free spins-symbol som ger gratissnurr när 3+ landar var som helst på hjulen och en Varulvswild-symbol som endast tilldelas från funktionerna.

Månkalender

Längst upp på spelautomaten finns en Månkalender som visar vilken månfas sloten för närvarande är i. När Månkalendern visar fullmåne kommer alla högt betalande symboler på hjulen förvandlas till Varulv-wilds. Fullmånen är borttagen i free spins och flera blodmånar är tillagda. När månkalendern visar blodmåne kommer alla högt betalande symboler som är synliga på hjulen att förvandlas till Varulvs-wilds och månen återgår till sitt ursprungliga tillstånd. Dessa slotpositioner förblir wilds samtidigt som hjulen snurras och förhöjer chansen att landa på dessa wilds igen.

Slumpmässig funktion

1 av 4 slumpmässiga funktioner kan blir triggade i grundspel och i free spins. De möjliga funktionerna är listade nedan:

SLUMPMÄSSIG WILD – Förvandlar en typ av högbetalande symboler, som kommer att betala ut de mesta av wilds till wild-symboler. Den här funktionen är avaktiverad om det inte finns några högt betalande symboler på hjulen.

SLUMPMÄSSIG MULTIPLIKATOR – Lägger på en x2, x3, x4 or x5 vinstmultiplikator.

EXTRA FREE SPIN-SYMBOL – Lägger till 1 extra free spins-symbol på hjulen. Den här funktionen är endast möjlig om det redan finns minst 2 free spin-symboler på hjulen i grundspel och exakt 1 free spin-symbol på hjulen i free spins.

SLUMPMÄSSIG FULLMÅNE - Den här funktionen knuffar Månkalendern så att fullmåne och blodmåne väljs. Den här funktionen är avaktiverad om det inte finns några högt betalande symboler på hjulen.

Free spins

Free spins aktiveras genom att landa 3+ free spins-symboler någonstans i grundspel. Free spin-läget spelas med samma insats och linjer som aktiverade det. Free spins kan lösas ut på nytt. Free spins-symboler ger följande antal free spins:

2 free spins-symboler ger 2 free spins (endast tillgängliga i free spins).

3 free spins-symboler ger 7 free spins.

4 free spins-symboler ger 10 free spins.

5 free spins-symboler ger 12 free spins.

6 free spins-symboler ger 20 free spins (endast tillgängliga med ytterligare en free spins-symbol från den Slumpmässiga funktionen).

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj värde på dina mynt.
  • Tryck på Snurr-knappen för att börja spela.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• För att beräkna total myntradvinst ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en enstaka vinstrad, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på raden med start från hjulet längst till vänster.
  • Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på myntvinsten i dynamiska vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen för raden betalas.
  • Ovan innehåller inte free spin symboler vilket inte behöver vara på en vinstlinje för att ge ett pris.
  • Beräkna totalvinsten i din hemvaluta genom att multiplicera totala myntvinsten med ditt myntvärde.

SPELVAL

Klicka på ikonen för spelval för att expandera eller minimera spelmenyn.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelets funktioner och information om vinstsätten.
  • Spelinställningar – Ändra spelhastighet, spelvolym och andra inställningar.
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Spelregler – Öppnar spelets regler.
  • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.
  • Fullskärm – Slår på och av fullskärmsläget.

SPELPANEL

• Linjer – Visar antal linjer i spelet. Antal linjer är fast och kan inte ändras.
  • Myntvärde – Ändrar insatsstorleken genom att ändra myntvärdet. Du kan konvertera alla insatser eller myntvinster till din valuta genom att multiplicera antalet mynt med ditt myntvärde.
  • Insats – Insatsen i spelet är alltid 20 mynt per snurr. Genom att klicka i fältet kan du växla mellan mynt och kontant vy.
  • Maxinsats – Ställer in myntvärdet på högsta möjliga. Klickar du på knappen en andra gång, återvänder du till samma insatsstorlek som tidigare.
  • Spin-knappen – Sätter igång spelet. När hjulen snurrar ändras Spin-knappen till Stopp-knapp. Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt.
  • {autoplay}
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg. Genom att klicka i fältet kan du växla mellan mynt och kontant vy.
  • Saldo – Visar spelarens aktuella saldo. Genom att klicka i fältet kan du växla mellan mynt och kontant vy.

GENVÄGAR FÖR TANGENTBORD

• Mellanslag – Tryck på mellanslagstangenten för att snurra

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96.2%.

SLUMPGENERATOR

• Hjulen snurras med rättvis och lika möjlighet för varje stopposition enligt en certifierad slumpgenerator. Mer information finns på http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en (1) timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 14.10.2019. Vill du ha tillgång till någon tidigare version, fyll i kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/contact
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Ordlista

Engelska Svenska
Wild Wild
Free Spin Gratissnurr
Max bet Max Insats
Big Win Storvinst
Super Big Win Superstorvinst
Super Mega Big Win Super Megastorvinst

Datum för senaste ändring: 2022-06-01