Leprechaun's Luck Emporium

Leprechaun’s Luck Emporium är en videospelautomat med 5 hjul och 6 rader. Om 8 eller fler matchande symboler hamnar någonstans på hjulen utdelas vinst. Vinstsymbolerna tas bort, återstående symboler faller ner och fyller upp de tomma rutorna, varpå nya symboler ramlar ner.

Om 4 eller fler BONUS-symboler visas aktiveras bonusspelet. Bonusspelet börjar med 8 spinn.

Bonusen spelas med samma insats som gällde för det utlösande spelet.

Maximal utdelning för den här spelautomaten är 5 000 x insatsen. Eventuella vinster som överstiger denna summa utbetalas inte då maximal utdelning är den högsta möjliga vinsten. Operatören kan ha satt ett vinsttak som skiljer sig från vinsttaket på 5 000 x insatsen. Om så är fallet går det inte att nå upp till vinsttaket på 5 000 x insatsen. Kontakta operatören för att få mer information om detta.

BONUS

I bonusspelet visas ett rutsystem med 5 x 4 tomma rutor, vilka består hjul som snurras oberoende av varandra.

För varje spinn finns chansen att det hamnar en trolldrycksflaska i var och en av de tomma rutorna. Kitteln väljer slumpvis ut ett hjulsegment och markerar det. De flaskor som hamnar inom segmentet fastnar och tilldelas en multiplikator på x1.

En slumpmässig vinst utdelas av den magiska kitteln och tillämpas på alla de trolldrycksflaskor som befinner sig inom det segment som kitteln markerat. Om vinsten är ”+2 spins” utdelas 2 extra spinn, oavsett vilket segment som den magiska kitteln valt ut.

När alla spinn är spelade räknas den totala multiplikatorn ihop och multiplceras med totalinsatsen.

AUTOSPEL

Vid autospel snurras spelrundorna automatiskt med det antal spinn som valts i menyn ”AUTOSPEL”. Välj ”Turbo” för ett snabbare spel. Notera att autospel och turbo inte finns tillgängliga inom vissa jurisdiktioner. Välj ”Turbo” för ett snabbare spel.

För att använda autospel väljer du helt enkelt det antal autospinn som du önskar. Sedan anger du en förlustgräns och trycker på knappen ”BEKRÄFTA” så sätts spinnen igång. Du kan också välja att stoppa autospelet om en enskild spinnvinst överstiger en viss summa. Du kan också välja att stoppa autospelet vid funktionsvinst.

HUR MAN SPELAR

• Välj insatssumma
  • Tryck på knappen ”Spinn” för att starta spelet.
  • Tryck på insatsknapparna för att öka eller minska insatsen.
  • Tryck på autospelsmenyn för att ställa in och starta autospelen
  • Tryck på returtangenten för att återgå till det ordinarie spelet.
  • Tryck på turboknappen för att växla spinnhastighet mellan normal och turbo.
  • Tryck på knappen ”?” för att visa vinsttabellen.
  • Tryck på ljudknappen för att sätta på och stänga av ljudet

TEORETISK ÅTERBETALNING

Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94,66 %

SPELINSTÄLLNINGAR

• Spelljud – Sätter på och stänger av ljudet.
  • Vinsttabell – Se hur stor vinst respektive symbol ger, få förklaringar av spelfunktionerna och information om vinstlinjerna.
  • Spelregler – Visar spelreglerna.
  • Autospel – ställ in och starta autospelen

SPEL I DEMOLÄGE

Prova på att spela i operatörens demoläge, en motsvarighet till versionen där du spelar för riktiga pengar. Demospelet spelas med exakt samma regler och slumpgenerator. I demoläget kan du spela för ”låtsaspengar”, som saknar monetärt värde.

TEKNISKT FEL UNDER SPELET

Operatören förbehåller sig rätten att neka vinstutbetalning och annullera insatser om spelaren manipulerar spelet på ett bedrägligt sätt eller om själva spelsystemet drabbats av ett tekniskt fel.

I definitionen av ett sådant tekniskt fel innefattas fel i de odds och vinsttabeller som publicerats, och spel som inte fungerar i överensstämmelse med de regler som publicerats.

AVBRUTNA SPEL

Om ett avbrutet spel inte slutförs inom 1 dag(ar) stängs spelet. Eventuella vinster som är kopplade till det avbrutna spelet kommer då utbetalas.

Datum för senaste ändring: 2022-12-02