Immortal Romance

Allmänt

• I det här spelet är alla 243 vinstvägar permanent aktiverade.
  • Det totala satsade beloppet är antal valda mynt multiplicerat med det valda multiplikatorvärdet.
  • Du kan satsa upp till 10 mynt per spelomgång.
  • Ett multiplikatorvärde på 30 gäller per spelomgång. Exempel: 5 mynt satsade per spelomgång x 30 multiplikator = totalt 150 mynt satsade.
  • Du omvandlar vinstbeloppet i mynt till krediter genom att multiplicera antalet vinstmynt med myntstorleken.

Vanliga symboler

• Ordinarie vinster skapas när samma symboler visas bredvid varandra, och en av symbolerna visas på det första hjulet.
  • Flera ordinarie vinster betalas ut per betalningsomgång.
  • Om du har mer än en kombination av olika symboler får du en vinst för varje kombination.
  • Om det finns mer än en vinstkombination som innehåller samma symbol under en omgång, betalas endast värdet ut för den högsta kombinationen.
  • Ordinarie vinster visas som mynt eller krediter i vinsttabellen beroende på vilket läge du väljer.
  • Vanliga vinster beror på hur många mynt du satsar per spel.
  • Spridnings- och bonusvinster läggs till i ordinarie vinster.

Joker-och multiplikatorsymbol

immortal1

• Ersätter andra symboler för att bilda vinster.
  • Multiplicerar vinstsumman med 2 när symbolerna bildar en vist.
  • Ersätter inte spridningssymbolen.
  • Skapar sin egen vinst när flera jokersymboler visas bredvid varandra, med en av symbolerna på det första hjulet. Des här vinsterna multipliceras inte.
  • Regler för ordinarie vinst gäller.
  • Vinster där jokersymboler med multiplikatorfunktion ingår loggas inte som prestationer.

Spridningssymbol

immortal2

• Måste inte visas bredvid varandra på en vinstrad för att ge vinst.
  • Skapar en spridningsvinst när minst två visas någonstans på hjulen.
  • Ersätts inte med joker- eller multiplikatorsymbolen.
  • Spridningsvinster beror på din totalinsats.
  • Spridnings- och bonusvinster läggs till i ordinarie vinster.
  • Aktiverar Chamber of Spins när minst tre visas på hjulen.

Chamber of Spins

immortal2

• Aktiveras när minst tre spridningssymboler visas på hjulen.
  • Aktivera ett bestämt antal gånger för att låsa upp Free Spin-bonusspel.
  • Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för free spins.
  • Du kan spela ett av fyra Free Spin-bonusspel.
  • Amber bonusspel
  • Troy bonusspel
  • Michael bonusspel
  • Sarah bonusspel

Amber bonus

immortal2

• Alltid olåst
  • Du får 10 free spins.
  • Alla vinster multipliceras med 5.
  • Återaktiveras när minst tre spridningssymboler visas vid Free Spins. De här läggs till dina återstående free spins.
  • Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för free spins

Troy bonus

immortal2

• Lås upp genom att aktivera bonusen 5 gånger.
  • Du får 15 gratissnurrningar.
  • Alla vinster aktiverar Vampire Bat-funktionen.
  • Symboler omvandlas slumpvis till jokrar med multiplikatorfunktion.
  • Multiplicerar vinsten med upp till sex när symboler bidrar till en vinst.
  • Free spins kan inte omaktiveras.
  • Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för free spins.

Michael bonus

immortal2

• Lås upp genom att aktivera bonusen 10 gånger.
  • Du får 20 gratissnurrningar.
  • En vinst aktiverar Rolling Reels™-funktionen, förutom vinstkombinationer med scatters.
  • Om du vinner betalas vinsten ut och vinstsymbolerna tas bort. Symbolerna ovanför flyttas till de tomma platserna.
  • Om du vinner med hjälp av de flyttade symbolerna, betalas vinsten ut igen med ett ökande multiplikatorvärde. Det här fortsätter tills du inte vinner.
  • Multiplikatorvärdet höjs med 1. Högsta multiplikatorvärde är 5.
  • Multiplikatorvärdet återställs till 1 om de flyttade symbolerna inte bidrar till vinst.
  • Free spins kan inte omaktiveras.
  • Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för free spins.

Sarah bonus

immortal2

• Lås upp genom att aktivera bonusen 15 gånger.
  • Du får 25 gratissnurrningar.
  • Återaktiveras när två eller fler spridningssymboler visas vid Free Spins. Om två, tre, fyra eller fem spridningssymboler visas under en free spin, vinner du en, två, tre eller fyra ytterligare free spins respektive. De här läggs till dina återstående free spins.
  • Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för free spins.

immortal3

• När en symbol visas på hjul 3 omvandlas upp till fjorton symboler till jokrar.
  • Ersätter andra symboler för att bilda vinster.
  • Inga vinster betalas ut för den här symbolen

Wild Desire bonus

• Aktiveras slumpvis i vanliga automatspel.
  • Upp till fem hjul omvandlas till jokerhjul.
  • På ett jokerhjul ersätter alla symbolpositioner andra symboler för att bilda vinster.
  • Jokrar, multiplikator- och spridningssymboler visas inte.
  • Vanliga vinster som skapats i Wild Desire-bonusen loggas som prestationer.
  • Vinster i jokerhjulet som skapats i Wild Desire-bonusen loggas inte som prestationer.

Prestationer i vinsttabellen

• Följer din vinststatus genom att markera symbolkombinationer som du har vunnit.
  • När du vinner alla kombinationer för samma symbol markeras den.
  • Prestationer markeras permanent i vinsttabellen, även om du lämnar spelet.
  • Vanliga spelvinster loggas som prestationer.
  • Vinster där jokersymboler med multiplikatorfunktion ingår loggas inte som prestationer.
  • Chamber of Spins loggas inte som prestationer.
  • Vanliga vinster som skapats i Wild Desire-bonusen loggas som prestationer.
  • Vinster i jokerhjulet som skapats i Wild Desire-bonusen loggas inte som prestationer.

Snabbspel

Vid snabbspel ökas hjulens rotationshastighet så att resultaten visas snabbare. Det påverkar inte spinresultatet.

Aktivera snabbspel i spelet så här:

1. Tryck på Inställningar.
  2. Tryck på Snabbspel.

För att slå av snabbspel, tryck på Snabbspel igen.

Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Konfigurera min totala insats

Det totala satsade beloppet är antal valda mynt multiplicerat med det valda multiplikatorvärdet.

1. Tryck på Inställningar.
  2. Tryck på Myntstorlek och välj en myntstorlek.
  3. Tryck på Mynt Satsa och välja antalet mynt.

Ändra mitt insatsbelopp

• Det totala satsade beloppet är antal valda mynt multiplicerat med det valda multiplikatorvärdet.
  • Tryck på Satsa och välj det totala antal mynt eller krediter som du vill satsa.
  • I det här spelet kanske det inte går att satsa med krediter.

Byt från mynt till krediter

• Du kan ändra ditt saldo, satsa och vinna belopp som visas i mynt eller krediter.
  • Tryck på Mynt om du vill omvandla till krediter eller tryck på Krediter om du vill omvandla till mynt.
  • Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.