Masters Of Olympus

Om det här spelet

Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer.

Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i detta mönster.

Vägvinster går från vänster till höger från det första hjulet.

Det här spelet spelas enbart med krediter.

Det här spelet har 1024 vägar.

Det finns 5 hjul och 4 rader i basspelet.

Fler hjul kan aktiveras.

Olympus Bonus-, Spartan Bonus- och Guaranteed Athena Bonus-funktionerna börjar med 20 hjul och 4 rader, och kan expanderas till maximalt 30 hjul och 6 rader.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Vinstregler

Vinster multipliceras med den totala insatsen.

Vinsten baseras på vinstkombinationen.

Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.

Vinn upp till-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.

Om flera vinnande kombinationer stannar på samma väg är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.

Den totala utbetalningen är summan av alla vägvinster från ett spel.

Vägvinster baseras på din ursprungliga insats.

Utbetalningsgräns

Det här spelet har en vinstgräns på 20 000x insatsen.

Alla efterföljande vinster under spelet begränsas.

Vinstuppräkningen fortsätter tills spelets utbetalningsgräns uppnås.

Om Free Spins spelas överges alla återstående Free Spins och spelet fortsätter till funktionsoutroskärmen.

Utbetalningsgränsen går att nå i Olympus Bonus-, Spartan Bonus- och Guaranteed Athena Bonus-funktionen.

Regler för vägar

En väg är ett mönster av symbolpositioner intill varandra på hjulen.

Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i detta mönster.

Det här spelet har 1024 vägar.

Vägvinster går från vänster till höger från det första hjulet.

Wild-symboler

Wild-symboler ersätter alla symboler utom Bonus-symboler.

Olympus Bonus-funktion

Olympus Bonus är en Free Spins-funktion.

Free spins spelas automatiskt.

Free Spins är gratis för spelaren.

Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Om 3 Bonus-symboler dyker upp på hjulen aktiveras Olympus Bonus-funktionen.

Bonus-symboler dyker endast upp på hjul 1, 3 och 5.

3 free spins delas ut.

Free Spins kan återställas till det tilldelade antalet spel.

Olympus Bonus-funktionen börjar med 20 hjul.

Det maximala antalet hjul under Olympus Bonus är 30.

Varje hjul har 1 rad.

Bonussymbolerna som aktiverade Olympus Bonus ersätts med sköldsymboler som avslöjar ett värde på 1–50x.

När en ny sköld eller en ny gudssymbol dyker upp under ett spel återställs free spin-räknaren till antalet Free Spins som spelaren startade funktionen med.

Den vanliga ordningen som gudssymbolernas multiplikatorer appliceras på hjulen är från övre vänstra hjulet ner till nedre högra hjulet, rad för rad.

Om en Aphrodite-symbol finns på hjulen appliceras dess multiplikator först.

Olympus Bonus-funktionen avslutas när det sista spelet är färdigt och inga nya symboler dyker upp.

Funktionen avslutas när alla synliga hjul har fyllts med en symbol, och då betalas ett pris på 500x insatsen ut utöver den totala vinsten.

När Olympus Bonus-funktionen avslutas läggs varje symbols multiplikatorvärde ihop och multipliceras med nuvarande insats och betalas ut som bonusens totalvinst.

Insatsen som används för att beräkna den totala vinsten är insatsen som användes när Olympus Bonus-funktionen aktiverades.

Under funktionen kallas Free Spins för Bonus Spins.

Olympus Bonus-funktion – symboler

När en Aphrodite-symbol dyker upp avslöjas ett multiplikatorvärde på 2–9x.

Aphrodite-symboler multiplicerar värdet för varje symbol som dyker upp på hjulet med dess värde.

Aphrodite-symboler multiplicerar inte symboler från föregående spel.

Aphrodite-symbolvärdet används för att multiplicera värdet av symbolerna som dyker upp i efterföljande spel under hela funktionen.

En symbols multiplikatorvärde kan endast multipliceras av en Aphrodite-symbol under funktionen.

Aphrodite-symboler kan bara dyka upp en gång under funktionen.

Apollo-symboler avslöjar ett multiplikatorvärde på 1–9x när den dyker upp.

Apollo-symbolen lägger till dess multiplikatorvärde till varje synlig symbol.

Zeus-symboler avslöjar ett multiplikatorvärde på 1–9x.

Zeus-symboler lägger till sitt multiplikatorvärde till alla synliga symbolers multiplikatorvärde i alla spel till slutet av Valhalla Bonus-funktionen.

Ares-symboler avslöjar ett multiplikatorvärde på 1–9x när den dyker upp.

Ares-symbolen lägger till varje synlig symbols multiplikatorvärde till dess multiplikatorvärde.

Athena-symboler avslöjar ett multiplikatorvärde på 1–9x.

Athena-symboler lägger till varje synlig symbols multiplikatorvärde till dess multiplikatorvärde i alla spel till slutet av funktionen.

Poseidon-symboler avslöjar ett multiplikatorvärde på 1–9x.

När en Poseidon-symbol dyker upp på ett hjul expanderar den ner antalet hjul med 5.

Hjulen som visas under vatten är inte aktiva förrän Poseidon-symbolen aktiverar hjulen.

Poseidon-symboler kan endast dyka upp 1 gång per spel.

Poseidon-symboler kan bara dyka upp 2 gånger under funktionen.

Hades-symboler avslöjar ett multiplikatorvärde på 1–9x.

När en Hades-symbol dyker upp återaktiverar den alla Apollo- och Ares-symboler på hjulen under ett spel.

Silversköldssymboler avslöjar ett multiplikatorvärde på 1–9x.

Guldsköldssymboler avslöjar ett multiplikatorvärde på 10–50x.

En silversköld vars multiplikatorvärde överskrider 9x förvandlas till en guldsköld.

En gudssymbol applicerar inte sin egen multiplikator till sitt eget värde.

Olympus Bonus-funktion – hotspots

Maximalt 3 Hot Spots kan dyka upp på hjulområdet samtidigt.

Hot Spots kan dyka upp på insatsområdet när hjulen snurrar.

Det finns en större chans att en gudssymbol dyker upp på ett hjul med en Hot Spot.

Spartan Bonus-funktion

Samma regler gäller i den här funktionen som i Olympus Bonus-funktionen, med undantag för nedanstående.

4 free spins delas ut.

Zeus Respins-funktion

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Wild-symbolen som aktiverade funktionen stannar kvar på hjulet och expanderar ner på hjulet från positionen den stannade på.

För varje omsnurr expanderar Wild-symbolen ner en position på hjulen.

Om en annan Wild-symbol dyker upp på hjulen under funktionen och expanderar ner på hjulet från positionen den stannade på.

Om en myntöverläggningssymbol dyker upp under funktionen samlas den in till bonusmätaren.

Myntöverläggningssymbol kan dyka upp på alla hjul.

Att få 3 myntöverläggningssymboler under funktionen ger spelaren Olympus Bonus-funktionen eller Spartan Bonus-funktionen om spelaren har fullbordat Spartan Booster-samlingen.

Funktionen avslutas när den sista Wild-symbolen flyttas utanför spelområdet och inga nya Wild-symboler dyker upp under det sista omsnurret.

Vinster under Zeus Respins-funktionen betalas ut enligt vanliga vinstregler.

Om Olympus Bonus-funktionen eller Spartan Bonus-funktionen vinns så startar funktionen när Zeus Respins-funktionen avslutas.

Den totala vinsten från funktionen läggs till i saldot när funktionen och eventuella bonusfunktioner är avslutade.

Omsnurren är gratis.

Spartan Booster-funktion

När bonussymboler dyker upp på hjul 1 och 3 under ett spel ökar Spartan Booster-mätaren med ett steg.

Spartan Booster-mätaren har totalt 10 steg.

När Spartan Booster-mätaren har fyllts på öppnas Spartan Bonus-funktionen istället för Olympus Bonus-funktionen när den aktiveras.

Spartan Booster återställs när Spartan Bonus-funktionen är avslutad.

Spartan Booster-framsteg sparas per insats.

Att ändra insats visar den nya insatsens Spartan Booster-framsteg.

Köpfunktion

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Funktionen är inte tillgänglig vid alla insatser.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Aktivering av den här funktionen aktiverar motsvarande funktion direkt.

Buy-funktionen påverkar inte Spartan Booster-funktionen Kostnaden för att köpa Olympus Bonus är 50x insatsen.

Kostnaden för att köpa Spartan Bonus-funktionen är 100x insatsen.

Kostnaden för att köpa Guaranteed Athena-funktionen är 250x insatsen.

Guaranteed Athena-funktionen aktiverar Spartan Bonus-funktionen och garanterar att Athena-symbolen dyker upp som en av tre startsymboler i Spartan Bonus.

Autospel

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.

Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.

Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.

Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.

Insats: Ställ in nuvarande insatsvärde.

Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp.

Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet.

Att avbryta autospel eller stoppa hjulen under autospel påverkar inte spelets utfall.

Autospel avslutas automatiskt om en bonus eller free spin-funktionen aktiveras.

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Spelkontroller

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Insatshöjning: Höjer den nuvarande insatsen.

Knappen Insatssänkning: Sänker den nuvarande insatsen.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Ljud: Aktiverar spelljud.

Saldo: Visar nuvarande saldon.

Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.

Vinst: Visar den senaste vinsten.

Knappen Buy Bonus: Ger dig möjligheten att köpa bonusfunktioner.

Spelmeny

Knappen Hem: Avslutar spelet.

Knappen Vinsttabeller: Visar vinsttabeller.

Insatsinställningar

Snabbinsatsknappar: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet.

Speltermer

MASTERS OF OLYMPUS™ = MASTERS OF OLYMPUS™

WILD = WILD

BIG WIN = STORVINST

MEGA WIN = MEGAVINST

EPIC WIN = EPISK VINST

FREE SPINS = FREE SPINS

OLYMPUS BONUS = OLYMPENBONUS

SPARTAN BONUS = SPARTANBONUS

GUARANTEED ATHENA = GARANTERAD ATHENA

APHRODITE = AFRODITE

APOLLO = APOLLO

ZEUS = ZEUS

ARES = ARES

ATHENA = ATHENA

POSEIDON = POSEIDON

HADES = HADES

ZEUS RESPINS = ZEUS-OMSNURR

SPARTAN BOOSTER = SPARTANBOOSTER

BONUS SPINS = BONUSSPEL

BUY = KÖP

BUY BONUS = KÖP BONUS

OLYMPIAN WIN = OLYMPENVINST

HOT SPOTS = HOT SPOTS

BONUS = BONUS START = STARTA

STOP = STOPPA

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får.

Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.

Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras.

Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande.

Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.

Välj Starta för att börja spela gratisspelserbjudandet.

Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången.

Välj Använd senare för att skjuta upp erbjudandet.

Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet.

Välj Nej tack för att avfärda gratisspelen.

Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret.

När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.

Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Den här funktionen är endast tillgänglig i utvalda spel.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.

Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.

Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar.

Värden reflekterar den genomsnittliga förväntade utdelningen och ändras inte.

Övergripande RTP: 94,02 %.

RTP för Buy Spartan Bonus: 94,27 %.

RTP FÖR Buy Olympus Bonus: 94,13 %.

RTP för Buy Guaranteed Athena: 94,40 %.

Datum för senaste ändring: 2023-01-23