9 Masks of Fire

Spelregler

• Se sektionerna nedan för information om spelreglerna.

Allmänna regler

• Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla insatser och vinster.

Regler för jokersymbolen

1. Jokern är en jokersymbol.
  2. Jokern kan ersätta alla symboler utom mask- och free spin- symbolerna.

Regler för masksymboler

1. Masksymbolen är en spridningssymbol.
  2. Tre eller fler masksymboler var som helst på skärmen ger vinst.
  3. Bara det högst betalande antalet masksymboler betalas ut.
  4. Vinster från masksymboler beräknas genom att multiplicera med den totala insatsen.
  5. Spridningsvinster läggs till i radvinster.

Regler för free spins-funktionen

1. Tre Free spin-spridnings-symboler var som helst på hjul 2, 3 eller 4 aktiverar free spin- hjulfunktionen.
  2. Hjulet snurrar en gång och ger ett fält med ett antal free spins och en multiplikator.
  3. Alla radvinster och Free spin-spridnings-symbolvinster under free spins multipliceras med hjul- multiplikatorn.
  4. Under free spins multipliceras inte vinster från masksymboler med hjulmultiplikatorn.
  5. Tre Free spin-spridnings-symboler var som helst på hjul 2, 3 eller 4 omaktiverar funktionen.
  6. Omaktivering ger lika många free spins som först delades ut, med samma multiplikatornivå.
  7. Spridningsvinster läggs till i radvinster.

Insats- och utbetalningsregler

1. Vinst betalas endast ut för den högsta kombinationen på varje rad.
  2. Radvinstkombinationer ger vinst från vänster till höger, så en symbol måste visas på första hjulet. Symbolkombinationer som börjar på andra, tredje, fjärde eller femte hjulet ger inte vinst. Symbolerna måste vara bredvid varandra på rad.
  3. Högst 1 vinstkombination betalas ut per vinstrad.
  4. Om det finns fler än 1 möjlig vinstkombination på en vinstrad vinner du endast värdet för den högsta kombinationen.
  5. Radvinster beräknas genom att vinsten för radkombinationen multipliceras med radinsatsen. Radinsatsen är den totala insatsen delat med antalet spelade rader.
  6. Alla vinsttabeller visar antalet krediter som vinns för varje kombination.
  7. Antalet vunna krediter beror på radinsatsen. Radinsatsen är den totala insatsen delat med antalet spelade rader.
  8. Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla insatser och vinster.

Utbetalning av spelvinster

• Vinsterna som betalas ut på spelautomaten är beroende av vilka symboler som visas på vinstraderna när hjulen har stannat.
  • Alla vinsttabeller visar antalet krediter som vunnits för varje vinstkombination.

Radutbetalningar

• Radvinster beräknas genom att vinsten för radkombinationen multipliceras med radinsatsen.
  • Följande villkor måste uppfyllas för att en kombination med vanliga symboler ska ge en vinnande kombination:
    • Symbolerna måste visas bredvid varandra på en vinstrad.
    • Vinnande vinstradskombinationer betalas ut från vänster till höger. En vinnande vinstradskombination måste börja med vinstradspositionen längst till vänster och fortsätta på intilliggande positioner på vinstraden.

Utbetalningar för free spin-symboler

• Free spin-symbolvinster beräknas genom att multiplicera utbetalningen från free spinsymbolkombinationen med den totala insatsen.
  • Free spin-symbolvinster läggs till i radvinster. Om både en free spin-symbolvinst och en radvinst inträffar delas båda vinsterna ut, eftersom free spin-symbolen inte behöver dyka upp på en vinstrad för att ge vinst.
  • För att en kombination av free spin-symboler ska bilda en vinnande spridningskombination måste följande kriterier vara uppfyllda:
    • Tre free spin-symboler visas på hjulen.
    • Free spin-symboler kan inte ersättas av jokersymboler.

Utbetalningar för masksymboler

• Maskvinster beräknas genom att multiplicera utbetalningen från masksymbolskombinationen med den totala insatsen.
  • Maskvinster läggs till i radvinster och free spin-symbolvinster. Om både en maskvinst och en radvinst inträffar delas båda vinsterna ut, eftersom masksymbolen inte behöver dyka upp på en vinstrad för att ge vinst.
  • För att en kombination av masksymboler ska bilda en vinnande spridningskombination måste följande kriterier vara uppfyllda:
    • 3+ masksymboler visas på hjulen.
    • Masksymboler kan inte ersättas av jokersymboler.

Utbetalningar för free spins

• 3 free spin-symboler aktiverar ett snurr på free spin-hjulet.
  • Alla fält på free spin-hjulet ger ett antal free spins och ett multiplikatorvärde.
  • Alla insatser som spelas i free spins är desamma som det spel som aktiverade free spinsfunktionen.
  • Radvinster från free spins och free spin-symbolvinster multipliceras med det aktiverande multiplikatorvärdet.

Ikoner

Nedan visas ikoner som används i spelet och deras beskrivningar.

Ikoner

Beskrivningar

3 1

Huvudmeny

4

Återgå

4

Minskning

5

Ökning

4

Insats

31

Snabbspel

32

Ljud av / ljud på

4

Ansvarsfullt spelande

4

Spelarskydd

4

Lojalitet

4

Spelhistorik

4

Transaktionshistorik

4

Banktjänster

4

Inställningar

4

Vinsttabell / information

4

Hjälpfiler

4

Lobby

4

Släng

Obs!

• En del av alternativen kanske inte är tillgängliga där du befinner dig.

Spela spelet

• Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar vinstkombinationer. Vinsten beror på vilken vinstkombination som bildas.

Spela:

• Ditt saldo visas i krediter och visas i konsolfältet.
  • Välja insatsbelopp:
    • Skrivbordets inställningspanel
      • Öppna menyn genom att klicka på ikonen3 1.
      • Klicka på ikonen Insatst4.
      • Välj värde från tillgängliga alternativ.
      • Rulla upp och ned med mushjulet eller använd rullninglisten för fler alternativ.
      • Klicka på Max. insats för att välja högsta tillåtna insats.
    • Skrivbordets konsolmätare
      • Klicka på Insats.
      • Välj värde från tillgängliga alternativ.
      • Rulla upp och ned med mushjulet eller använd rullninglisten för fler alternativ.
      • Klicka på Max. insats för att välja högsta tillåtna insats.
    • Mobil
      • Öppna insatspanelen genom att trycka på ikonen4 .
      • Tryck på det värde du vill ha från tillgängliga alternativ.
      • Svep upp eller ned i insatspanelen för fler alternativ.
      • Tryck på Max. insats för att välja högsta tillåtna insats.
  • Klicka eller tryck på Snurra för att börja snurra hjulen. Du kan även trycka på hjulen för att snurra (endast mobil). Om det är aktiverat i inställningar kan du använda blankstegstangenten för att snurra (endast dator).
  • När hjulen stannar lyser vinster upp om du har en vinnande kombination. Du vinner beloppet som visas i rutan Vinst.
  • Om du inte har en vinnande kombination är spelet slut och du kan spela igen.

Autospel

• Med Autospel kan du spela ett bestämt antal gånger i rad utan att röra spelet.

Om Autospel

• Vissa spel saknar Autospel och de funktioner som hör därtill.
  • Du måste ställa in din insats innan du börjar en Autospel-session, för Autospel använder alltid det senaste insatsbeloppet.
  • Du kan stoppa Autospel när som helst. Det påverkar inte snurresultatet.
  • Om jackpotten aktiveras stoppas Autospel.

Inställningar

• Inställningar har flera spelinställningar.

På datorn

1. Öppna menyn genom att klicka på ikonen3 1 .
  2. Klicka på ikonen Inställningar4 .

Mobil

1. Öppna menyn genom att trycka på ikonen3 1 .
  2. Tryck på ikonen Inställningar4.

Välj vilka alternativ som ska vara aktiverade och inaktiverade.

• Introduktionsskärm visar introduktionsskärmen vid start.
  • Visa guide vid start (endast mobil).
  • Snabbspel ökar hastigheten på spelautomatens hjul.
  • Allt ljud styr alla ljud, inklusive spel- och bakgrundsljud.
  • Spelljud styr konsol- och snurrljud, samt ljud för vinstkombinationer och -sekvenser.
  • Bakgrundsmusik styr bakgrundsmusiken.
  • Blanksteg för snurr låter dig snurra hjulen med datorns blankstegstangent (endast dator).

Obs!

• En del av alternativen kanske inte är tillgängliga där du befinner dig.
  • Spelljud och bakgrundsmusik är bara aktiverade om Allt ljud är PÅ.

Återbäring till spelare (RTP)

• Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett specifikt spel som betalas ut som vinstsumma med tiden. RTP-värdet är statiskt och ändras inte
  • Det här spelet har en RTP om 96,24 %.

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2020-02-12