Sizzling Spins

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

• Sätt igång grillen för smaskiga vinster i Sizzling Spins, ett 5-hjuls videoslotspel som spelas med 243 vinstlinjer, som ger vinst från vänster till höger.
  • Sizzling Spins har en folieomslagssymbol, som öppnas upp för att bli en joker när den stannar på ett hett hjul, en spridd symbol (Chilin), en rad olika läckra köttbitar som högvinstsymboler och en blandning av delikata grönsaker som lågvinstsymboler. Jokersymbolen kan ersätta för alla andra hjulsymboler förutom de spridda symbolerna för att hjälpa dig att bilda vinstkombinationer.
  • Ett hett hjul är aktiverat på hjul 1, 3 eller 5 på varje initialt spinn. Folieomslag som stannar på ett hett hjul förvandlas till joker, som utlöser ett återspinn där det heta hjulet hålls kvar. Under återspinnet flammar ett annat hjul upp och blir ett hett hjul. Om du aktiverar ännu en joker på det nya heta hjulet, delas ännu ett återspinn ut. Återspinn fortsätter till dess att alla 5 hjul är heta eller inga fler jokrar aktiveras. Under ett återspinn kan vilket hjul som helst bli ett hett hjul. Om en joker stannar på det heta hjulet på det fjärde och sista återspinnet multipliceras alla vinster för det återspinnet med 2.
  • Gratisspinnfunktionen utlöses när 3 spridda Chili-symboler stannar på hjulen. Välj en av chilifrukterna på skärmen för att visa hur många gratisspinn du har vunnit! Vinn 8, 10 eller 12 gratisspinn.
  • Hjulen under gratisspinn utökas till en höjd på 4 rader och ökar antalet vinstlinjer till 1024. Ett hjul blir ett hett hjul vid varje spinn. Vilket hjul som helst kan bli hett hjul under gratisspinn. Alla folieomslagssymboler aktiveras som joker på alla hjul. Jokrar på heta hjul utlöser återspinn på samma sätt som i grundspelet. Samla in spridda Chilis för att höja din multiplikator. Multiplikator är tillagd till aktuellt och efterföljande spinn. 3 spridda Chilis ger x2 multiplikator. 6 spridda Chilis ger x3 multiplikator. 9 spridda Chilis ger x5 multiplikator.
  • Du väljer din insats med de fem insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Det finns 243 fasta vinstvägar. Vinster ges från vänster till höger för efterföljande vinstkombinationer. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.
  • RTP är 96.49%

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.