Timelines

Om det här spelet

l Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader. l Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer. l Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Insatsregler l Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Vinstregler

• lVinsten baseras på vinstkombinationen.
  • lOm flera vinnande kombinationer stannar på samma väg är det bara den högsta av

vinsterna som betalas ut.

• lVinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen. l Den totala utbetalningen är summan av alla vägvinster från ett spel. l Vinstvärdet uppnås genom sammanlagda vinster under hela free spins-sessionen.

Regler för vägar

l Det här spelet har 243 vägar. l En väg är ett mönster av symbolpositioner intill varandra på hjulen. l Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i detta mönster. l Vägvinster går från vänster till höger från det första hjulet.

Scatter-symboler

l Multiplikator-, tidslinje-, diamant- och maskhålssymboler är scatter-symboler. l Scatter-symboler, med undantag för diamantsymboler, ger inte vinst. l Scatter-symboler, med undantag för maskhålssymboler, kan dyka upp på alla hjul. l Maskhålssymboler dyker bara upp på hjul 1, 3 och 5. l Maskhålssymboler dyker bara upp i basspelet.

Multiplikatorer

• lDet finns 2x-, 3x-, 4x- och 5x-multiplikatorer i basspelet. l Det finns 4x-, 6x-, 8x- och 10x-multiplikatorer i free spins.
  • lFlera multiplikatorsymboler kan dyka upp på hjulen. l Summan av multiplikatorerna tillämpas på spelets vinster.

Tidslinjebonus

• lFå minst 1 tidslinjesymbol för att starta funktionen.
  • lDe 5 sista spelen sparas i minihjulen. l Symbolerna överförs från minihjulen under funktionen.
  • lVarje tidslinjesymbol kan föra över upp till 3 symboler från minihjulen. l Överförda symboler ersätter symbolerna på huvudhjulet. l Alla symboler utom tidslinjesymbolen kan överföras. l Vinster delas ut när funktionen är avslutad. l Minihjulen sparas per insats.

Epic Strike™

• lOm du får 3 eller fler diamantsymboler får du ett Epic Strike™-kontantpris. l Bara det högst betalande antalet diamantsymboler betalas ut.
  • lVinster från diamantsymboler beräknas genom att multiplicera med den totala insatsen.
  • lAlla multiplikatorer som dyker upp under funktionen tillämpas på vinsterna. l Vinster delas ut när funktionen är avslutad.

Free spins

l 3 maskhålssymboler var som helst på hjulen aktiverar 10 free spins. l Free spins spelas automatiskt. l Alla vägar som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet. l Free spins kan inte omaktiveras.

Spelkontroller

• lKnappen Spel: Sätter igång ett spel.

• lKnappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

• lKnappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

• lKnappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

• lKnappen Meny: Visar fler spelalternativ.

• lKnappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

• lLjud: Aktiverar spelljud. l Insats: Visar den nuvarande totala insatsen. l Total vinst: Visar den senaste totala vinsten.
  • lSaldo: Visar nuvarande saldon. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelmeny

• lKnappen Spelregler: Visar vinsttabeller och spelregler.

• lKnappen Bank: Visar banksidan.

• lKnappen Hem: Avslutar spelet.

• lKnappen Stäng: Stänger spelmenyn.

Ytterligare information l Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

• lSaldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats. l Resultat från det senaste spelade spelet visas.
  • lOm en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.
  • lEventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav. l Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas. l Vinstvärdet uppnås genom sammanlagda vinster under hela free spins-sessionen. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Återbäring till spelare

• lÅterbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala

insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

• lVärden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar. l Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte. l Övergripande RTP: 94,12 %.
  • lSannolikheten att aktivera vissa spelhändelser kan ändras under spelet beroende på spelets aktuella tillstånd eller dina framsteg.