Davinci Diamonds Masterworks

Da Vinci Diamonds Masterworks

• Mångas favorit Da Vinci Diamonds är tillbaka med större och mer explosiva vinster än någonsin!
  • Kombinerad med den tidlösa Tumbling Reels-funktionen, pryder Da Vincis mästerverk hjulen som gigantiska porträtt-symboler som ger multiplikatorer på 2x, 3x eller 4x för bildsköna vinster. Gigantiska porträtt-symboler kan även förvandlas och skapa fler vinnande kombinationer så att till och med Mona Lisa börjar le. Gå in i bonusen i Masterworks galleriet och välj från en palett av fallökande gratissnurr-funktioner. Nå framgång i en av tre unika bonusrundor med gratissnurr där porträtt-symboler betalar som scatters, ökade multiplikatorer ger 4x, 5x eller 6x och gigantiska jokersymboler på 2x läggs till på hjulen.
  • Upplev ett klassiskt spel som har gjorts om till en riktig vinstpärla i Da Vinci Diamonds Masterworks.

Så här satsar du

• Da Vinci Diamonds Masterworks har 30 vinstlinjer för 40 mynt.
  • Meny för insatskonfiguration (mobil/surfplatta/minispel)
    • Tryck på pilen för att öppna menyn för insatskonfiguration.
    • Tryck på kryssrutan för att bekräfta och stänga menyn för insatskonfiguration.
  • Mynt
    • Visar det aktuella antalet mynt. I
    • nsatsen är fast på 30 vinstlinjer, vilket kostar 40 mynt.
  • Myntvärde
    • Visar aktuellt myntvärde i vald valuta.
    • Tryck på minusknappen (–) för att minska myntvärdet.
    • Tryck på plusknappen (+) för att öka myntvärdet.
  • Snurra
    • Tryck på cirkelpilen för att lägga insatsen och snurra hjulen.

Autosnurrfunktion

• Autosnurr spelar automatiskt spelet ett givet antal snurr till det aktuella myntvärdet.
  • För brittiska jurisdiktioner där autosnurr är aktiverat: Välj antal autosnurr, förlustgräns och (valfri) enkelvinstgräns.
  • När du har valt önskad insatskonfiguration trycker du på AUTOSNURR, och väljer hur många snurr som ska spelas med de aktuella insatsinställningarna.
  • Autosnurr spelar det angivna antalet snurr tills STOPP trycks ned, en bonus aktiveras, saldot är för lågt för att snurra igen, eller eventuella aktiverade vinst/förlustgränser uppnås.
  • Autosnurr är endast tillgängligt i godkända jurisdiktioner.
  • Autosnurrfunktionen är inte tillgänglig i miniformat.

Tumbling Reels-funktion

På alla vinnande symbolkombinationer sker följande:

• Alla vinnande symbolkombinationer utvärderas och värden läggs till vinstmätaren.
  • Alla symboler i vinnande kombinationer försvinner.
  • Om en gigantisk porträtt-symbol ingår i en vinnande kombination, försvinner hela den gigantiska porträtt-symbolen.
  • Tomma utrymmen fylls när symboler faller ned ovanifrån, i följd.
  • Om ett tomt utrymme skapas under en gigantisk porträtt-symbol så att den gigantiska porträtt-symbolen inte kan falla ner, fyller en jokersymbol platsen (-erna) under den gigantiska porträtt-symbolen.
  • Hjulen utvärderas igen för vinnande symbolkombinationer och värden läggs till vinstmätaren.
  • Symboler fortsätter att falla ned tills ingen vinnande symbolkombination dyker upp.

Gigantiskt porträtt-funktion

• Gigantiska porträtt-symboler på 2x2 kan dyka upp på alla snurr.
  • Om en gigantisk porträtt-symbol ingår i en vinnande kombination i grundspelet,
  • Porträtt-scatterbonusen eller Gigantic 2x Wilds-bonus, ger varje symbol en multiplikator på antingen 2x, 3x eller 4x.
  • I Ökade multiplikatorbonusen, ger varje gigantisk porträtt-symbol i en vinnande kombination en multiplikator på 4x, 5x eller 6x. Om fler än en gigantisk porträtt-symbol ingår i en vinst multipliceras vinsten med produkten av multiplikatorerna.
  • Gigantiska porträtt-symboler kan också skapas under fall, när fyra matchande porträtt-symboler visas på samma två rader på intilliggande hjul.

Mysterieporträtt-funktion

• I början av ett snurr i grundspelet kan en icke-vinnande gigantisk porträtt-symbol omvandlas till en annan gigantisk porträtt-symbol för att skapa en vinnande kombination.

Masterworks galleriväljare

• Masterworks galleriväljare aktiveras när tre bonusscattersymboler dyker upp någonstans på de tre första hjulen. De här symbolerna stannar endast på hjul 1, 2 och 3. Aktivering av Masterworks galleriväljare ger 6 gratissnurrar. Välj en porträtt-symbol för att bestämma gratissnurr-funktionen och bonusens porträtt-symbol.
Porträtt-symbol Funktion tilldelad
LadyOnGray Porträtt-scatters
LadyOnBrown Ökade multiplikatorer
LadyOnGreen Gigantic 2x Wilds
  • Alla val har samma förväntade avkastning, men kan bjuda på väldigt olika spelupplevelser. Masterworks galleriväljare kan inte återaktiveras.

Andra chansen-snurrfunktion

• Efter bonusens sista gratissnurr kan 1 till 6 extra gratissnurr slumpmässigt delas ut.
  • Denna funktion kan bara inträffa efter första gången som inga gratissnurrar finns kvar och kan bara inträffa en gång per bonus.

Porträtt-scatterbonus

• Fler gigantiska porträtt-symboler på hjulen än i grundspelet och porträtt-symboler som betalar som scattervinster när fyra eller fler porträtt-symboler dyker upp på hjulen!
  • Hela gigantiska porträtt-symboler som visas i hjulfönstret räknas som fyra scattersymboler.
  • Om endast en halv gigantisk porträtt-symbol dyker upp i hjulfönstret, räknas den som två scattersymboler.
  • Porträtt-scatterbonus aktiveras när tre bonusscattersymboler dyker upp någonstans på de tre första hjulen.
  • De här symbolerna stannar endast på hjul 1, 2 och 3.
  • Gratissnurrar kan återaktiveras flera gånger upp till högst 300 gratissnurrar per bonus.
  • Hjulen som används i Porträtt-scatterbonusen skiljer sig från hjulen som används i grundspelet. Gratissnurrar spelas med det myntvärde och det antal vinstlinjer som användes under det snurr som aktiverade funktionen.

Ökad multiplikatorbonus

• Fler gigantiska porträtt-symboler på hjulen och större multiplikatorer än i grundspelet!
  • En multiplikator på 4x, 5x eller 6x delas ut för varje gigantisk porträtt-symbol som ingår i en vinnande kombination.
  • Ökade multiplikatorbonusen aktiveras när tre bonusscattersymboler dyker upp någonstans på de tre första hjulen.
  • De här symbolerna stannar endast på hjul 1, 2 och 3. Gratissnurrar kan återaktiveras flera gånger upp till högst 300 gratissnurrar per bonus.
  • Hjulen som används i Ökade multiplikatorbonusen skiljer sig från hjulen som används i grundspelet.
  • Gratissnurrar spelas med det myntvärde och det antal vinstlinjer som användes under det snurr som aktiverade funktionen.

Gigantic 2x Wilds-bonus

• Fler jokersymboler och gigantiska porträtt-symboler på hjulen än i grundspelet och Gigantic 2x Wilds!
  • Jokersymboler som är 2x2 stora kan dyka upp under alla snurr och ge en multiplikator på 2x för varje gigantisk jokersymbol som ingår i en vinnande kombination. Om fler än en gigantisk jokersymbol och/eller gigantisk porträtt-symbol ingår i en linjevinst multipliceras linjevinsten med produkten av multiplikatorerna.
  • Gigantic 2x Wilds-bonusen aktiveras när tre bonusscattersymboler dyker upp någonstans på de tre första hjulen. De här symbolerna stannar endast på hjul 1, 2 och 3.
  • Gratissnurrar kan återaktiveras flera gånger upp till högst 300 gratissnurrar per bonus.
  • Hjulen som används i Gigantic 2x Wilds-bonusen skiljer sig från hjulen som används i grundspelet.
  • Gratissnurrar spelas med det myntvärde och det antal vinstlinjer som användes under det snurr som aktiverade funktionen.

Regler

• Missbruk eller funktionsfel ogiltigförklarar alla utbetalningar och spel.
  • Alla linjevinstsymboler måste dyka upp på en spelad linje och på intilliggande hjul, med början från hjulet längst till vänster.
  • Endast den högsta vinsten på varje vinstlinje betalas ut. Linjevinster multipliceras med myntvärdet på den vinnande linjen. Sammanfallande linjevinster på olika vinstlinjer läggs ihop.
  • Endast den högsta porträtt-scattervinsten ger utdelning. Porträtt-scattervinster multipliceras med myntvärdet.
  • Porträtt-scattervinster är fristående från linjevinster och läggs ihop med det totala vinstbeloppet.
  • Bonusvinster är oberoende av linjevinster och läggs ihop med det totala vinstbeloppet.
  • Jokersymboler dyker naturligt upp på hjul 2 och 4 i grundspelet och kan förekomma på alla hjul som ett resultat av att en jokersymbol fyller ett tomt utrymme under fall.
  • Jokersymboler kan dyka upp på hjul 1, 2, 3 och 4 i Porträtt-scatterbonusen som ett resultat av att en jokersymbol fyller ett tomt utrymme under fall.
  • Jokersymboler dyker naturligt upp på hjul 2, 3 och 4 i Ökade multiplikatorbonusen och kan förekomma på alla hjul som ett resultat av att en jokersymbol fyller ett tomt utrymme under fall.
  • Vinster visas i vald valuta.
  • Oavsett insatsstorlek finns det i vissa jurisdiktioner ett vinsttak på enskilda transaktioner. Se vinsttabellen för mer information. En transaktion innefattar resultatet av en aktiverad bonus plus utfallet som aktiverade bonusen. Om vinsttaket nås under bonusen, avslutas bonusen omedelbart oavsett om fler gratissnurrar återstår eller inte.

Övrig information

• Förväntad återbetalning
  • I enlighet med god spelpraxis som fordras i de flesta jurisdiktioner i världen är varje spelresultat helt oberoende, förutom i de fall när ett snurr låser upp en funktion för ett efterföljande snurr eller en serie av snurr, enligt spelreglerna. Oddsen att få ett visst resultat är alltid samma.
  • Oddsen varierar inte beroende på tidigare resultat, insatsstorlek, saldo, tid på dygnet, veckodag etc. Till exempel, om högsta vinsten slår in på ett visst snurr, är chansen att vinna högsta vinsten på nästa snurr exakt lika stor. På samma sätt ändrar tidigare förluster inte dina framtida odds.
  • Den förväntade återbetalningen reflekterar den teoretiska avkastningen över ett väldigt stort antal spel av många spelare under en längre tid. Resultaten för en given spelare över en spelsession kan variera mycket från detta långsiktiga förväntade medelvärde i båda riktningar. Ju färre spel du spelar, desto större avvikelse från den faktiska återbetalningen kan du komma att uppleva.

Immateriell egendom

© 2018 IGT. Alla rättigheter förbehållna. Alla andra varumärken som används här ägs av IGT eller dess partners, och får inte användas utan tillstånd, och är där det anges med ®, registrerade hos USA:s patent- och registreringsverk (U.S. Patent and Trademark Office).

Datum för senaste ändring: 2019-03-25