Dragon Horn

Obs! Videosloten Dragon Horn benämns Dragon Horn, spelet eller spel.

1. Dragon Horn är en videoslot med 5 hjul och 243 fasta betalningsvägar. Spelet har Wild-symbol, Dragon Fire-symbol och ett bonusspel som löses ut av scatters. Teoretisk återbetalning till spelaren är 96,1%.
  2. En spelrunda börjar med åtgärdsknappen och spelet spelas på vald insatsnivå.
  3. Inga insatser kan ändras under en omgång.
  4. Autospel spelar automatiskt spelet det antal rundor som valts på sidan för autospel.
  5. Minst 3 scatters löser ut bonusspelet som består av free spins. Antal free spins beror på antal scatters som har löst ut bonusspelet.
  6. Dragon Fire-symbol: är en hemlig symbol som kan ersättas av alla andra symboler förutom sköldsymboler i basspelet och både sköld- och scattersymboler i bonusspelet. Alla Dragon Fire-symboler ersätts av samma symboltyp.
  7. Bonusspel: alla scattersymboler som visas i bonusspelet ökar Dragon Horn-mätaren med ett och ger +1 free spin. Om Dragon Horn-mätaren når tre går bonusspelet upp en nivå. När bonusspelet går upp en nivå omvandlas sköldsymboler till Dragon Fire-symboler under resten av bonusspelet.
  8. Alla utbetalningar och vinstkombinationer betalas enligt vinsttabellen.
  9. Endast högsta vinst per betalningsväg betalas, med början längst till vänster mot höger och i kombinationer enligt vinsttabellen.
  10. Alla betalningsvägvinster under en omgång adderas och visas i slutet av spelrundan.
  11. Alla vinster visas och betalas i vald valuta.
  12. Wild-symbol ersätter alla andra symboler förutom scattersymbol. Wild-symboler kan visas på alla hjul utom det första.
  13. I händelse av fel på spelet kommer alla insatser och vinster att ogiltigförklaras.
Button Function
btb1 Klicka för att starta en spelrunda med den nuvarande valda insatsen. På datorn kan du också använda mellanslagstangenten
btb2 Öppnar insatssidan där du kan välja din insats.
btb3 Öppnar autospelsmenyn där du kan välja dina autospelsinställningar

btb4 Öppnar spelreglerna där du kan läsa vilka regler som gäller för spelet.

btb5 Öppnar vinsttabellen där du kan läsa om utbetalningar och spelets specialfunktioner
btb6 Hoppar över den nuvarande presentationen.
btb7 Sätter på eller av ljudet. Ytterligare ljudnedladdningar kan ske när ljudet sätts på.
btb8 Lämnar spelet.
btb9 Lämnar den nuvarande sidan och återgå till spelet.
btb10 Startar spelets specialfunktion (Free Spins). Antalet Free Spins visas i övre delen av knappen.
btb11 Stoppar ditt pågående autospel. Antalet återstående autospelrundor visas i övre delen av knappen.

Datum för senaste ändring: 2019-05-08