Toro 7s

Spelbeskrivning

Toro 7s är en slot med 3-hjul, 3-rader och 17 sammankopplade vinstlinjer. Spelet kommer med Matadoren som en wild symbol och Toro som en Multiplier-wild symbol och båda triggar Nudging Respins-funktionen. Det kommer också med ett free spins-bonusspel med alla vinstlinjer X5 och Lucky Sevens-funktionen som håller maskinens maxvinst som högsta pris!

Toro och Matadoren knuffas nedåt ett steg i taget tills de försvinner ut ur vyn och genererar ett respin för varje steg. Om Matadoren och Toro är synliga samtidigt, låses hjul 3 och Toro medan Matadoren knuffas nedåt och genererar respins. Toro kommer att återuppta att knuffas och generera respins när Matadoren inte längre är synlig.

3 bonussymboler var som helst på hjulen triggar bonusspelet med free spins där alla vinstlinjer multipliceras med 5. 3 bonussymboler var som helst på hjulen under bonusspelet med free spins triggar Lucky Sevens-funktionen. Samla gröna sjuor på hjul 1, blå sjuor på hjul 2 och röda sjuor på hjul 3 för att avancera genom Lucky Sevens-funktionens vinsttabell. 3 spinn tilldelas och alla linjevinster eller korrekt sjua på utsett hjul återställer antalet återstående free spins till 3. Samla 5 av varje sjua på sitt respektive hjul för att vinna den maximala utbetalningen.

Spelvy

Insatsbelopp och saldo visas alltid i informationsfältet längst ner i spelvyn i den valuta som spelaren har valt. Denna information är alltid tillgänglig under hela spelet. Vinster visas i den valda valutan i mitten av informationsfältet längst ner i spelvyn när du spelar i liggande läge, och längst upp i spelvyn när du spelar i porträttläge.

Bonusspel

3 bonussymboler var som helst på hjulen triggar bonusspelet med free spins där alla vinstlinjer multipliceras med 5. 3 bonussymboler var som helst på hjulen under bonusspelet med free spins triggar Lucky Sevens-funktionen.

Samla gröna sjuor på hjul 1, blå sjuor på hjul 2 och röda sjuor på hjul 3 för att avancera genom Lucky Sevens-funktionens vinsttabell. 3 spinn tilldelas och alla linjevinster eller korrekt sjua på utsett hjul återställer antalet återstående free spins till 3. Samla 5 av varje sjua på sitt respektive hjul för att vinna den maximala utbetalningen.

Förklaringar av knappar

Spelregler

1. Toro 7s är en slot med 3 hjul, 3 rader och 17 sammankopplade
  2. Spelet har flera olika insatsnivåer för varje
  3. Varje insats är 100
  4. Vinstkombinationer betalas från vänster till höger. Endast den högsta vinsten per vinstlinje betalas
  5. En spelrunda startar på den valda insatsnivån när spelaren trycker på
  6. Spelet kan spelas automatiskt genom att aktivera Auto Spin (om Auto Spin finns tillgängligt i den aktuella jurisdiktionen). Håll nere Spin-knappen för att välja antal rundor att spela automatiskt eller använd Auto Spin-knappen.
  7. Vinster och vinstkombinationer betalas ut enligt
  8. Vinster presenteras i spelarens valuta eller i mynt (om spel i mynt finns tillgängligt i den aktuella jurisdiktionen). Spelaren kan själv ändra i Inställningar.
  9. Toro 7s spelas i två lägen; Normalläge och bonusläge med free spins som har en
  10. Toro är en wild-symbol med multiplikator som förekommer på hjul 3 och som triggar Nudging Respin-funktionen. Toro knuffas nedåt ett steg i taget tills han försvinner ut ur vyn och genererar ett respin för varje
  11. Matadoren är en wild-symbol som förekommer på hjul 2 och som triggar Nudging Respin-funktionen. Matadoren knuffas nedåt ett steg i taget tills han försvinner ut ur vyn och genererar ett respin för varje
  12. Om Matadoren och Toro förekommer samtidigt i vyn, låses hjul 3 och Toro på plats medan Matadoren knuffas nedåt och genererar respins. Toro fortsätter att knuffas nedåt och generera respins när den befintliga Matadoren och eventuella ytterligare Matdorer försvunnit ur
  13. 3 bonussymboler var som helst på hjulen i normalläge triggar bonusläget med free spins som har en 10 free spins med en multiplikator på X5 som appliceras på alla vinstlinjer delas ut.
  14. 3 bonussymboler var som helst på hjulen under free spins triggar Lucky Sevens- funktionen med 3
  15. Under Lucky Sevens-funktionen samlas gröna, blå och röda sjuor på första, andra och tredje hjulet enligt följande:

Gröna sjuor på hjul 1

Blå sjuor på hjul 2 Röda sjuor på hjul 3

1. Varje linjevinst eller korrekt sjua på dess respektive hjul under Lucky Sevens- funktionen återställer antalet återstående spinn till Antalet återstående spinn kan aldrig överstiga 3.
  2. Sjuor samlas kontinuerligt på sina respektive hjul under Lucky Sevens- När Lucky Sevens-funktionen avslutas tilldelas spelaren de aktuella vinster som uppnåtts enligt Lucky Sevens-funktionens vinsttabell. Maximalt 5 av respektive typ av sjua kan samlas in.
  3. Om triggern för bonusläget med free spins eller Lucky Sevens-funktionen inträffar under eller sammanfaller med Nudging Respin-funktionen, kommer Nudging Respin-funktionen att pausas och sedan återupptas när den utlösta funktionen har
  4. Om en Toro bidrar till en vinnande kombination under free spins multipliceras Toros multiplikator med free spins-multiplikatorn och den totala multiplikatorn appliceras sedan på de vinstlinjer som Toro ingår
  5. Bonusläget avslutas när inga free spins återstår.
  6. Vinster betalas ut när samtliga triggade funktioner
  7. Inga insatser kan ändras under en pågående spelomgång.
  8. En spelrunda avslutas om spelets maximala vinst uppnås.
  9. Den teoretiska utbetalningen (RTP) i Toro 7s är 95,0%.
  10. Högsta vinsten i spelet är 10 000x erlagd
  11. I händelse av fel annulleras alla insatser och

X-iter

Förklaringar av X-iter knappar

X-iter spelregler

X-iter-funktionen erbjuder 5 olika spellägen.

Chili spin:

1 högvolatilt spinn till en kostnad av 5x den valda insatsen.

Nudging respins:

1 spinn med en garanterad Matador eller Toro till en kostnad av 10x den valda insatsen.

Nudging Chili respins:

1 högvolatilt spinn med en garanterad Matador eller Toro till en kostnad av 25x den valda insatsen.

Bonus:

1 spinn med garanterat inträde till bonusspelet med free spins och multiplikator till en kostnad av 100x den valda insatsen.

Super Chili Bonus:

1 spinn med garanterat inträde till en högvolatil Super Bonus med free spins och en progressiv multiplikator som ökar för varje Nudging Respin, free spin och Lucky Sevens-spinn till en kostnad av 500x den valda insatsen.

Funktionen X-iter kan bara aktiveras i basspelet.

Den teoretiska utbetalningen (RTP) för alla X-iters spellägen i Toro 7s är 95,0%.

Alla spelregler gäller även för funktionen X-iter.

Datum för senaste ändring: 2022-09-27