Royal League Spin City Lux

Om detta spel

 Detta är ett 5-hjuls 3-rads videoslot.
 Målet med spelet är att snurra hjulen så att symbolerna landar i olika kombinationer.
 Vinnande kombinationer markeras på hjulen och en utbetalning delas ut.

Vinstlinjeregler

 Detta spel innehåller 20 vinstlinjer.
 Antalet spelade vinstlinjer är fast.
 En vinstlinje är ett mönster av intilliggande symbolpositioner som löper i en linje över hjulen.
 En vinst delas ut när matchande symboler landar intill varandra på en vinstlinje.
 Vinstlinjevinster körs från vänster till höger, med början från det första spelautomathjulet.

Spelregler

 Varje snurr som spelas kostar ett insatsbelopp.
 Den totala insatsen baseras på den initiala insatsen på varje spelad vinstlinje.
 Den första insatsen är den aktuella insatsen delat med antalet spellinjer.

Utbetalningsregler

 Vinstlinjevinster baseras på den första insatsen.
 Utbetalningsvärdet baseras på den vinnande kombinationen som bildas.
 Om flera vinnande kombinationer landar på en enda vinstlinje delas endast den högsta vinsten ut.
 Endast den högsta vinnande kombinationen delas ut per symbolkombination.
 Den totala utbetalningen är summan av alla vinstlinjer och scattervinster som är resultatet av ett snurr.
 Vinsten upp till värdet som visas avrundas nedåt och är ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås på ett enda snurr.
 Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbolkombination baserat på den aktuella insatsen.
 Vinsttabellen visar utbetalningarna i en spelares valuta.

Vilda symboler

 Wild-symboler kan skapa sin egen vinnande kombination när de landar i en vinstlinjekombination.
 Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatter- och bonussymboler.

Scatter-symboler

 I början av spelet kan Scatter-karaktären väljas.
 Scatterkaraktären kan ändras när som helst under basspelet.
 Det kan bara vara en scatter-tecken aktiverad åt gången.
 Under funktioner förblir scatter-karaktären densamma som den i utlösande snurr och kan inte ändras.
 När scattersymbolen landar på hjulen visar den initialt symbolens ursprungliga utseende med alla tecken synliga.
 Efter landning övergår huvudsymbolen till den valda scatter-karaktären.
 Spelhistorik (playcheck) visar bara den ursprungliga scattern.
 Scatters kan skapa sin egen vinnande kombination när de landar var som helst på hjulen.
 Scatter-utbetalningen är densamma oavsett vald karaktär.
 Scattervinster multipliceras med den totala insatsen.
 Scatter-symbol

Bonusfunktion

 Bonussymboler var som helst på hjul 1 och 5 utlöser denna funktion.
 1 av 4 bilar kan väljas.
 Den valda bilen kan avslöja 5, 7, 8 eller 12 gratissnurr.
 1 av 4 objekt kan väljas.
 Det valda föremålet kan avslöja en multiplikator för x2, x3, x5 eller x10 gratissnurr.
 I slutet av den här funktionen startar gratissnurr automatiskt.
 Denna funktion kan endast aktiveras i basspelet.

Gratissnurr

 Varje bonussymbol som landar ger ett extra gratissnurr.
 Ytterligare gratissnurr läggs till de återstående gratissnurren.
 Ytterligare gratissnurr använder samma initiala multiplikator.
 Gratissnurr kan återaktiveras oändligt.
 Gratissnurr spelas ut automatiskt.
 Alla gratissnurr-vinster multipliceras med den utlösande multiplikatorn.
 Vinster som tilldelas under funktionen läggs till basspelets vinster.
 Alla spel som spelas är samma som snurret som utlöste denna funktion.
 Alla linjer som spelas är desamma som snurret som utlöste denna funktion.

Royal League-inslag

 Funktionen kan utlösas slumpmässigt på valfritt basspel.
 Funktionen spelas på ett rutnät med 49 brickor.
 Det finns 4 brickfärger som motsvarar ett specifikt pris.
 Funktionen har 2 tärningar - Riktningstärning och Stegtärning.
 Baserat på resultatet av riktningsmatrisen väljs en riktning.
 Baserat på resultatet av stegen väljs tärningssteg som ska göras.
 Baserat på färgen på brickan finns det olika sannolikheter för att collect ska dyka upp på Direction-tärningen.
 Funktionen slutar när collect landar på en tärning.
 Spelaren vinner ett pris enligt brickfärgen som samlades in.
 Vinster som tilldelas under funktionen läggs till i basspelet.
 Funktionen kan endast utlösas i basspelet.

ytterligare information

 Vissa inställningar och funktioner kanske inte är tillgängliga i det här spelet.
 Funktionsfel ogiltigförklarar alla betalningar och spelningar.
 I händelse av en frånkoppling visas det slutliga spelläget när spelet återgår.
 Resultaten från det senast spelade spelet visas.

 Saldot uppdateras med beloppet vunnet eller förlorat.
 Om en förfrågan inte når servern före avstängning, visas resultaten från det tidigare spelade spelet.
 Alla pågående funktioner som kräver interaktion eller val kan fortsätta.
 Eventuella ändringar av spelreglerna kommer att genomföras i enlighet med regulatoriska krav.

Återgå till spelare

 Return to Player (RTP) är den teoretiska statistiska procentandelen av den totala insatsen för pengar i ett spel som betalas ut som vinst över tiden.
 Detta värde är fast och ändras inte.
 Det här spelet har en RTP på 96,90 %.

Ordlista

 BIG WIN - BIG WIN
 FREESPINS - FREESPINS
 ORDLISTA - ORDLISTA
 STOR VINST - STOR VINST
 MULTIPLIERARE - MULTIPLIERARE
 ROYAL LEAGUE - ROYAL LEAGUE
 SCATTER - SCATTER
 SPIN CITY LUX - SPIN CITY LUX
 TOTAL VINST - TOTAL VINST
 UPP TILL - UPP TILL
 WILD - WILD

Datum för senaste ändring: 2022-06-30