9 Gifts of Christmas

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader.
Målet är att spela på hjulen så att symbolerna bildar vinstkombinationer. Vinsten beror på vilken vinstkombination som bildas.
Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Spela spelet

Saldot visas i valuta i konsolfältet.
Välj Spela-knappen för att spela på hjulen.
Tryck på stoppknappen för att stoppa det nuvarande spelet. Du kan även göra det genom att välja hjulen. Det påverkar inte spelresultatet.
När hjulen stannar markeras vinstkombinationer på hjulen. Vinsten visas i vinstrutan.
Spelet avslutas om det inte finns någon vinstkombination.

Regler för vinstrader

Antalet vinstrader som spelas är fast.
En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen.
Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad.
Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.
Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.
Spelet innehåller 20 vinstrader.
Beräkna radinsatsen genom att dividera den totala insatsen med antalet fasta vinstrader.
Alla radvinster multipliceras med insatsen per rad.

Vinstregler

Vinsten baseras på vinstkombinationen.
Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader och scatter-vinster från ett spel.
Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.

Wild-symboler

Wild-symbolen är en wild-symbol.
Wild-symboler kan ersätta vilka symboler som helst utom gåvoscatter- och free spin- symboler.

Bonusfunktion

Gåvoscatter-symbolen är en scatter-symbol.
3 eller fler gåvoscatter-symboler var som helst på skärmen ger vinst.
Endast den högsta vinstsumman betalas ut för scatter-symbolkombinationen.
Vinster från gåvoscatter-symboler beräknas genom att multiplicera med den totala insatsen.
Gåvoscatter-vinster läggs till i radvinster.
Gåvoscatter-symboler kan inte ersättas av wild-symboler.

Free spins

Free spin-symbolen är en scatter-symbol.
3 free spin-symboler ger vinst och aktiverar ett spel på free spin-hjulet.
Hjulet snurrar en gång och ger ett fält med ett antal free spins och en multiplikator.
Alla radvinster och free spin-symbolvinster under free spins multipliceras med hjulmultiplikatorn.
Under free spins multipliceras inte vinster från gåvoscatter-symboler med hjulmultiplikatorn.
Omaktivering ger lika många free spins som först delades ut, med samma multiplikatornivå.
Alla insatser som spelas i free spins är desamma som det spel som aktiverade free spins-funktionen.
Free spin-symboler dyker endast upp på hjul 2, 3 och 4.
Vinster från free spin-symboler beräknas genom att multiplicera med den totala insatsen.
Free spin-symbolvinster läggs till i radvinster.
Free spin-symboler kan inte ersättas av wild-symboler.

Ikoner

Autospel

Huvudmeny

Återgå

Sänkning

Höjning

Insats

Snabbspel

Ljud av/på
Ansvarsfullt spelande

Spelarskydd
Lojalitet

Spelhistorik
Transaktionshistorik

Banktjänster

Inställningar
Vinsttabell/information

Hjälpfiler
Lobby

Släng
En del av alternativen kanske inte är tillgängliga där du befinner dig.

Autospel

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.
Du måste ställa in din insats innan du börjar en autospelsession, för autospel använder alltid det senaste insatsbeloppet.
Du kan stoppa autospel när som helst. Det påverkar inte spelresultatet.
Om free spin-funktionen aktiveras stoppas Autospel.
Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet.
Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om

saldot minskar med detta belopp.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Insatsinställningar

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.
Välj insatsen på mobil genom att välja Insats i konsolfältet eller ikonen Insats.
Välj insatsen i datorversionen med ikonerna för höjning och sänkning i konsolfältet. Välj även insatsen från huvudmenyn med ikonen Insats, eller genom att välja insatsområdet.

Inställningar

Inställningsfönstret har flera spelinställningar.
För att komma åt inställningspanelen kan du öppna huvudmenyn och välja ikonen Inställningar.
Välj vilka inställningar som ska vara på eller av.
Inställningen Introduktionsskärm visar introduktionsskärmen vid start.
Inställningen Snabbspel ökar hastigheten på spelautomatens hjul. Det påverkar inte spelresultatet.
Inställningen Allt ljud styr alla ljud, inklusive spel- och bakgrundsljud.
Inställningen Spelljud styr konsol- och spelljud, samt ljud för vinstkombinationer och - sekvenser. (Endast tillgänglig om alla ljud är PÅ.)
Inställningen Bakgrundsmusik styr bakgrundsmusiken. (Endast tillgänglig om alla ljud är PÅ.)

Ytterligare information

Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.
Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.
Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.
Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Resultat från det senaste spelade spelet visas.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall.
Värden reflekterar den genomsnittliga förväntade utdelningen och ändras inte.
Övergripande RTP: 94,06 %.

Datum för senaste ändring: 2022-12-05