Fury of Hyde Megaways

Välkommen till Fury of Hyde Megaways™ videoslot med Megaways™, kaskadvinster, HYDE Super Spin och free spins.

OM SPELET

Fury of Hyde Megaways™ är en slot med 117 649 sätt att vinna och 6 hjul med en höjd från 2 till 7 symboler. Det horisontala extra hjulet ovanför de ordinarie hjulen lägger till en symbol på hjul 2, 3, 4 och 5. Vinster skapas av intilliggande symboler från vänster till höger enligt vinsttabellen. Varje vinst i spelet aktiverar en kaskad.

Kaskadsymboler

Alla vinnande symboler är en del av en reaktion och ersätts av symboler i en kaskad ovanifrån hjulen. Vinnande symboler på det horisontala extra hjulet kommer att ersättas med symboler som kommer från höger till vänster. Under kaskadvinster är antalet vinstsätt samma antal som vid det påbörjande snurret.

Wild-symbol

Spelet innehåller en WILD-symbol. Denna visas enbart på det extra hjulet ovanför hjul 2, 3, 4 och 5.

HYDE Super Spin

Varje gång en symbol på det extra hjulet skapar en del av en vinst kommer en bokstav att avslöjas bakom den. Om H-Y-D-E visas kommer HYDE Super Spin att aktiveras. H finns alltid ovanför hjul 2. Y finns alltid ovanför hjul 3, D finns alltid ovanför hjul 4. E finns alltid ovanför hjul 5. Alla måste visas under samma spelomgång för att aktivera modifieraren. Hyde Super Spin modifierare aktiveras efter att alla vinster har räknats fram. Detta ger spelaren ett free spin, där något av följande kan ges:

• Symboler borttagna: tar alltid bort minst en symbol med start från den lägsta
  • Ökning av multiplikator: ökning med antingen x2 eller x3 på den totala vinstmultiplikatorn
  • Minsta ökning av Megaways™ till en av: 1000, 2000, 5000, 10 000, 50 000, 117 649 sätt

HYDE Super Spin kan aktiveras i free spins. Under HYDE Super Spins, kommer Hyde-symbolen att ersätta Jekyll-symbolen på hjulen, de har samma värde i vinsttabellen.

Free spins

4 free spin-symboler ger 10 free spins. 5 free spin-symboler ger 12 free spins. 6 free spin-symboler ger 14 free spins. 7 eller fler free spin-symboler ger 16 free spins. Free spins spelas med samma insats som i det aktiverande snurret. Free spin-symboler visas enbart på de ordinarie hjulen under basspelet. Free spin-symboler visas enbart på det extra hjulet under free spins. Varje vinst skapar en kaskad och ökar vinstmultiplikator med 1. HYDE Super Spin modifierare kan aktiveras i free spins. Detta ger +1 free spin. Alla ökningar av multiplikator eller minsta antal Megaways™ tilldelade under HYDE Super Spins kommer att stanna kvar under resten av free spins-omgången. Detta kan enbart förbättras vid en återaktivering av HYDE Super Spins. 3 free spins-symboler på det extra hjulet under free spins ger +4 free spins.

HUR MAN RÄKNAR UT VINSTER MED "VINSTSÄTT"

• För att beräkna totalt antal vinstsätt ska du lägga samman alla enstaka symbolvinster.
  • För att beräkna varje enskild symbolvinst, räknar du antalet efterföljande hjul som innehåller samma symbol med början längst till vänster.
  • Om antalet efterföljande hjul som innehåller symbolen är 3 eller fler med början längst till vänster eller höger, hittar du motsvarande vinstsumma i den dynamiska vinsttabellen.
  • Om något eller några av hjulen innehåller fler än 1 symbol av samma slag, kommer din vinst att multipliceras. Multiplicera antalet symboler på varje hjul för att få din slutgiltiga multiplikator. Om du exempelvis fått två symboler på första hjulet, tre symboler på andra hjulet och två symboler på tredje hjulet, blir din totala multiplikator 2*3*2=12 (total multiplikator).
  • Ovan innehåller inte free spin-symboler vilka inte behöver vara på efterföljande hjul för att ge ett pris.
  • Efter free spins-rundan är avslutad, den totala vinstsumman läggs till på den aktiverande snurren.
  • Det kan finnas en avvikelse mellan summan av de individuella vinsterna i free spins från vad som visas på slutskärmen för total vinst. Totalvinsten på slutskärmen visar den slutliga avrundade vinsten.
  • Wild-symbolen ersätter alla symboler förutom free spin-symbolen.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på ikonen för spelval för att expandera eller minimera spelmenyn.

• Vinsttabell – här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, förklaringar av spelets funktioner och information om vinstsätten.
  • Spelregler - öppnar spelets regler.
  • Spelhistorik - om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina tio senaste spelrundor.

SPELPANEL

• Verktygsfält - spelare kan se vinsttabell, läsa spelregler eller se över sin spelhistorik.
  • Ljud - ljud av eller på.
  • Hem-knapp - lämnar spelet och tar spelaren tillbaka till huvudmenyn.
  • Saldo - visar spelarens aktuella saldo.
  • Vinst - visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Insats - visar nuvarande insats.
  • Satsningsvärde – ändrar insatsstorleken genom att ändra insatsvärdet.
  • Autospel (om tillgängligt) – Spelare kan spela utan att behöva klicka på snurr-knappen inför varje spin. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. Spelarna kan välja ytterligare villkor för att avsluta Autospel i Spelinställningar. Förlustgränsen kan i vissa spelklienter hindra spelaren från att förlora mer än den satta gränsen under en Autospel-session. Klickar du på Autospel-knappen igen, avslutas Autospel.
  • Snurrknapp - satsar och snurrar hjulen. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod, och kan inte påverkas av spelaren.
  • RTP i basspelet är: 94%

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och vinster ogiltiga, och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av en diskrepans mellan den engelska versionen och denna språkversion, har den engelska versionen tolkningsföreträde.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 06/02/2023. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på https://www.yggdrasilgaming.com/contact

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

ENGELSK TERM ÖVERSÄTTNING
WILD SYMBOL WILDSYMBOL
FREE SPIN FREE SPIN
CONGRATULATIONS GRATULERAR
YOU WON DU VANN
BIG WIN STORVINST
HUGE WIN ENORM VINST
SUPER WIN SUPERVINST
EXTRAORDINARY WIN ENASTÅENDE VINST
TOTAL WIN TOTAL VINST

Datum för senaste ändring: 2023-02-22