The Final Countdown

Presentation av spelet

The Final Countdown är en sex-hjuls videospelmaskin med 4096 sätt att vinna från Big Time Gaming.

Hur du spelar

Välj din insats genom att trycka på vänster- och högerpilarna på insatsen. Insatsens värde visas på insatsskärmen.
Alla utbetalningar multipliceras med insatsen för varje enskilt spin.

Autospel

För att ställa in Autospel trycker du på Auto-knappen. Detta visar Autospelskärmen, som spelaren kan använda för att ändra antalet spins, sätta en förlustgräns eller ställa in en vinstgräns. När en förlustgräns har satts kan spelaren välja Start för att påbörja autospel.
När Autospel är aktiverat ändras spelknappen till en stoppknapp. Antalet återstående autospel visas på stoppknappen. Spelaren kan avbryta autospel genom att trycka på stoppknappen. Autospelet avbryts automatiskt om någon av de begränsningar som angetts uppnås eller något inträffar som kräver ingripande från spelaren.

Starta spelet

Tryck på spelknappen för att starta ett spin med vald insats.
De 6 hjulen kommer att snurra för att sedan stanna och visa resultatet.

Symbolvinster

En vinst matchar konsekutiva symboler, från vänster till höger från hjulet längst till vänster, förutom Scatters som matchar alla.
Wild ersätter alla symboler förutom Scatter. Wild visas endast på rullarna 2 till 5.
Högsta vinst som betalas ut per vinnande kombination. Alla vinnande kombinationer räknas ihop. Se UTBETALNINGAR för mer information.

Hjulklon

Vid varje snurr finns det en chans att en Reel Clone kommer att ge mellan två och fyra identiska hjul mellan rullar 2 och 5. Scatters kan klonas.
Wilds expanderar horisontellt och vertikalt baserat på antalet klonade hjul:
2 hjul - X4 3 hjul - X27 4 hjul - X256

Scatters

3 eller fler Scatters belönas med en Funktion Insatsen som används för att generera Funktionen kommer att användas under hela Funktionen.
Välj antingen Countdown gratissnurr eller Heading for Venus gratissnurr.
När ett val görs kommer funktionen spelas ut automatiskt. Scatter-vinster läggs till i vinster.

Val 1 - Nedräkning Gratissnurr

8 gratissnurr tilldelas med en X4 Roaming Wild på hjul 2 till 5. Roaming Wild växer vid varje retrigger upp till X256.
Nedräkningen börjar vid 10 och visas bredvid hjulen. När den når 0, återställs funktionen och nedräkningen återställs till 10.
Nedräkning för Scatter ger samma utbetalning som normal Scatter och minskar nedräkning med upp till till 3.
Den första retriggern tilldelar 4 gratissnurr extra och den andra retriggern tilldelar 2 extra gratissnurr. Efter den andra återtriggern tas nedräkningen och alla nedräknings-scatters bort från funktionen.

Val 2 - Heading for Venus gratissnurr

15 gratissnurr delas ut med en Reel Clone vid varje snurr. 3 eller fler Scatters återtriggar Funktionen.
En Velocity Wild uppkommer på en Reel Clone och växer från X4 till X888 slumpmässigt.
Velocity Wilds över 2 hjul har en slumpmultiplikator från X4 till X26. Velocity Wilds över 3 hjul har en slumpmultiplikator från X27 till X255. Velocity Wilds över 4 hjul har en slumpmultiplikator från X256till X888.

Allmän information

Detta spel har en återbetalningsprocent på 96,56 % - 96,65 % till spelare.Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler.
I händelse av en icke-responsiva spel eller problem under ett spin, kommer spelet att upprepa ofullständiga spinn och visa resultatet för spelaren när spelet genomförs nästa gång.
Ofullständiga spel blir ogiltiga efter 90 dagar, och insatsen ges till välgörenhet.
The Final Countdown framförd av Europe och skriven av Joey Tempest är licensierad med tillstånd av EMI Publishing och SONY ATV, licensnummer 306552.

Datum för senaste ändring: 2020-02-12