Starlite Fruits

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader.
Målet är att spela på hjulen så att symbolerna bildar vinstkombinationer. Vinsten beror på vilken vinstkombination som bildas.
Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Spela spelet

Saldot visas i valuta i konsolfältet.
Välj Spela-knappen för att spela på hjulen.
Tryck på knappen Stoppa för att stoppa det nuvarande spelet. Du kan även göra det genom att välja hjulen. Det påverkar inte spelresultatet.
När hjulen stannar lyser vinstkombinationer. Vinstbeloppet visas i vinstrutan.
Spelet avslutas om det inte finns någon vinstkombination.

Regler för vinstrader

Antalet vinstrader som spelas är fast.
En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen.
Radvinster går från vänster till höger och höger till vänster, med början på det första respektive sista hjulet.
Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.
Spelet innehåller 10 vinstrader.
Totala insatsen är 10X insatsen per rad.
Alla radvinster multipliceras med insatsen per rad.

Vinstregler

Vinsten baseras på vinstkombinationen.
Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.
Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader från ett spel.

Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.

Wild-symboler

Den här symbolen är en wild-symbol.
När wild-symbolen dyker upp expanderar den och täcker hela hjulet.
Wild-symbolen visas endast på hjul 2, 3 och 4.
Wild-symbolen kan ersätta vilka symboler som helst utom jackpott- aktiverarsymbolen.

Omsnurrsfunktion

En eller flera wild-symboler som dyker upp på hjul 2, 3 eller 4 aktiverar omsnurrsfunktionen.
1 gratis omsnurr delas ut.
Vunna omsnurr spelas automatiskt.
Under omsnurrsfunktionen expanderar wild-symbolen för att täcka hela hjulet och låses fast medan de andra hjulen snurrar om.
Om en ny wild-symbol dyker upp under ett omsnurr expanderar den och låses tillsammans med tidigare expanderande wild-symboler för ytterligare ett omsnurr.
Upp till ytterligare två wild-symboler kan dyka upp efter att en wild-symbol aktiverar ett omsnurr, som i sin tur aktiverar upp till ytterligare tre omsnurr.
Omsnurrsfunktionen avslutas när det inte längre dyker upp några wild-symboler under ett omsnurr.
Alla insatser och vinstrader som spelas är desamma som det spel som aktiverade omsnurrsfunktionen.
Jackpott-aktiverarsymboler dyker inte upp under omsnurrsfunktionen.
Wild-symboler är tillgängliga i basspelet och i omsnurrsfunktionen.
Alla vinster betalas ut när funktionen har spelats färdigt.

Jackpotthjul

Jackpott-aktiverarsymboler kan ersätta alla symboler utom wild-symboler.
Jackpott-aktiverarsymboler dyker bara upp på hjul 2, 3 och 4.
Samla jackpott-aktiverarsymboler för chansen att aktivera ett spel på jackpotthjulet.
Bara jackpott-aktiverarsymbolerna som samlats in under nuvarande spel bidrar till chansen att en jackpott aktiveras.
Jackpotthjulet ger 1 av 4 garanterade jackpottar.
Jackpotthjulet består av ett hjul uppdelat i färgade segment. Varje segment är associerat med en viss jackpott.
Hjulsegmentet som stannar ger den associerade jackpotten.
Om du aktiverar jackpotthjulet och free spins-funktionen aktiveras jackpotthjulet först. Omsnurrsfunktionen aktiveras efter det. Vinster från båda läggs till i den totala vinsten.
Den grafiska potten existerar bara som visuell underhållning och påverkar därmed inte utdelandet av jackpottar.

Autospel

Med autospel kan du spela ett bestämt antal gånger i rad utan att röra spelet.
Du måste ställa in din insats innan du börjar en autospelsession, för autospel använder alltid det senaste insatsbeloppet.
Du kan stoppa autospel när som helst. Det påverkar inte resultatet.
Om jackpotthjulet aktiveras stoppas Autospel.
Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet.
Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Välj insats

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.
Välj insatsen på mobil genom att välja Insats i konsolfältet eller ikonen Insats.
Välj insatsen i datorversionen med ikonerna för höjning och sänkning i konsolfältet. Välj även insatsen från huvudmenyn med ikonen Insats, eller genom att välja insatsområdet.

Inställningar

Panelen Inställningar har flera spelinställningar.
För att komma åt inställningspanelen kan du öppna huvudmenyn och välja ikonen Inställningar.
Välj vilka inställningar som ska vara på eller av.

Inställningen Snabbspel ökar hastigheten på spelautomatens hjul. Det påverkar inte resultatet.
Inställningen Allt ljud styr alla ljud, inklusive spel- och bakgrundsljud.
Inställningen Spelljud styr konsol- och spelljud, samt ljud för vinstkombinationer och - sekvenser. (Endast tillgänglig om alla ljud är på.)
Inställningen Bakgrundsmusik styr bakgrundsmusiken. (Endast tillgänglig om alla ljud är på.)

Ytterligare information

Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.
Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.
Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.
Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Resultat från det senaste spelade spelet visas.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall.
Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.
Övergripande RTP: 94,00 %.