WWE Legends Link and Win

Om det här spelet

l Det här är envideospelsautomat med5hjuloch3rader. l Målet är att låtahjulensnurrasåatt symbolernabildar olikakombinationer. l Vinstkombinationer markeraspåhjulenochvinstenutbetalas.

Regler för vinstrader

• lSpelet innehåller 25vinstrader. l Antalet vinstrader somspelasär fast.
  • lEnvinstradär ett mönster avsymbolpositioner påenradintillvarandrapåhjulen. l Vinster utdelasnär matchandesymboler hamnar bredvidvarandraienvinstrad. l Vinstrader går frånvänster tillhöger fråndet förstahjulet.

Insatsregler

l Varjespelkostar likamycket somdentotalainsatsen. l Denursprungligainsatsenär dentotalainsatsendelat medvinstradskostnaden10.

Vinstregler

• l Vinster frånvinstrader baseraspådinursprungligainsats. l Vinstenbaseraspåvinstkombinationen.
  • l Dentotalautbetalningenär summanavallavinster frånvinstrader ochscatter-vinster frånett spel.
  • l Omfleravinnandekombinationer dyker upppåsammavinstradär det baradenhögsta avvinsternasombetalasut. l Vinsttabellenvisar utbetalningenför varjesymbolbaserat pådennuvarandeinsatsen.
  • l "Vinnupptill"-värdet somvisasär avrundat nedåt ochmotsvarar ungefär denhögsta

möjligavinstensomkanuppnåsiett givet spel.

Wild-symboler

l Wild-symboler kanersättaandrasymboler för att skapavinnandekombinationer. l Wild-symboler kanersättaallasymboler utomscatter- ochmyntsymboler.

Scatter-symboler

l Scatter-symboler kanskapasinaegnavinstkombinationer när dedyker uppvar som helst påhjulen. l Scatter-vinster multiplicerasmeddentotalainsatsen. l Scatter-symboler dyker endast upppåhjul1, 3och5.

Free spins

• l 3scatter-symboler var somhelst påhjulenaktiverar funktionen.
  • l 5freespinsdelasut. l Hjul2, 3och4slåssammantillett endahjulmedstorasymboler. l Storasymboler räknassom9symboler. l Storascatter-symboler räknassom1symbol. l Få3scatter-symboler under freespinsför att aktivera3extrafreespins. l Freespinsspelasautomatiskt. l Vinster frånfunktionenläggstillivinster frånbasspelet. l Allarader somspelasär desammasomdet spelsomaktiveradefunktionen. l Allainsatser somspelasär desammasomdet spelsomaktiveradefunktionen.

Funktionen Link&Win™

• l Funktionenkanaktiverasibasspelet ochifreespins.
  • l 6myntsymboler var somhelst påhjulenaktiverar funktionen. l 3gratisomsnurr delasut. l Baramyntsymboler ochtommahjulsymbolplatser dyker upppåhjulen. l Varjemyntsymbolfår ett slumpmässigt multiplikatorvärde.
  • l Följandemultiplikatorvärdentilldelas: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 10x, 12x, 15x, 20x, 50x, 100x, 1 000x. l Multiplikatorvärdenamultiplicerasmeddentotalainsatsen. l MiniJackpot ger 50xdentotalainsatsen. l Minor Jackpot ger 100xdentotalainsatsen. l Major Jackpot ger 1 000xdentotalainsatsen. l ChampionJackpot ger 5 000xdentotalainsatsen.
  • l ChampionJackpot delasut utöver allapriser när alla15symbolpositioner är fylldamed myntsymboler. l Färgademyntsymboler har extraeffekter.
  • l Dengrönamyntsymbolenlägger tillandramyntsymbolersvärdentillsitt eget. l Denrödamyntsymbolenlägger tillsitt värdetillandramyntsymboler. l Denblåmyntsymbolenhöjer vinstmultiplikatorn. l Vinstmultiplikatornapplicerasislutet avfunktionen. l Allamyntpriser delasut islutet avfunktionen.
  • l Funktionenavslutasnär ingaomsnurr återstår eller när alla15symbolpositioner har fyllts.
  • l Omvärdet påallamynt ochChampionJackpot når 25 000xinsatseneller högre

avslutasLink&Win™-funktionenmedvinstsummanpå25 000xinsatsen.

Köpfunktion

l Denhär funktionenär endast tillgängligibasspelet. l Aktiveringavdenhär funktionenaktiverar Link&Win™-funktionendirekt. l Kostnadenär 60xinsatsen. l Denhär funktionenspelasmeddennuvarandeinsatsen. l Funktionenär intetillgängligvidallainsatser.

HyperSpins™-funktion

• l Omsnurr är baratillgängligaibasspelet efter det förstaspelet.
  • l Varjeomsnurr kostar. l Det finnsingengränsför omsnurr.
  • l Vidomsnurr betalasendast devinster somgäller deaktuellahjulenut. l Omsnurr är intetillgängligavidförstasnurret när enfunktionslutförs. l Vissainställningar ochfunktioner kansaknasidet här spelet.

Översättning av speltermer

• l MINI, MiniJackpot –Minijackpott.
  • l MINOR, Minor Jackpot –Litenjackpott. l MAJOR, Major jackpot –Stor jackpott. l CHAMPION, ChampionJackpot –Mästarjackpott.

Autospel

l Autospellåter digställainett visst antalspelsomspelasautomatiskt. l Spelspelasmeddeninsatssomär valdför tillfället. l Antalet återståendespeliautospelsessionenvisasispelet.

Inställningar för autospel

• l Vissainställningar ochfunktioner kansaknasidet här spelet.
  • l Spel: Ställer inantalet spelför autospelsessionen. Autospelavslutasnär allaspelhar spelats.
  • l Vinstgräns: Ställer inenvinstgränsför autospelsessionen. Autospelavslutasomen vinst uppnår det beloppet.
  • l Förlustgräns: Ställer inenförlustgränsför autospelsessionen. Autospelavslutasom saldot minskar meddettabelopp. l Totalinsats: Ställer innuvarandeinsatsvärde.

Insatsinställningar

l Snabbinsatsknappar: Ställer innuvarandeinsatstilldet valdavärdet. l Insatsbelopp: Ställer innuvarandeinsatsvärde.

Spelkontroller

• l Saldo: Visar nuvarandesaldon.
  • l Insats: Visar dennuvarandetotalainsatsen. l Vinst: Visar densenastevinsten.

• l KnappenInsats: Visar alternativför att ändradennuvarandeinsatsen.

• l KnappenMeny: Visar fler spelalternativ.

• l KnappenSpel: Sätter igångett spel.

• l KnappenAutospel: Visar alternativför autospel. l Att tryckapåknappenSpelaunder pågåendeautospelavslutar autospelet.

• l KnappenHem: Avslutar spelet.

Ytterligare information

• l Vissainställningar ochfunktioner kansaknasidet här spelet. l Vidfunktionsstörningar ogiltigförklarasallavinster ochspel.
  • l Omanslutningenbrytsvisasdet senastespeltillståndet när manåtervänder tillspelet. l Saldot uppdaterasmeddensummasomvunnitseller förlorats. l Resultat fråndet senastespeladespelet visas.
  • l Omenförfråganintehinner nåserverninnananslutningenbrytsvisasresultatet från det föregåendespelet. l Pågåendefunktioner somkräver interaktioneller beslut kanfortsättas. l Eventuellaändringar ireglernagörsienlighet medlagstadgadekrav.
  • l AllWWE programming, talent names, images, likenesses, slogans, wrestlingmoves,

trademarks, logosandcopyrightsaretheexclusivepropertyof WWE andits subsidiaries. Allother trademarks, logosandcopyrightsarethepropertyof their respectiveowners. © 2021WWE. AllRightsReserved. l MachoManRandySavageTMlicensedbyCMGBrands, LLC

Återbäring till spelare

l Återbäringtillspelare(RTP) är denteoretiskastatistiskaprocentsatsenavdentotala insatssummaniett spelsombetalasut somvinstsummamedtiden. l Värdet är fast ochändrasinte. l Det här spelet har enRTP om94,25 %. l Köpfunktionenhar enRTP om94,25 %. l HyperSpins™-funktionenhar enRTP om94,25 %.

Datum för senaste ändring: 2021-10-05