Aztec Expedition

Spelautomat med 5 hjul, 30 vinstlinjer

Att spela spelet:

• Tryck på SPELA på startskärmen för att starta spelet.
  • Tryck på - eller + nedanför TOTALINSATS för att välja totalinsats.
  • Totalinsatsen visar hur mycket som satsas totalt under en enskild snurr.
  • Tryck på TURBO-LÄGE för att aktivera eller inaktivera animationer och ljud vid vinst, vilket får hjulen att snurra snabbare eller i normal hastighet.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Tryck på STOPP om du vill stoppa hjulen tidigare.
  • Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.
  • Endast den högsta vinnande kombinationen gerutdelning på en given Vinstrad medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.
  • Alla vinster som visas i utbetalningsbordet är relativt den nuvarande insatsen.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • Ta fram listan över alternativ, tryck på AUTOSPEL och välj sedan antalet snurr som ska spelas automatiskt.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat det angivna antalet gånger.
    • Du har inte tillräckligt med pengar för nästa snurr.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på STOPP.

Vinsttabell:

• Tryck på HJÄLP för att öppna löneborden.
  • Navigera i vinsttabellen genom att trycka på pilknapparna.
  • Stäng vinsttabellen och återgå till spelet genom att trycka på AVSLUTA.

Vinstrader:

• Vinstrader representeras av rader som visar sig ovanför hjulen enligt illustration i vinsttabellen.
  • Vinster kan endast skapas på aktiva vinstrader.
  • Vinnande kombinationer måste räknas från hjulet längst till vänster och samma symbol måste finnas på varje efterföljande hjul.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol:

• Wild-symbolen kan stå för vilken annan symbol som helst för att skapa bästa möjliga vinstkombination.
  • Det finns även en separat Utbetalningar för 3 eller fler Wild-symboler på en aktiv vinstrader, vilket visas i Vinsttabell. Denna betalas ut istället för den vanliga symbolvinsten om vinstbeloppet från Wilds är större än vinsten från vanliga symboler (genom att Wild ersätter).

Överlappande rullar:

• Varje vinnande kombination utlöser kaskadrullar.
  • Alla vinnande kombinationer exploderar efter att ha betalat ut och gör att en ny våg av symboler faller ner på hjulen.
  • Varje våg kan skapa nya vinnande kombinationer för en annan våg och ännu fler vinster.
  • Om en vinst med en joker syns någonstans på rullarna stannar jokern kvar på rullarna under kaskaden.
  • Varje joker har tre 3 liv som visas på symbolens framsida.
  • Liven minskar för varje kaskad. När alla liv är förlorade sprängs jokern och tas bort från rullarna.
  • Vinnande kombinationer som bara innehåller jokrar tar inte bort några symboler eller kaskader.

Gates of Destiny:

• 3 bonusscatter-symbol som syns på hjul 2, 3 och 4 ger Gates of Destiny.
  • Gates of Destiny startar när inga nya vågor utlöses.
  • Snurra hjulen och landa ädelstenar i det vinnande segmentet.
  • 1 ädelsten ger 12 gratisspel.
  • 3 ädelstenar ger Treasure Run.
  • 5 ädelstenar ger Temple of Gods.
  • 6 ädelstenar ger Thundershots™.
  • Endast en funktion delas ut beroende på hur många ädelstenar som samlas in.

Gratisspel:

• Gratisspel delas ut från Gates of Destiny.
  • 12 gratisspel delas ut.
  • Om en bonusscatter-symbol visas i slutet av ett gratisspel läggs 1 gratisspel till i räknaren.
  • Under gratisspel har jokrar 5 liv istället för 3.

Treasure Run:

• Treasure Run delas ut från Gates of Destiny.
  • Conquistadoren körs över skärmen.
  • Under funktionen dyker ”Välj en kista” upp. Välj 1 av de 3 kistorna för att visa ett pris.
  • Möjliga priser är kontanter, hinder som saktar ner conquistadoren eller en bonus som skyndar på conquistadoren.
  • Funktionen slutar när rullstenen rullar över conquistadoren.

Temple of Gods:

• Temple of Gods delas ut från Gates of Destiny.
  • Du börjar på templets nedre rad.
  • Välj en kloss för att visa antingen brons-, silver- eller guldmynt.
  • Mynt läggs till brons-, silver- och guldskattsräknarna.
  • Visa ett guldmynt för att gå vidare till nästa rad i templet.
  • 3 insamlade bronsmynt ger bronsskatten.
  • 4 insamlade silvermynt ger silverskatten.
  • 5 insamlade guldmynt ger guldskatten.
  • Endast en skatt delas ut.

Thundershots™:

• Thundershots™ delas ut från Gates of Destiny.
  • Tryck på knappen för att snurra Thundershots™ hjul eller tryck och håll ner för att få hjulet att snurra automatiskt.
  • Priser på hjulet består av kontantvinster, extra Thundershots™ -snurr och gratisspelen samt Treasure Run-funktionerna.
  • Första gången du landar på ett funktionssegment vinner du funktionen, som spelas upp i slutet av Thundershots™. Om du landar på samma segment igen ökar multiplikatorn som spelar funktionen med ett.
    • Multiplikatorn kombinerar alla multiplikatorer som originalfunktionen har.
  • Om flera funktionssegment landas under Thundershots™, spelas de i följd.
  • Ingenting tilldelas om man landar på ett tomt segment.
  • Resultatet av varje snurr kanske inte är detsamma som vad oddsen indikerar.

Utdelning till spelaren:

• Den teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 95.50%.

Angående frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • Ett snurr, så visar hjulen resultatet efter att du återanslutit och alla eventuella vinster läggs till i ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-02-08