Hot Slot: 777 Crown

SPELREGLER

• Spelet har 5 hjul, 3 rader och 20 fasta insatslinjer.
  • Spelet har 7 vanliga symboler och en betald Scatter-symbol.
  • Alla vinster betalas ut från vänster till höger på aktiva vinstlinjer, förutom scatter-symbolen som betalar för alla positioner på hjulen
  • Varje nytt spel kräver en insats
  • Endast den högsta vinsten per linje betalas ut.
  • Vinst med scatter-symboler adderas till vinster med aktiva vinstlinjer
  • Bara den högsta vinsten betala för kombinationer med Scatter.
  • Vinster från olika linjer läggs ihop.

Vid fel ogiltigförklaras alla utbetalningar och insatser

Spelets genomsnittliga utbetalning per spelare: 96.42%

HUVUDSPEL

Spelknapp

Klicka för att spela med nuvarande insatsnivå.

Autospel-inställningar (om tillgängligt)

Klicka för att öppna inställningsmenyn för Autospel:

Antal spel: Välj antal snurr.

Vid vinst: Stoppar Autospel vid vinst.

Om enskild vinst överstiger: Stoppar Autospel om en enskild vinst överskrider det inställda beloppet.

Om pengar ökar med: Stoppar Autospel om saldot ökar med det inställda beloppet.

Om pengar minskar med: Stoppar Autospel om saldot minskar med det inställda beloppet.

Du kan ändra insatsvärdet genom att:

Klicka på en av knapparna med insatsvärdet på dem.

Om du klickar på den sista knappen anges insatsen till maxvärde.

Om du klickar på plus- och minusknapparna ökar och minskar insatsen med en nivå.

Klicka och håll in knapparna minus eller plus för att sätta insatsnivån på lägst eller högst.

Aktiva räknare:

Vinst - Nuvarande vinst.

Total insats - Nuvarande insats i kontanter.

Balans

Nuvarande kontobalans.

Chansa

Riskera din vinst för chansen att dubbla den.

Samla vinster

Hämta din vinst utan nästa snurr.

Snabbspel

Klicka för att byta mellan normala, snabba eller ultrasnabba (om tillgängligt) spellägen.

Spelinställningar

Klicka här för spelinställningar och information:

Helskärmsläge: Klicka för att växla till eller från helskärmsläge.

Använd mellanslag: Använd mellanslagstangenten som en snurrknapp.

Big Screen Mode: Klicka för att förstora hjulens storlek på skärmen.

Energisparläge: Använd energisparläget för att spara på batteriet.

Big Win Presentation: Klicka för att sätta på eller av animeringar vid stora vinster.

Spelhistorik: Klicka för att visa din senaste spelhistorik.

Avancerat/unikt spelande: Klicka för att välja standardriskmekanismen.

Standard/kortspel: Klicka för att välja en snabb riskmekanism.

Ljudinställningar

Klicka för att komma åt ljudinställningarna:

Tyst: Klicka för att stänga av ljudet för alla ljudeffekter och musik.

Ljudvolym: Klicka för att sätta på eller av ljud.

Musikvolym: Klicka för att sätta på eller stänga av musik.

Spelregler

Klicka här för att se spelets regler.

Vinsttavla

Klicka här för att se vinstkombinationer och utbetalningar.

Spelhistorik

Klicka för att visa din senaste spelhistorik.

Spelhistoriken är bara tillgänglig i spel med riktiga pengar.

Stäng helskärm

Klicka här om du vill stänga helskärmsläget.

Volatility Levels

Välj hur du vill spela

Low volatility: Utbetalningarna som du får i det här läget kommer oftare men är i flesta fall mindre. Den här nivån är perfekt för spelare som vill spela kortare spelsessioner.

Standard volatility: Det här läget är en blandning av låg och hög och är dedikerad till spelare som vill känna spänningen av stora vinster med rättvisa intervall.

High volatility: I det här läget kan du få STORA VINSTER men de kommer inte så ofta som vinsterna i låga läget. Hög är ett utmärkt läge för spelare som inte är rädda för att ta en risk för att vinna stort.

Big Screen Mode

Spelknapp

Klicka för att spela med nuvarande insatsnivå.

Knappen Gamble

Riskera din vinst för chansen att dubbla den.

Samla vinster

Hämta din vinst utan nästa snurr.

Autospel-inställningar (om tillgängligt)

Klicka för att öppna inställningsmenyn för Autospel.

Volatility Levels

Välj hur du vill spela.

Max insats

Ställ in till högsta insatsen

Öka insatsvärde

Klicka för att öka insatsvärdet.

Minska insatsvärde

Klicka för att minska insatsvärdet.

Stäng Big Screen Mode.

Klicka för att minska storleken på hjulen på skärmen eller stäng Big Screen Mode.

Snabbspel

Klicka för att byta mellan normala, snabba eller ultrasnabba (om tillgängligt) spellägen.

Chansfunktion

• Funktionen Riskspela ger chansen att dubbla varje vinst.

• När du har aktiverat funktionen Riskspela kan du:

• ta vinsten och avsluta funktionen Riskspela,

• fortsätta spela funktionen Riskspela genom att välja en av de två symbolerna.

• När du har valt en symbol görs en dragning för att bestämma den vinnande symbolen.

• Spelaren kan avsluta funktionen Riskspela efter varje omgång.

• Vid förlust förlorar spelaren det vinstvärde som anges i räknaren Nuvarande vinst och återgår till huvudspelet.

• Funktionen Riskspela har sju omgångar.

Nuvarande vinst – vinstbelopp som kan tas.

Dubbla till – vinstbelopp efter en korrekt gissning.

ÖVRIG INFORMATION

Följande funktioner och inställningar i spelet kan påverkas av spelsidans användarvillkor. För mer information, vänligen se:

• Spelrundor som ej avslutats hanteras såhär.
  • Inaktiva spelrundor avslutas efter den här tiden.

I händelse av att ett fel inträffar i spelets hårdvara eller mjukvara kommer alla spelets insatser och utbetalningar att avbrytas och insatserna återbetalas.

Spel som inte har avbrutna rundor rullas antingen tillbaka och insatsen återbetalas, eller avslutas genom att tilldela en vinst. Spel som har avbrutna rundor och inte är färdiga gäller i 90 dagar.

Spelversion: 1.2

Hjälpversion: 4.3.0.3

Datum för senaste ändring: 2023-09-07