Kaiju

Nyckeltal

Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler

Vinstlinjer

Upp to 7776 vinstlinjer

Hjul

5 hjul

Rader

Upp till 6 rader

Träffpotential

~ 19 %

Namn

Kaiju

Spelstrategier

Många spelare byter insatsnivå baserat på spelresultat i tidigare omgångar. Det kan skötas automatiskt med Insatsstrategier.

1. En Insatsstrategi är ett förbestämt insatsmönster som ändrar insatsnivå beroende på ett antal regler.

2. En spelare kan ändra eller stänga av Insatsstrategi efter varje spelrunda.

3. Autospel (Auto Spin) fungerar i kombination med Insatsstrategier.

4. Aktivera en Insatsstrategi genom att välja ursprungsinsats och klicka på Spin- knappen.

5. Insatsstrategier förändrar inte det teoretiska utfallet i spelet.

6. Optimizer justerar insatsen uppåt eller nedåt till närmaste insatsnivån under vald %. Förblir aktiv på lägsta insatsnivå.

7. Insatsstrategier är listade i vinstplanen.

Spelregler

1. Kaiju är en slot med 5 hjul, 3 rader och upp till 7 776 vinstlinjer. Hjulen expanderar uppåt till tre extra rader, vilket ger totalt 6 rader.

2. Spelet har 12 olika insatsnivåer för varje valuta.

3. Varje insats är 100 mynt.

4. Vinstkombinationer betalas från vänster till höger. Endast den högsta vinsten per vinstlinje betalas ut.

5. En spelrunda startar på den valda insatsnivån när spelaren trycker på Spin- knappen.

6. Spelet kan spelas automatiskt genom att aktivera Auto Spin. Håll ner Spin- knappen eller använd Auto Spin-knappen för att välja antal rundor att spela automatiskt.

7. Vinster och vinstkombinationer betalas ut enligt vinsttabellen.

8. Vinster presenteras i mynt eller i spelarens valuta. Spelaren kan själv ändra under Inställningar.

9. Kaiju spelas i två lägen, normalläge och bonusläge med free spins.

10. I normalläget ger 3 identiska symboler i en vertikalt sammankopplad linje en wild-symbol på raden ovanför. Wild-symbolen inkluderas i uträkningen av resultatet av rundan.

11. Vertikala lasrar kan ge 1 extra wild per hjul i normalläget.

12. HA-42-symbolen är en scatter-symbol som förekommer på hjul 2, 3 och 4.

13. 3 HA-42-symboler startar bonusläget Kaiju Battle med 7 free spins.

14. När spelaren kommer in i bonusläget väljs slumpmässigt en Kaiju som motståndare.

15. Alla Kaiju har individuella mönster med 5 hot spot-positioner på rad 4, 5 eller 6. För att en Kaiju ska besegras måste hot spot-positionerna aktiveras. Hot spot- mönstren är beskrivna i vinsttabellen. Mellanliggande symbolpositioner och själva hot spot-positionerna aktiveras av vertikala lasrar.

16. I bonusläget genererar vertikalt sammankopplade identiska symboler från botten till toppen en vertikal laser som i sin tur expanderar hjulet uppåt. Expansionen blir kvar resterande free spins. Inget hjul kan expandera över en hot spot.

17. Expansionen av ett hjul ger en wild-symbol som inkluderas i vinstuträkningen av den aktuella rundan.

18. En vertikal laser under bonusläget ger 1 extra free spin om den leder till ett expanderande hjul.

19. Alla symboler i den vertikalt sammankopplade linjen omvandlas till wild- symboler om lasern aktiverar en hot spot. Wild-symbolerna inkluderas i vinstuträkningen av den aktuella rundan.

20. Alla symboler i en vertikalt sammankopplad linje omvandlas till sticky wilds när lasern aktiverar den sista kvarvarande hot spot-positionen. Kaiju är besegrad och de omvandlade wild-symbolerna blir kvar som sticky wilds resterande free spins.

21. Bonusspelet Kaiju Battle avslutas när inga free spins återstår.

22. Utbetalningen sker i slutet av bonusläget.

23. Insatsen kan inte ändras under ett pågående spin eller i bonusläget.

24. Den teoretiska utbetalningen (RTP) i Kaiju är 96,3%

25. Högsta vinsten i spelet är 130 440 mynt.

26. I händelse av fel annulleras alla insatser och vinster.