Dynamite Riches

SPECIALSYMBOLER OCH FUNKTIONER

DYNAMITWILDS OCH SPELFÖRLOPP
Spelets funktioner är låsta till en början. För att låsa upp dem måste du få Dynamitwild-symboler som tänder stubinen. Dynamitwilds kan landa på alla hjul. Varje Dynamitwild räknas som 1 förlopp i spelet.

Spelets förlopp är uppdelat i fyra steg - en för varje låst funktion. I slutet på varje steg låses en funktion upp och en ny omgång inleds. När en funktion låses upp aktiverar den nästa snurr och aktiverar ett slumpmässigt antal framtida snurrar. Fler än en funktion kan aktiveras under samma snurr om fler än en funktion låses upp.

Förloppsdetaljer:
- Första steget - 6 Dynamitwilds krävs. Låste upp funktionen Ta bort lågt betalande symboler.
- Andra steget - 7 Dynamitwilds krävs - 13 totalt. Låser upp Slumpmässiga Wilds-funktionen.
- Tredje steget - 8 Dynamitwilds krävs - 21 totalt. Låser upp multipliceringsfunktionen.
- Fjärde steget - 9 Dynamitwilds krävs - 30 totalt. Låste upp Mega Wilds-funktionen.

När en Dynamitwild landar, tänder den förloppsstubinen och tas bort från hjulen vilket innebär en mindre chans att få Dynamitwilds för varje steg. Efter den fjärde och sista funktionen låstes upp, kommer Dynamitwilds inte längre landa på hjulen.

TA BORT LÅGT BETALANDE SYMBOLER

När funktionen aktiveras tas alla lågt betalande symboler bort från hjulen och endast högt betalande symboler landar under denna snurr.

SLUMPMÄSSIGA WILDS
När denna funktion aktiveras landar ett slumpmässigt antal Wilds på hjulen.

MULTIPLICERARE
När denna funktion aktiveras lägger den till en Vinstmultiplicerare på nästa vinst som sker.

Om en Multiplicerar är aktiv innan du starta Guldspins, kommer Multiplicerarens användas för den första vinsten som sker. Om en Multiplicerare är aktiv när Free Spins avslutas, kommer den användas för nästa vinst i huvudspelet.

MEGA WILDS
När denna funktionen aktiveras läggs en eller fler Wild Supersymboler i storleken 2x2 och 3x3 till på hjulen.

GULDSPINS
Guldspins-symboler kan landa på alla hjul
3 eller fler Guldspins-symboler var som helst på hjulen aktivera 8 bonussnurrar. För varje ytterligare Guldspins-symboler du får över minsta gränsen ger 2 bonusnurrar.

Guldspins-symboler kan också landa under Free Spins 3 eller fler Guldspins-symboler var som helst på hjulen under Free Spins aktiverar 4 extra bonussnurrar. För varje ytterligare Guldspins-symboler som du får över 3 minsta gränsen ger 1 bonussnurr.

HUR MAN SPELAR DYNAMITE RICHES

SPELFÖRLOPP
Alla förloppsfunktioner i spelet, inklusive symboler låsta på hjulen som påverkar efterföljande snurr, sparas i spelet på aktuell insatsnivå.
Du kan ha olika förloppsnivåer för olika insatser på samma spel och flytta dig mellan dem genom att ändra insats.
Om du tilldelas free spins i en kampanj kommer förloppet i huvudspelet, inklusive alla låsta symboler, att sparas för att senare, när dina free spins färdig spelats, kunna återupptas.
Observera att detta statiska spel sparas i sitt nuvarande stadie för alltid.
Totalinsats
Totalinsatsen är de totala insatserna per rad. Du kan justera den när som helst med knapparna + eller -.
Snurra hjulen
Om du spelar på dator snurrar du genom att klicka på snurrknappen eller trycka på mellanslagstangenten.
Autospel
Tryck på AUTO-knappen för att påbörja automatiskt spel med den valda insatsen. Välj antal snurr i menyn "Totala snurr".
Fler autosnurr-inställningar
Välj förlustgräns. Autosnurren stoppar vid det sista snurret innan förlustgränsen nås. Förlustgränsen för autospel ska vara högre än din insats.
Expandera AUTOSNURR-dialogrutan genom att välja FLER AUTOSNURR-INSTÄLLNINGAR. Där kan du välja ytterligare kriterier för AUTOSNURR som: stoppa om enskild vinst överstiger en viss summa, stoppa om en bonusfunktion startas.
Jackpottspel
Vinn en av de jackpottnivåer som erbjuds när tre eller fler jackpottsymboler visas på hjulen eller om jackpotten aktiveras av en spelfunktion. Snurra på jackpotthjulet för att avgöra vilken av de jackpottnivåer som erbjuds som du vinner. Storleken på segmentet i jackpotthjulet påverkar inte oddsen för att vinna de representerade jackpottnivåerna. Chansen att vinna en jackpott ökar i korrelation med storleken på insatsen du spelade med. Jackpotten aktiveras slumpmässigt och kan vinnas genom att spela ett av de länkade jackpottspelen. För att vinna jackpotten behöver spelaren inte göra några val förutom att snurra på hjulen. Insatsvärdet kan inte ändras under free spins. Problem med internetanslutningen kan orsaka förseningar i jackpottmeddelanden eller -uppdateringar men de påverkar inte den faktisk jackpottvinsten. Det är inte möjligt för två spelare att vinna samma jackpott. Om två jackpottvinster sker i närheten av varandra kommer jackpotten delas ut i respektive följd. På grund av uppkopplingsproblem kan det jackpottvärde som visas skilja sig från det riktiga jackpottvärdet. Jackpotten kan inaktiveras tillfälligt, när det händer så pausas alla bidrag. Jackpottvärdet som blir är tillgängligt vid återaktivering kommer vara samma som innan inaktiveringen.
Del av insats till jackpottar: 2%
Progressive Jackpot / Progressiv jackpott
Den progressiva jackpotten utgörs av samtliga insatser på spel som erbjuder dessa jackpottar och i vissa fall kan jackpottarna erbjudas på flera webbplatser. En liten procentandel av varje totalinsats går till den gemensamma potten. En del av detta bidrag används för att utgöra de progressivt ökande jackpottbeloppen, och den andra delen, bidrar till en grundpott, vilken är minimibeloppet pengar som en kvalificerad spelare får vid en jackpottvinst. Så snart jackpotten vunnits blir en ny progressiv jackpott tillgänglig och processen upprepas. Jackpotten kan endast aktiveras och vinnas via ett enskilt snurr av en spelare. Den här jackpotten har inget övre tak och kan vinnas när som helst. När jackpotten vinns av en annan spelare visas ett meddelande i jackpottpanelen. När jackpotten vinns förs beloppet direkt över till användarens plånbok, även om den vinns med ett bonussnurr.
Timed Jackpot / Tidsbestämd jackpott
Den tidsbestämda jackpotten är en progressiv jackpott som är garanterad att betalas ut före en angiven tidpunkt. Prispotten växer med bidrag från insatserna från varje snurr på ett jackpottspel, och ju närmare prispotten kommer till den angivna garanterade senaste utbetalningstiden, desto större är sannolikheten att vinna den. Sannolikheten ökar med upp till 100 % när den garanterade senaste utbetalningstiden nåtts. När jackpotten har vunnits blir en ny tidsbestämd jackpott tillgänglig och processen upprepas med en ny garanterad senaste utbetalningstid. Jackpotten kan endast aktiveras och vinnas via ett enskilt snurr av en spelare. Den här jackpotten har inget övre tak men måste vinnas före tidpunkten som anges. När jackpotten vinns av en annan spelare visas ett meddelande i jackpottpanelen. När jackpotten vinns förs beloppet direkt över till användarens plånbok, även om den vinns med ett bonussnurr.
Dynamisk Jackpottdelning
Endast de första 24.52kr av insatsen kvalificerar för att vinna time jackpot.
Insatsbelopp som överstiger 24.52kr räknas direkt till progressive jackpot.
Daily Jackpot (time)
Aktuellt startvärde är: 24,521.61kr, Nästa minsta startvärde är: 24,521.61kr
Mega Jackpot (progressive)
Aktuellt startvärde är: 613,040.33kr, Nästa minsta startvärde är: 613,040.33kr
Hourly Jackpot (time)
Aktuellt startvärde är: 1,226.08kr, Nästa minsta startvärde är: 1,226.08kr

Allmänna typer av spel

Kontrollera betalningsmenyn i spelets vinsttabell om du är osäker på speltypen.
Värdena relaterade till varje symbol, som visas antingen på slot-scenen eller på de avsedda symbolvinstsidorna i betalningsmenyn representerar insatsmultiplikatorer och inte krediter.
Vinstvärdet från en vinstlinje motsvarar den totala insatsen delad med antalet vinstlinjer multiplicerad med symbolmultiplikatorn som anges i vinsttabellen. Om flera vinster inträffar på flera vinstlinjer läggs de totala vinstvärdena ihop. Om fler än en vinst inträffar på samma vinstlinje betalas den högsta vinsten ut. Varje individuell vinstlinje kan endast betala en gång per snurr.

Exempel: Den totala insatsen är 2. Totalt antal vinstlinjer är 20. Symbolmultiplikatorn vid en längd på 5 är 300. Vinsten för 1 vinstlinje med denna symbol och längd skulle då beräknas så här: 2 / 20 * 300 = 30.

Prisets värde från en vinstlinje i ett spel med flera linjer räknas ut som insatsen multiplicerad med symbolmultiplikatorn som visas i vinsttabellen. När flera vinster uppstår på flera linjer slås de totala vinsterna ihop. Om mer än en vinst uppstår på samma linje betalas bara den största vinsten.

Exempel: Insatsen är 2. Symbolmultiplikatorn för längden 5 är 20. Vinsten för 1 vinstlinje med den symbolen och längden räknas ut som: 2 * 20 = 40.

Prisvärdet från ett vinstsätt eller vinnande kluster motsvarar insatsen multiplicerad med den symbolmultiplikator som finns angiven i vinsttabellen. Om flera vinster inträffar på flera vinstsätt eller kluster läggs vinstvärdena ihop och bildar en totalsumma.

Exempel: Total insats = 2. Symbolvinstmultiplikator = 2. Vinst = 2x2 = 4.

Om det finns en Scatter-symbol i spelet kommer alla vinster att betalas i tillägg till alla andra symbolvinster som förekommer på samma snurr.

Var uppmärksam att varje konto endast tillåter att du spelare ett spel åt gången. Därför kan ett spel inte spelas på mer än en enhet, eller flera spel på samma enhet samtidigt. Det kan leda till flera olika fel.

För att få bästa spelupplevelse bör du använda den senaste versionen av mjukvaran. Vid fel annulleras alla spel och vinster.
RTP är ≈ 92.18% vilket inkluderar grundspelets RTP och jackpottbidrag.
Spelets beräknade maxmultiplikator är 5341.4.
Minsta insats: 1kr
Högsta insats: 400kr

Datum för senaste ändring: 2022-08-09