Treasure Hunt

Skepp ohoj, kamrat! Ta med dig skattkartan och hissa segel! Treasure Hunt är ett spel med 5 hjul och omgivande jokrar som förvandlar piratskeppssymbolen och intilliggande symboler till jokrar, samt upp till 100 gratissnurrar i bonusrundan med gratissnurr.

Så här satsar du

Treasure Hunt har 30 vinstlinjer.

Meny för insatskonfiguration

Tryck på kugghjulet eller TOTAL INSATS för att öppna menyn för insatskonfiguration.

Mynt

Visar det aktuella antalet mynt som används i spelet.

Insatsen är fast på 30 vinstlinjer.

Myntvärde

Visar aktuellt myntvärde i vald valuta.

Så här ändrar du insatsen:

Välj önskad total insats.

På stationära enheter kan du välja att trycka på minusknappen (–) för att minska den totala insatsen, eller att trycka på plusknappen (+) för att öka den totala insatsen.

Tryck på TOTAL INSATS för att öppna menyn för insatskonfiguration.

Tryck på OK för att bekräfta och stänga menyn för insatskonfiguration.

Snurra

Tryck på cirkelpilen för att lägga insatsen och snurra hjulen.

Autosnurrfunktion

Autosnurr spelar automatiskt spelet ett givet antal snurr till det aktuella myntvärdet.

För jurisdiktioner där autosnurr är aktiverat: Välj antal autosnurr, förlustgräns och (valfri) enkelvinstgräns.

När du har valt önskad insatskonfiguration trycker du på AUTOSNURR och väljer hur många snurr som ska spelas med de aktuella insatsinställningarna.

Autosnurr spelar det angivna antalet snurr tills STOPP trycks ned, en bonus aktiveras, saldot är för lågt för att snurra igen, eller eventuella aktiverade vinst-/förlustgränser uppnås.

Autosnurr är endast tillgängligt i godkända jurisdiktioner.

Omgivande joker-funktion

I grundspelet aktiveras den omgivande joker-funktionen när piratskeppssymbolen dyker upp någonstans på hjulen. Piratskeppssymbolen förvandlar sig själv och alla intilliggande symboler till jokersymboler om omvandlingen resulterar i en vinst. Om bonussymbolen dyker upp bakom en jokersymbol fungerar den som en joker samt bonussymbolen.

Under bonusrundan med gratissnurr blir piratskeppet orangefärgat och den omgivande joker-funktionen fungerar på samma sätt som i grundspelet.

Jokersymboler ersätter alla symboler utom bonussymboler.

Bonusrunda med gratissnurr

Bonusrundan med gratissnurr aktiveras när 3 eller fler bonus-scattersymboler dyker upp någonstans på hjulen.

Antal bonussymboler

Gratissnurrar tilldelade

3

10

4

20

5

100

Hjulen i bonusrundan med gratissnurr ger större utdelning än hjulen i grundspelet.

Bonusrundan med gratissnurr återaktiveras när 3 eller fler bonus-scattersymboler dyker upp någonstans på hjulen.

Antal bonussymboler

Extra gratissnurrar tilldelade

3

10

4

20

5

100

Bonusen kan återaktiveras flera gånger upp till högst 600 gratissnurrar per bonus.

De hjul som används i bonusrundan med gratissnurr skiljer sig från hjulen som används i grundspelet.

Gratissnurrar spelas med samma myntvärde och med samma antal vinstlinjer som det aktiverande snurret.

Alternativ

Alla ljud

• Sätt på och stäng av spelljud.

Ljudeffekter

• Sätt på eller stäng av ljudeffekter.

Musik

• Sätt på eller stäng av musik.

Regler

Missbruk eller funktionsfel ogiltigförklarar alla utbetalningar och spel.

Alla linjevinstsymboler måste dyka upp på en spelad linje och på intilliggande hjul, med början från hjulet längst till vänster.

Endast den högsta vinsten på varje vinstlinje betalas ut. Linjevinster multipliceras med myntvärdet på den vinnande linjen. Sammanfallande linjevinster på olika vinstlinjer läggs ihop.

Endast den högsta scattervinsten per scattersymbol betalas ut. När flera scattervinster med olika scattersymboler inträffar samtidigt läggs de ihop. Scattervinster multipliceras med den totala insatsen.

Scattervinster är oberoende av linjevinster och läggs ihop med det totala utbetalningsbeloppet.

Bonusvinster är oberoende av linjevinster och läggs ihop med det totala vinstbeloppet.

Jokersymbolen dyker endast upp under den omgivande joker-funktionen. Jokersymboler dyker upp på hjul 1–5 i grundspelet och i bonusrundan med gratissnurr.

Jokersymbolen är en joker och ersätter alla symboler utom bonus-scattersymboler i grundspelet och bonusrundan med gratissnurr.

Vinster visas i vald valuta.

Oavsett insatsstorlek kan det i vissa jurisdiktioner finnas ett vinsttak på enskilda transaktioner. Se vinsttabellen för mer information. En transaktion innefattar resultatet av bonusen plus utfallet som aktiverade bonusen. Om vinsttaket nås under bonusen, avslutas bonusen omedelbart oavsett om fler gratissnurrar återstår eller inte.

El retorno teórico total para el jugador es del 94.00%

Övrig information

Förväntad återbetalning

I enlighet med god spelpraxis fordrad i de flesta jurisdiktioner i världen är varje spelresultat helt oberoende, förutom när en snurr låser upp en funktion för en efterföljande snurr eller en serie av snurr, enligt spelreglerna. Oddsen att få ett visst resultat är alltid samma.

Oddsen varierar inte beroende på tidigare utfall, insatsstorlek, saldo, tid på dygnet, veckodag osv. Om högsta vinsten till exempel inträffar under en viss snurr i spelet, är chansen att vinna högsta vinsten på nästa snurr exakt lika stor. På samma sätt ändrar tidigare förluster inte dina framtida odds.

Den förväntade återbetalningen reflekterar den teoretiska avkastningen över ett väldigt stort antal snurr av många spelare under en längre tid. Resultaten för en given spelare över en spelsession kan variera mycket från detta långsiktiga förväntade medelvärde i båda riktningar. Ju färre spel du spelar, desto större avvikelse från den faktiska återbetalningen kan du komma att uppleva.

Immateriell egendom

© 2022 IGT. De varumärken och/eller tjänstebeteckningar som används häri är antingen varumärken eller registrerade varumärken tillhörande IGT, dess dotterbolag eller dess licensgivare.

Senast uppdaterad 3 december 2021

Datum för senaste ändring: 2022-06-09