Triple Stop - Mermaids Find

Spelautomat med 5 hjul, 40 vinstlinjer

Varje symbolposition på hjul 1 snurrar var för sig. Varje symbolposition på hjul 2 snurrar var för sig.

Att spela spelet:

• Tryck på FORTSÄTT på startskärmen för att starta spelet.
  • Spelet spelas med 40 rader.
  • Tryck på - eller + till vänster respektive höger om INSATS för att välja totalinsats.
  • radinsats = INSATS/40
  • Tryck på TURBO-LÄGE för att aktivera eller inaktivera animationer och ljud vid vinst, vilket får hjulen att snurra snabbare eller i normal hastighet.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Under hjulsnurren ändras SNURRA-knappen till STOPP. Klicka på STOPP för att avsluta snurranimationen och visa snurresultatet direkt.
  • Vid en vinnande snurr visar VINST-rutan den sammanlagda vinsten.
  • Endast den högsta vinnande kombinationen gerutdelning på en given Vinstrad medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.
  • Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen. Din vinst kommer att vara densamma som din radinsats multiplicerat med motsvarande värde enligt vinsttabellen.
  • Radvinster kan bildas på vilken vinstrad som helst och måste inträffa på angränsande hjul från vänster till höger med start från hjulet allra längst till vänster.
  • Det går att bilda scattervinster med hjälp av scatterikoner på alla positioner. Scattervinster multipliceras med din totalinsats.
  • Tryck på i och rulla till Vinstrader för mer information om vinstrader.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • Ta fram listan över alternativ, tryck på AUTOSPEL och välj sedan antalet snurr som ska spelas automatiskt.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr. Autospel avslutas när hjulen har snurrat angivet antal gånger, när du inte har tillräckligt med pengar för nästa snurr, eller när en funktion har aktiverats. Du kan avsluta autospel genom att trycka på stop-knappen.
  • Autospel kan även ställas in på TILL FUNKTION vilket innebär att hjulen kommer att snurra till dess att en funktion aktiveras eller att du inte har tillräckligt mycket pengar för nästa snurr.

Vinsttabell:

• Öppna vinsttabellen genom att trycka på I.
  • Navigera i vinsttabellen genom att svepa på skärmen.
  • Stäng vinsttabellen och återgå till spelet genom att trycka på X.

Vinstrader:

• Vinstrader representeras av rader som visar sig ovanför hjulen enligt illustration i vinsttabellen.
  • Vinster kan endast bildas på aktiva vinstrader. Det gäller emellertid inte för scattersymboler.
  • Vinstkombinationer måste starta från hjulet längst till vänster och samma symbol måste finnas på varje efterföljande hjul. Det gäller emellertid inte för scattersymboler som ger utdelning ÖVERALLT.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Dödskallesymbol

• Dödskalle-symbolen kan ersättas av den Gyllene dödskalle-symbolen under vilken snurr som helst.
  • Dödskalle-symbolen eller den Gyllene dödskallen kan fungera som alla andra symboler, förutom Scatterikonen, för att skapa bästa möjliga vinstkombination.

Scatterikon:

• En scatterikon kan visa sig i det nedre högra hörnet av en symbol på hjul 3, 4 och 5.
  • Scatterikonen i varje spel föreställer antingen ett bronsmynt, silvermynt eller guldmynt.
  • Om en scatterikon stannar på hjul 3 och 4 under en hjulsnurr kommer hjul 3, 4 och 5 att växa med en symbol i höjdled.
  • Sedan spelas och utvärderas spelet med 60 rader.

Gratisspel:

• När minst 3 Scatterikoner stannar samtidigt någonstans på hjulen aktiveras Gratisspel-funktionen.
  • 2 gratisspel tilldelas för 3 x bronsmynt.
  • 3 gratisspel tilldelas för 3 x silvermynt.
  • 5 gratisspel tilldelas för 3 x guldmynt.
  • Varje Gyllene dödskalle-symbol som stannar under gratisspel ger 1 extra gratisspel och stannar kvar under resterande gratisspel.
  • Varje Dödskalle-symbol som stannar under gratisspel stannar kvar under resterande gratisspel.
  • Under gratisspel snurras hjulen automatiskt.
  • Gratisspel spelas med 60 rader.
  • Gratisspelen spelas med samma insats som satsades under det snurr som aktiverade funktionen.
  • Scatterikoner visar sig inte i gratisspel.
  • Gratisspel kan inte återaktiveras.

Utdelning till spelaren:

• Den teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 95.48%.

Anmärkning om frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • En snurr, snurren kommer att fullbordas automatiskt och eventuella vinster föras över till ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
  • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-02-02