Zeus

Huvudspel

wild-feature-zues

• Joker agerar wild för samtliga symboler förutom Funktion
  • Vinsttabellen avspeglar aktuell satsningsinställning.
  • Endast högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.
  • Radvinster måste inträffa på angränsande hjul, med början från hjulet längst till vänster.

Funktionsbeskrivning

• 3 scattered Funktion symboler eller fler utlöser funktionen
  • Antalet Free Spins du får baseras på antalet scattered Funktion.
  • 5 scattered Funktion symboler ger 100 free spins.
  • 4 scattered Funktion symboler ger 25 free spins.
  • 3 scattered Funktion symboler ger 10 free spins.
  • Klicka på knappen "STARTA FUNKTION" för att starta free spins.
  • Under Free Spins lägger 3 scattered Funktion eller fler till ytterligare free spins till spelarens återstående free spins.
  • Under Free Spins används en alternativ hjuluppsättning, även om vinstkombinationerna på dessa hjul är identiska med de i huvudspelet.
  • Under Free Spins gäller samma satsning per rad och samma aktiva vinstrader som under snurren som utlöste funktionen.

Vinstrader

• Vinster på flera vinstrader räknas samman.
  • Den totala radsatsningen måste delas upp likvärdigt på varje aktiv vinstrad; av den anledningen är inte alla totalsatsningar tillgängliga.
  • Totalsatsningen är antalet rader multiplicerat med insatsen på varje rad.
  • Endast aktiva vinstrader kan registrera vinster.
  • Fel annullerar samtliga spel och vinster.
  • TILLBAKA TILL SPELAREN = 95.97%Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler.