Action Boost Gorilla Gems

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 4 rader.

Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer. Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delad med vinstradskostnaden 20.

Den totala insatsen baseras på den ursprungliga insatsen och multipliceras med kostnaden för de spelade vinstraderna.

Regler för vinstrader

Spelet innehåller 20–40 vinstrader. Antalet vinstrader som spelas är fast.
En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen. Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad. Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.

Vinstregler

Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats. Vinsten baseras på vinstkombinationen.
Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader från ett spel.

Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut. Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Autospel

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt. Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.
Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.

Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.

Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp. Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet.
Total insats: Ställer in nuvarande insatsvärde.

Wild-symboler

Gorillasymboler är wild-symboler.

Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom bananädelstenssymboler.

Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.

Wild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination.

Bananädelstenens free spins

Bananädelstenar kan bara dyka som slumpmässigt utvalda.

Varje gång en eller flera bananädelstenar dyker upp finns chansen att bananädelstenars free spins aktiveras. Varje bananädelsten samlas på altaret med samma färg ovanför hjulen.
Kombinationen av bananädelstenar som samlas när bananädelstenens free spins aktiveras avgör vilka bananädelstensuppgraderingar som delas ut. Insatsmultiplikatorn är samma som det spel som aktiverade funktionen.

Gröna bananädelstensuppgraderingar

5 free spins delas ut.

Alla gyllene bananädelstenar som dyker upp i funktionen ger ett bonuskreditpris. Gyllene bananädelstenar kan bara dyka som slumpmässigt utvalda.
40 rader spelas under funktionen.

Alla hjul växer till en höjd motsvarande 6 symbolpositioner.

Alla hjul med en wild-symbol knuffas så att alla positioner på det hjulet innehåller wild-symboler. Alla vinster betalas ut efter att hjulen knuffats och slumpmässigt utvalda symboler har avslöjats.

Röda bananädelstensuppgraderingar

10 free spins delas ut.

Alla gyllene bananädelstenar som dyker upp i funktionen ger en juvel eller ett bonuskreditpris. Gyllene bananädelstenar kan bara dyka som slumpmässigt utvalda.
Samla 6 röda juveler för att vinna megajackpotten. Samla 5 lila juveler för att vinna jättejackpotten.
Samla 4 blåa juveler för att vinna lilla jackpotten. Samla 3 gröna juveler för att vinna minijackpotten.

Om alla juvelpriser till en jackpott samlas in delas motsvarande jackpott ut och de insamlade juvelerna till jackpotten återställs.

Lila bananädelstensuppgraderingar

5 free spins delas ut.

Alla gyllene bananädelstenar som dyker upp i funktionen ger 1 free spin, 2 free spins eller ett bonuskreditpris. Gyllene bananädelstenar kan bara dyka som slumpmässigt utvalda.
Vid varje spel delas en slumpmässig multiplikator på 2, 3 eller 5 ut.

Radvinster och bonuskreditpriser multipliceras med den slumpmässiga multiplikatorn.

Flera bananädelstensuppgraderingar

Free spins spelas med alla bananädelstensuppgraderingar aktiverade i ett basspel.

Om en röd bananädelstensuppgradering aktiveras delas 10 free spins ut. Annars delas 5 free spins ut.

Den slumpmässiga multiplikatorn från den lila bananädelstensuppgraderingen gäller alla radvinster och bonuskreditpriser, men gäller inte för jackpottar.

Speltermer

Följande är översättningar av speltermer som eventuellt är på engelska i spelet. MEGA = MEGA
MAJOR = STOR MINOR = LITEN MINI = MINI

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får. Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.
Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras.

Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande. Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.
Välj Spela nu för att börja spela gratisspelserbjudandet.

Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången.

Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.

Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet. Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.
Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret. När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.
Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Välj informationsikonen för att se information om satsningen och vilken tidpunkt erbjudandet upphör att gälla.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet. Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet. Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall. Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.
Övergripande RTP: 94,20 %.

Sannolikheten att aktivera vissa spelhändelser kan ändras under spelet beroende på spelets aktuella tillstånd eller dina framsteg.

Datum för senaste ändring: 2023-02-06