Tiger Emperor

SPELREGLER

Tiger Emperor: Hjälp

Tigern är ett majestätiskt djur som är vördad i kinesisk kultur och anses vara kungen av alla djur. Faktum är att ränderna på tigerns panna representerar den kinesiska karaktären Wang, som betyder kung. När du spelar Tiger Emperor med dess generösa funktioner behöver du inte vara rädd, för Tigern kommer att välsigna dig med stora förmögenheter!

Tiger Emperor är en 5-hjuls, 3-rads slot som har rika och givande funktioner. Ge dig ut i action med upp till 15 gratissnurr som aktiveras när 3 eller fler scatter-symboler landar, plus möjligheten att vinna fler gratissnurr under funktionen. Sänk tänderna i ännu fler belöningar med Tiger Respins, där Tiger-symbolerna håller sina positioner och respins äger rum. Varje gång en tiger landar bredvid en annan, slås de samman för att bilda en ännu större symbol och ökar multiplikatorn, med möjligheten att vinna upp till 750x din insats.

Ha det gott och spela Tiger Emperor nu!

Information

Vinstlinjer:

Tiger Emperor har 50 vinstlinjer.

Alla vinster skapas från det vänstra hjulet, från vänster till höger på intilliggande hjul.

Allmän information:

Speltyp

Video-slot

Antal vinstlinjer

50

Antal hjul och rader

5x3

Funktioner

·        FUNKTION TIGER RESPINS

·        GRATIS SPINS

Andel som betalas ut till spelarna (RTP)

94.06%

Hit Rate

33.5%

Funktioner

FUNKTION TIGER RESPINS

6 bonussymboler utlöser Tiger Respins-funktionen som ger 6 re-spins plus 1 extra re-spin för varje ytterligare bonussymbol.

Under funktionen stannar de bonussymboler som triggade Bonus-Blitz på plats. Alla nya bonussymboler blir också låsta i sina positioner tills funktionen tar slut.

När det inte finns några respins kvar, eller när alla positioner har bonussymboler, visas priserna på alla omgångens bonussymboler.

Intilliggande bonussymboler bildar grupper och belöningar utdelas enligt tabellen med grupperade bonussymboler.

Endast bonussymboler betalas när den här funktionen är aktiverad.

GRATIS SPINS

När 3, 4 eller 5 Scatter-symboler landar var som helst på hjulen, tilldelas 8, 12 respektive 15 gratissnurr.

Endast Wild- och Scatter-symboler visas på hjul 3 under Free Spins-funktionen. Tiger Respins-funktionen kan aktiveras under gratissnurr.

Free Spins-funktionen kan återaktiveras.

När gratis spins-funktionen avslutas visas ett meddelande den totala vinsten från gratis spins.

Så spelar du

Satsningar

För att spela en omgång, ställ in din insats med hjälp av plus-/minus-knapparna på vardera sida av spin-knappen och/eller plus-/minus-knapparna för myntvärdet. Tryck sedan på spin-knappen eller på mellanslag för att göra satsningen och starta omgången.

Du kan även välja din insats i menyn för satsningar i inställningarna. Tryck sedan på spin- knappen för att stänga menyn, göra din satsning och starta omgången.

Det går även att starta omgångar genom att använda auto-spin-funktionen.

Beloppen för total insats, saldo & vinst kan visas i mynt eller i en valuta. Du kan växla mellan dessa genom att trycka på den avlånga knappen längst ner på sidan.

Spin-valmöjligheter

När en omgång har startats kan du spola fram till resultaten eller hoppa över animeringen genom att trycka på skip-knappen som ersätter spin-knappen när omgången påbörjas.

För att spela snabbare omgångar kan du använda snabb-spin eller turbo-spin. Turbo-spin – Hjulen snurrar och stannar snabbare, utan extra animation.

Turbo-spin kan aktiveras genom att:

• Håll ner mellanslag
  • Slå på funktionen i auto-spin-menyn där du kan aktivera auto-spin-omgångar.

Snabb-spin – Hjulen snurrar och stannar snabbare, samtidigt som alla animationer visas.

Snabb-spin kan aktiveras genom att:

• Slå på funktionen i den expanderbara menyn.
  • Slå på funktionen i inställningarna.
  • Slå på funktionen i auto-spin-menyn där du kan aktivera auto-spin-omgångar.

Utbetalningsregler

• Vinnande kombinationer skapas från vänster till höger på intilliggande hjul, från hjulet längst till vänster.
  • Vinnande kombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets vinsttabell, som kan ses genom att trycka på knappen för inställningar
  • Endast den högsta vinsten per linje betalas
  • Vinster som fås samtidigt på olika linjer läggs
  • Alla vinster skapas på vinstlinjer, förutom jackpot-vinster.
  • Systemfel nollställer alla utbetalningar.

Utbetalningsregler för funktioner

• Gratis spins spelas med samma insats som omgången som aktiverade
  • Vinster från gratis spins läggs till på andra

Autospin

Låter spelaren spela automatiskt under ett förutbestämt antal omgångar med den aktuella satsningen.

Menyn för auto-satsning/auto-spel kan nås genom att trycka på knappen för auto-satsning/auto- spel.

Gränser för auto-spel/auto-satsning

• Gräns för förlust – Låter dig kontrollera dina sammanlagda förluster genom att du anger ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:

(Summan av insatser) - (summan av vinster) >= (belopp för gräns för förlust).

• Enstaka vinst – Stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när en vinst nås om vinsten >= värdet som angetts för enstaka
  • Vinstgräns – Låter dig kontrollera dina sammanlagda vinster genom att ange ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:

(summan av vinsterna) - (summan av insatserna) >= (vinstgränsbeloppet).

• Vid vinst – Auto-satsning stoppas och en popup öppnas efter en vinst under omgången. En omgång med gratis spins räknas som en omgång och auto-satsning stoppas när alla gratis använts.
  • Stopp vid funktion – Auto-satsning stoppas och en popup visas när spelet når en specialomgång, såsom (men inte begränsat till) gratis spins, bonusspel och minispel, med undantag för wild-funktioner.

När gränsen nås stoppas auto-satsningen och ett meddelande visas i mitten av skärmen.

Datum för senaste ändring: 2022-02-01