Baywatch

Surfa på pengavågorna med livräddarna iBaywatch! Varje snurr ger dig chans att aktivera två hemliga funktioner som kan kombineras för att vinna jättevinster!Tidvattenjokrarskvätter upp över hjulen och lämnar efter sig jokerhjul i kölvattnet. Livräddare samarbetar iTeamwork-funktionen i jakt på större vinster. Aktivera bonusen och välj mellan Mitch, Cody, CJ och Caroline för att skapa ett vinnande lag för fler staplade livräddarsymboler, fler gratissnurr eller en kombination av de båda. Glädjen stegrar iBonusrundan med gratissnurrdär livräddarna alltid står till tjänst iTeamwork-funktionen och mer intensiva jokervågor.

Så satsar du

• Baywatchbjuder på 15 vinstlinjer för 25 mynt.
  • Meny för insatsinställningar(endast mobiler/surfplattor) Tryck på den gröna pilen för att öppna menyn för insatsinställningar. Tryck på den gröna bocken för att bekräfta och stänga menyn för insatskonfiguration.
  • 15 LINJER + FUNKTION Visar aktuellt antal mynt som är i spel. Insatsen är fast på 15 vinstlinjer, vilket kostar 25 mynt. MYNTVALÖR Visar aktuell myntvalör i vald valuta. Tryck på minusknappen (–) för att minska myntvalören. Tryck på plusknappen (+) för att öka myntvalören. SNURRA Tryck på cirkelpilen för att lägga insatsen och snurra hjulen.

Autosnurrfunktion på datorn

• När du spelar via datorn utspelas autosnurren automatiskt under ett visst antal snurr med aktuell myntvalör.
  • Efter att du ställt in insatsen trycker du på ikonenAUTOSNURRoch väljer hur många snurr du vill spela med aktuella insatsinställningar.
  • Det valda antalet snurr utspelas tills du trycker på ikonenSTOPP, en bonus aktiveras eller när saldot är otillräckligt för att snurra igen.
  • Autosnurr är endast tillgängligt i godkända jurisdiktioner.

Funktionen förSymbolbyte

• I basspelet pryder ett antal symbolpar hjulen vilka förvandlas till ett av följande livräddarpar:
  • Mitch och CJ, Mitch och Caroline, Cody och CJ eller Cody och Caroline.
  • Innan varje snurr väljs ett symbolpar slumpmässigt för att fylla varje hjuls dynamiska symbolpositioner.

Teamwork-funktion

• Teamwork-funktionen kan aktiveras efter en snurr i basspelet och förvandlar då alla livräddarsymboler till en lagsymbol för uppgraderade vinster.
  • Se utbetalningstabellen för mer information.
  • Teamwork-funktionen är alltid aktiv underBonusrundan med gratissnurr.

Funktionen medTidvattenjokrar

• Funktionen medTidvattenjokrarkan aktiveras efter en snurr i basspelet eller iBonusrundan med gratissnurr. J
  • okersymboler expanderar i vertikal riktning för att fylla hjulet, och kan även expandera i horisontell riktning för att fylla ett eller två hjul till.
  • Jokersymboler på hjul 4 kan endast expandera för att fylla ytterligare ett hjul.
  • BådeTeamwork- ochTidvattenjokrar-funktionen kan aktiveras under samma snurr.
  • Vinster betalas ut först efter att de båda funktionerna färdigspelats.

Bonusrunda med gratissnurr

• Bonusrundan med gratissnurraktiveras när tre bonuscattersymboler visar sig någonstans på hjulet i mitten.
  • De här symbolerna stannar endast på hjul 2, 3 och 4.
  • Välj en livräddare från vart och ett av följande alternativ för att skapa ett lag till bonusen:
    Välj en Välj en
    Mitch Cody CJ Caroline
    Fler staplar Fler snurr Fler staplar Fler snurr
    3 - 5 gratissnurr 7 - 12 gratissnurr 3 - 6 gratissnurr 7 - 12 gratissnurr
  • Väljer man Fler staplar tilldelas hjulen vald livräddarsymbol som framträder i staplar om 2.
  • Väljer man Fler snurr tilldelas ett högre antal gratissnurr.
  • Varje livräddare ger ett slumpmässigt antal gratissnurr.
  • De gratissnurr som tilldelas under varje snurr läggs ihop.
  • Valda livräddare är de enda livräddarsymbolerna som visar sig på hjulen under gratissnurr.
  • Alla val ger samma avkastning men kan bjuda på väldigt olika spelupplevelser.
  • Hjulen iBonusrundan med gratissnurrbjuder på en rikligare upplevelse av funktionenTidvattenjokrar, och funktionenTeamworkär alltid aktiverad.
  • Bonusen kan inte återaktiveras. De hjul som används iBonusrundan med gratissnurrskiljer sig från hjulen som används i basspelet.
  • Gratissnurr spelas med den myntvalör och de antal vinstlinjer som användes under det snurr som aktiverade funktionen.

Regler

• Fel förklarar alla vinster och spel ogiltiga. Alla vinstlinjesymboler behöver stanna på en spelad rad och på sammanhängande hjul, med början från hjulet längst till vänster.
  • Bara den högsta vinsten utbetalas per vinstlinje. Linjevinster multipliceras med myntvärdet på den vinnande linjen.
  • Sammanfallande linjevinster på olika vinstlinjer läggs ihop. Endast den högsta scattervinsten ger utdelning.
  • Scattervinster multipliceras med myntvalören.
  • Spridda vinster är fristående från linjevinster och läggs också till det totala utbetalningsbeloppet. Bonusvinster är oberoende av linjevinster och läggs ihop med det totala vinstbeloppet.
  • Wildsymboler stannar i basspelet på hjul 2, 3 och 4.
  • Wildsymboler stannar på hjul 2, 3 och 4 iBonusrundan med gratissnurr. Vinster visas i vald valuta. Oavsett insatsens storlek finns det i vissa jurisdiktioner ett vinsttak på alla enskilda transaktioner. Se utbetalningstabellen för mer information.
  • En transaktion innefattar resultatet avBonusrundan med gratissnurrsamt utfallet som aktiverade bonusrundan.
  • Om vinsttaket i bonusen nås avslutas bonusen på direkten, även om gratissnurr återstår.

Ytterligare information

• Förväntad återbetalning
  • I enlighet med god spelpraxis fordrad i de flesta jurisdiktioner i världen är varje spelresultat helt oberoende, förutom när ett snurr låser upp en funktion för ett efterföljande snurr eller serie av snurr, enligt spelreglerna. Oddsen att få ett visst resultat är alltid samma.
  • Tidigare utfall, insatsstorlek, saldostorlek, tid på dygnet, dag i veckan osv. förändrar inte oddsen. Till exempel: om det högsta priset i spelet vinns, är möjligheterna att ta hem det högsta priset spelomgången efter lika höga. På samma sätt ändrar tidigare förluster inte dina framtida odds.
  • Den förväntade återbetalningen reflekterar den teoretiska avkastningen över ett väldigt stort antal spel och spelare under en längre tid. Resultaten för en godtycklig spelare över en spelsession kan variera mycket från detta långsiktiga förväntade medelvärde i båda riktningar. Ju färre spel spelade desto större varians av faktiskt återbetalning kan du komma att uppleva.
  • Immateriell egendom
  • BAYWATCH: The Baywatch Production Company. ©2017. Alla rättigheter förbehålles. Licensierade av FremantleMedia North America, Inc. © 2017 IGT. Alla rättigheter förbehålles. Alla andra varumärken som används häri ägs av IGT eller dess dotterbolag, får inte användas utan tillstånd, och är där så anges med ett ® registrerade hos U.S. Patent and Trademark Office.