Frozen Age

Välkommen till Frozen Age, en högvolatil videoslot med Monsterblock, vandrande wilds och ett mäktigt Free Spins-spel med Wild Respin, synkade block och återaktiveringar!

OM SPELET

Ute bland de isfyllda vidderna söker äventyraren Batista efter hemligheterna från svunna tider. Djupt inne i polarisen är de uråldriga vilddjuren fastlåsta i tiden, i väntan på att bli den största upptäckten genom alla tider, den sanna GOAT.

HUVUDSPELET

Spelet har en 6x6 spelplan med 50 vinstlinjer som ger vinst från vänster till höger. Scatters kan visas på alla hjul. Wilds kan visas på alla hjul. Wilds ersätter alla andra symboler förutom scatter. Huvudspelet har en slumpmässig Wild Respin-funktion med vandrande wilds och synkade block.

FREE SPINS

5 eller fler scatters aktiverar Free Spins, med lika många Free Spins som scatters. Upp till 36 Free Spins kan tilldelas.

• Om Wild Respins och Free Spins aktiveras samtidigt kommer Wild Respins att spelas först och Free Spins aktiveras efter.
  • Om fler än 5 scatters landar under en Wild Respin kommer dessa att läggas till antalet free spins.

Insamling av vandrande wilds låser upp en nivå. En multiplikator ökar med varje nivå.

• Nivå 1: 2x multiplikator, 0-9 special-wilds insamlade.
  • Nivå 2: 3x multiplikator, 10-24 special-wilds insamlade.
  • Nivå 3: 5x multiplikator, 25-49 special-wilds insamlade.
  • Nivå 4: 10x multiplikator, 50+ special-wilds insamlade.

När en nivå blir upplåst läggs 2 extra Free Spins till. Alla scatters som landar på spelfältet ger en extra free spin.

Monsterblock

Monsterblock är överdimensionerade symboler som på hjulen fungerar som individuella symboler i formationer från 2x2 till 6x6.

SYNKADE BLOCK

Denna funktion sker slumpmässigt och förvandlar alla Monsterblock till en och samma symbol.

WILD-RESPINS

Denna funktion aktiveras slumpmässigt under basspelet, och placerar 1-6 vandrande wilds på spelplanen. Efter eventuella vinster delats ut aktiveras ett respin i vilken vandrande wilds kommer att vandra och byta position. Storleken på den vandrande wild som visade sig på spelplanen kommer att bestämma antalet vandrande wilds under respin. Ett NxN block kommer att delas upp till N vandrande wilds.

• 1x1 wild ger 1 vandrande wild
  • 2x2 wild ger 2 vandrande wilds
  • och så vidare upp till 6x6 wild som ger 6 vandrande wilds

Under re-spins kommer vandrande wilds som landar på ett Monsterblock att förvandla hela blocket till en wild. Vandrande wilds kan inte landa på samma position.

GOLDEN BET

Spelare kan betala x0,5 extra per satsning och öka chansen att få Monsterblock och aktivera Free Spins. RTP är: 94%

KÖP AV FREE SPINS

Spelare kan köpa Free Spins med eget val av insatsstorlek.

• Köp slumpade Free Spins. 6 - 24 Free Spins tilldelas slumpmässigt. RTP är: 94%.
  • Köp 6 Free Spins. RTP är: 94%.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en vinst på en enstaka vinstlinje, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen med start från hjulet längst till vänster.
  • Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på vinsten i dynamiska vinsttabellen. Där finner du värden för alla symboler med 3 i rad till 6 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.
  • Om vinstkombinationen börjar med tre wilds kan det finnas flera sätt att tolka vinsten. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen.
  • Efter free spins-rundan är avslutad, läggs alla vinster till den aktiverande snurrens vinstsumma.
  • Detta spel har ett vinsttak på 8000 x insats.

SPELMENY

Klicka på menyikonen för att expandera eller minimera menyn.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelfunktioner och information om vinstlinjerna.
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Spelregler – Visar spelets regler.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

SPELPANEL

• Klicka på menyikonen för att expandera eller minimera menyn.
  • Ljud – (om tillgängligt) Stänger av och slår på ljudet.
  • Insats - Visar nuvarande insats.
  • Snurrknapp – Satsar och snurrar hjulen. När hjulen snurrar ändras snurrknappen till stoppknapp (stoppknapp kan stängas av). Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt.
  • Autospel-knapp – (om tillgängligt) Du kan välja autospel för att spela fler spelrundor automatiskt. Det kan inaktiveras när som helst. Tryck på 'Autospel'-knappen för att öppna autospelmenyn. Välj antalet rundor. Välj förlustgräns (om tillgängligt). Välj maximal enskild vinst (om tillgängligt). Starta autospel genom att trycka på 'Start'-knappen. Du kan se hur många rundor som är kvar på stoppknappen. När autospel pågår avbryts alla rundor som är kvar genom att trycka på stoppknappen.
  • Snabbspelsknapp – (om tillgängligt) Tryck för att aktivera eller inaktivera spelrundor med snabbspel.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

GENVÄGAR FÖR TANGENTBORD

• Mellanslag – Tryck på mellanslagstangenten för att snurra på datorn.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod, och kan inte påverkas av spelaren.
  • Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94%.

Datum för senaste ändring: 2024-01-09