Arena of Gods - Rise of Medusa

Om det här spelet

l Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader. l Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer. l Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Regler för vinstrader

• l Spelet innehåller 20 vinstrader.
  • l Vinster utdelas när minst 3 matchande symboler hamnar bredvid varandra på en vinstrad. l En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen. l Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.

Wild-symboler

l Den här symbolen dyker bara upp i DUEL SPINS. l Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.

Wild-Medusasymboler

• l Den här symbolen är en expanderad symbol som täcker 3 rader. l Symbolen fungerar som 3 staplade WILD-symboler.
  • l MEDUSA-WILDSYMBOLER kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.
  • l Få en helt expanderad WILD-MEDUSASYMBOL på hjul 2, 3 eller 4 för att aktivera DUEL SPINS-funktionen.
  • l Den helt expanderade WILD-MEDUSASYMBOLEN stannar kvar på hjulen under hela DUEL SPINS-funktionen.
  • l WILD-MEDUSASYMBOLEN flyttas till vänster för varje bonusspel under DUEL SPINS- och BONUSLIVFUNKTIONEN.
  • l Upp till 3 helt expanderade WILD-MEDUSASYMBOLER kan dyka upp på hjulen samtidigt. l Den högsta multiplikatorn för en WILD-MEDUSASYMBOL är x5.

DUEL SPINS-funktion

• l Den här funktionen aktiveras när en WILD-MEDUSASYMBOL hamnar på hjul 2–4.
  • l Bonusspel delas ut och fortsätter tills det inte finns några fler helt expanderade WILDMEDUSASYMBOLER på hjulen.
  • l Den helt expanderade WILD-MEDUSASYMBOLEN stannar kvar på hjulen under hela DUEL SPINS-funktionen.
  • l WILD-MEDUSASYMBOLEN flyttas till vänster för varje bonusspel under DUEL SPINS-funktionen.
  • l WILD-MEDUSASYMBOLEN får en startmultiplikator på x2 efter första flytten. l Multiplikatorn på WILD-MEDUSASYMBOLEN stiger med 1 för varje steg till vänster. l Multiplikatorer tillämpas på alla vinster från det aktuella spelet. l Vid flera multiplikatorer läggs de ihop.
  • l När den sista återstående WILD-MEDUSASYMBOLEN når hjul 1 delas 1 bonusspel ut. l WILD-MEDUSASYMBOLEN försvinner och 3–5 WILD-symboler sprids på hjul 2–5.
  • l BONUSLIVFUNKTIONEN aktiveras när 3 spridda WILD-symboler stannar på

samma hjul.

BONUSLIVFUNKTION

• l BONUSLIVFUNKTIONEN aktiveras när 3 spridda WILD-symboler stannar på samma hjul. l De 3 WILD-symbolerna förvandlas till en WILD-MEDUSASYMBOL.
  • l Den helt expanderade WILD-MEDUSASYMBOLEN stannar kvar på hjulen under hela BONUSLIVFUNKTIONEN. l WILD-MEDUSASYMBOLEN får en startmultiplikator på x2 efter första flytten.
  • l WILD-MEDUSASYMBOLEN flyttas till vänster för varje bonusspel under BONUSLIVFUNKTIONEN.
  • l Multiplikatorn på WILD-MEDUSASYMBOLEN stiger med 1 för varje steg till vänster. l Vid flera multiplikatorer läggs de ihop. l Multiplikatorer tillämpas på alla vinster från det aktuella spelet.
  • l När den sista återstående WILD-MEDUSASYMBOLEN når hjul 1 avslutas BONUSLIVFUNKTIONEN.
  • l BONUSLIV kan inte återaktiveras.

Spelkontroller

• l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Saldo: Visar nuvarande saldon. l Krediter: Visar nuvarande saldon. l Total insats: Visar den totala insatsen per spel. l Rader: Visar antalet spelade rader per spel. l Vinst: Visar den senaste vinsten.
  • l Knappen Spel: Sätter igång ett spel.
  • l Knappen Hoppa över: Hoppar över händelser för att visa resultatet snabbare. Det påverkar inte spelresultatet.
  • l Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.
  • l Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.
  • l Knappen Meny: Visar fler spelalternativ. l Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen. l Knappen Avsluta: Avslutar spelet.

Autospel

l Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet. l Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt. l Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.

Inställningar för autospel

• l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.
  • l Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.
  • l Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet.
  • l Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om

saldot minskar med detta belopp.

Insatsregler

l Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen. l Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delad med 20.

Insatsinställningar

• lVissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Knappen Satsa max: Ställer in nuvarande insats till högsta möjliga värde.
  • lInsatsbelopp: Ställer in nuvarande insatsvärde. l Snabbinsatsknappar: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet.

Vinstregler

• l Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.
  • l Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut. l Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
  • l Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.
  • l Vinn upp till-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta

möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.

Återbäring till spelare

• l Övergripande RTP: 94,12 %. l DUEL SPINS: 27,83 %. l BONUSLIV: 7,19 %.
  • l Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala

insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Ytterligare information

• l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats. l Resultat från det senaste spelade spelet visas. l Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas. l Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.
  • l Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Gratisspel

• l Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får.
  • l Varje erbjudande har ett unikt referensnummer. l Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras. l Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande. l Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas. l Välj Spela nu för att börja spela gratisspelserbjudandet. l Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången. l Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet. l Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet. l Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.
  • l Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret.
  • l Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.
  • l Välj informationsikonen för att se information om satsningen och vilken tidpunkt

erbjudandet upphör att gälla.

Datum för senaste ändring: 2023-01-06