Power Zones Pyramid Valley

Spelautomat med 6 hjul och 15 625 vinstsätt

Att spela spelet:

• Tryck på  på startskärmen för att gå till huvudspelet.

• Du kan också klicka på VISA INTE NÄSTA GÅNG för att hoppa över startskärmen nästa gång du spelar.

• Det här spelet spelas med 15 625 vinstsätt.

• För att öppna insatsinställningarna, tryck på myntknappen.

• Välj din totalinsats i rullgardinsmenyn och tryck på Bekräfta.

• Tryck på TURBOLÄGE för att aktivera turboläget vilket får hjulen att snurra snabbare. Samtidigt som ett antal vinstanimationer och -ljud hoppas över. Tryck på TURBO-knappen igen för att avsluta turboläget.

• Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.

• Under hjulsnurren försvinner SNURRA-knappen. Klicka någonstans på skärmen för att avsluta snurranimationen och visa snurresultatet direkt.

• Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.

• Tre symboler eller fler någonstans på hjul i rad, från vänster till höger, aktiverar en vinst.

• Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen. Vinster multipliceras med myntvärdet. Myntvärdet motsvarar din totalinsats delat med 40.

• Bonussymbolen är ett undantag till dessa regler.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • För att visa listan över alternativ, håll ner snurra-knappen, välj antalet snurrar som ska spelas automatiskt i rullgardinsmenyn och tryck sedan på Starta.
  • Det går även att ställa in autospel på TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills Gratisspel + Megasnurr-funktionen aktiveras, eller tills du saknar pengar för nästa snurr.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat det angivna antalet gånger.
    • Du har inte tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på STOPPA AUTOSPEL.

Vinsttabell:

• För att öppna vinsttabellen, tryck på i-knappen.
  • Du kan navigera i vinsttabellen med hjälp av rullningslisten.
  • För att stänga referenssidorna och återvända till spelet, tryck på tillbaka-pilen.

Vinstsätt:

• Spelet spelas med ett fast antal vinstsätt – 15,625.
  • Vinstkombinationer måste börja från hjulet längst till vänster, med minst tre matchande symboler på sammanhängande hjul.

Wildsymbol:

• Spelets WILD-symbol är symbolen som pryds av ordet ”WILD”.
  • WILD-symbolen kan ersätta alla andra symboler förutom BONUS-symboler.

Bonussymbol:

• Spelets BONUS-symbol är pyramiden.
  • I huvudspelet och under gratisspel dyker BONUS-symbolen upp på alla hjul.
  • När minst 3 BONUS-symboler landar någonstans på hjulen aktiveras funktionen Gratisspel + megasnurr.

Power Zones™:

• Under huvudspelet eller en gratisspel-snurr kan alla symboler förutom WILD och BONUS fungera som kraftsymboler.
  • Laddade symboler omges av en guldcirkel.
  • Laddade symboler låser fast Power Zones™ på symbolpositionen de landar på och lämnar en skarabé efter sig.
    • På den efterföljande snurren förflyttar sig skarabén till en angränsande symbolposition eller lämnar skärmen.
    • Observera: Skarabéer förflyttar sig upp till 6 gånger innan de försvinner.
  • Om man landar en laddad symbol bredvid (i lodrät eller vågrät riktning) en Power Zone expanderar Power Zone.
  • När en laddad symbol landar på en Power Zone förvandlas alla symboler i den zonen som angränsar i lodrät och vågrät riktning till den laddade symbolens sort.
  • Efter att symbolerna har omvandlats avlägsnas alla Power Zones™.
  • Power Zones™ positioner på spelplanen sparas för varje insatsbelopp.
  • Om man ändrar totalinsats återställs alla positioner med Power Zones™ till läget som sparats för den totalinsatsen.

Funktionen Scarab Strike

• Under en snurr i huvudspelet eller i gratisspel kan en skarabé på hjulen slumpmässigt skapa 1 eller 2 nya skarabéer.
  • De nya skarabéerna låser fast nya Power Zone-positioner och startar nya led av Power Zones™.

Gratisspel + Megasnurr-funktion

• Minst 3 BONUS-symboler aktiverar funktionen Gratisspel + megasnurr.
    • BONUS-symboler aktiverar 10 gratisspel
    • BONUS-symboler aktiverar 15 gratisspel
    • BONUS-symboler aktiverar 20 gratisspel
    • BONUS-symboler aktiverar 30 gratisspel
  • När gratisspel börjar skapar de aktiverande BONUS-symbolerna Power Zone på sina symbolpositioner.
  • Power Zones™ avlägsnas inte under gratisspel.
  • Om du landar minst 2 BONUS-symbol under gratisspel återaktiveras funktionen och du tilldelas ännu fler gratisspel.
    • BONUS-symboler återaktiverar +3 gratisspel;
    • BONUS-symboler återaktiverar +10 gratisspel;
    • BONUS-symboler återaktiverar +15 gratisspel;
    • BONUS-symboler återaktiverar +20 gratisspel;
    • BONUS-symboler återaktiverar +30 gratisspel;
  • När antalet gratisspel når 0 aktiveras Megasnurren.
  • Under megasnurren omvandlas symbolerna i alla Power Zones™ till samma hemliga symbol.

KÖP-FUNKTION

• Med Köp-funktionen kan man välja att aktivera Gratisspel + Megasnurr-funktionen manuellt.
  • Varje fast alternativ erbjuder olika antal gratisspel och kostar olika mycket.
  • Att välja RISKSPEL erbjuder en lika stor sannolikhet att aktivera ett av de fyra fasta alternativen.
  • Funktionskostnaden visas i menyn Köp-funktion.
  • Knappen för Köp-funktionen hittar du till vänster om hjulen.
  • Tryck på knappen Köp-funktion för att öppna popup-fönstret där du kan välja insatsbeloppet för gratisspel. Tryck på - eller + för att välja insatsbelopp och tryck sedan på knappen KÖP bredvid önskat alternativ.
  • Totalinsatsen i menyn KÖP-FUNKTION startar alltid från den lägsta totalinsatsen. Om du ändrar totalinsatsen i menyn KÖP-FUNKTION påverkas inte din totalinsats i huvudspelet.
  • Observera: KÖP-knappen kan inaktiveras om köp av funktionen innebär att den maximala totalinsatsen överskrids.
  • När du har bestämt totalinsats, tryck på  för att köpa funktionen till den kostnad som visas.
  • Om du inte vill köpa en funktion kan du trycka på X-knappen.

Utdelning till spelaren:

• Den teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 95.36%.

Utdelning till spelaren:

• Den teoretiska utdelningen till spelaren (RTP) under KÖP-FUNKTIONEN ligger på mellan 94,06–95,33 %.

Angående frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • Ett snurr, så visar hjulen resultatet efter att du återanslutit och alla eventuella vinster läggs till i ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
  • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-02-16