Oxygen

Nyckeldata

Spelbeskrivning

Oxygen är en 6 kolumner x 7 rader slot med droppande symboler och klustervinster. Spelet kommer med multiplikatorsamlare, multiplikatordealers, stora symboler, exploderande Wilds, X-Blaster Wilds och ett freedrop bonusspel .

Spelvy

Insatsbelopp och saldo visas alltid i infofältet längst ner i spelvyn i den valuta som spelaren har valt. Denna information är alltid tillgänglig under hela spelsessionen. Vinster visas i den valda valutan i mitten av infofältet längst ner i spelvyn när du spelar.

Vinstlinjer

Oxygen är ett klusterspel där ett kluster med 5 eller fler identiska symboler som antingen är vertikalt eller horisontellt anslutna triggar en vinst.

Specialsymboler

Spelfunktioner

Bonusspel

En kombination av tre bonussymboler i normalt läge triggar bonusläget med free drops.

Förklaringar av knappar

Spelregler

Oxygen är en slot med 6 kolumner x 7 rader med drppande symboler och klustervinster.

Minsta insats är 2,00 kr, maxinsatsen är 1 000,00 kr. Varje insats är 100 coins.

Vinster betalas för ett kluster av 5 eller fler identiska symboler kopplade vertikalt eller horisontellt.

En spelrunda startar på den valda insatsnivån när spelaren trycker på Spin-knappen.

Spelet kan spelas automatiskt genom att aktivera Auto Spin. Håll ned Spin-knappen eller använd Auto Spin-knappen för att ställa in antalet spelrundor som ska spelas automatiskt.

Vinster och vinnande kombinationer betalas ut enligt vinsttabellen.

Vinster presenteras i spelarens valuta eller i mynt. Spelaren kan ändra preferenser i Inställningar.

Vinster presenteras i spelarens valuta.

Spelet spelas i två lägen; normalläge och bonusläge med free drops.

Wild-symbolerna ersätter alla utbetalningssymboler. En vinnande kombination av endast Wild-symboler betalar som den högsta utbetalningssymbolen.

Spelet börjar med ett symboldropp. Alla vinster i det aktuella symboldroppet samlas in och symboler som ingick i en vinnande kombination tas bort. De återstående symbolerna faller vertikalt tills de når en viloposition. Nya symboler droppar in för att fylla de tomma utrymmena. Lavinen fortsätter så länge nya vinnande kombinationer dyker upp.

Varje vinnande kombination fördubblar multiplikatorvärdet på symbolpositionerna som täcks av den vinnande kombinationen. Den

första vinsten på en given symbolposition lägger till en X1-multiplikator (bubbla), från vilken multiplikatorvärdet fördubblas för varje ny vinstkombination som täcker.

Alla multiplikatorvärden är permanenta mellan free drops i bonusläge. Den största enskilda multiplikatorn är 2048.

The Multiplier Strike funktionen placerar en slumpmässig mängd multiplikatorer på symbolrutnätet. Multiplikatorn kan triggas i vilket symbol drop eller free drop som helst

Multiplikatorns collect funktion samlar in och lägger till alla multiplikatorvärden på samlarsymbolens position.

Multiplikatorcollectfunktionen aktiveras när den är del av ett vinnande kluster. Multiplikatorcollectfunktionen kan vara permanent.

Dealerfunktionen multiplicerar alla multiplikatorvärden i ett område av en eller flera intilliggande vertikalt eller horisontellt V-former, med multiplikatorvärdet på dealerns symbolposition (minst x2).

Multiplikatordealerfunktionen aktiveras när en del av ett vinnande kluster. Multiplikatordealerfunktionen kan vara permanent.

Exploderande Wild är en Wild-symbol som aktiveras när den är en del av ett vinnande kluster. Exploderande Wilden tar bort alla utbetalningssymboler inom ett X-formområde ovanför och under sig själv. Exploderande Wilden detonerar när inga fler vinnande kombinationer visas. Alla funktioner inom X-Shape-området kommer att triggas.

X-Blaster Wild är en Wild-symbol som triggas när den är en del av ett vinnande kluster. En slumpmässig utbetalningssymbol eller Wild-symbol väljs och ersätter alla utbetalningssymboler i en X-form. Exploderande Wilds eller X-Blasters på dess bana kommer att triggas. Symboler som påverkas av flera X-Blasters kommer att förvandlas till Wild-symboler.

3 bonussymboler triggar bonusspelet med 10 free drops. Multiplikatorer är permanenta när du går in i bonusspelet och mellan free drops. I Super Bonus är minst en multiplikatorfunktion permanent. Bonusspel kan återaktiveras.

3 Bonus symboler, +5 free drops

2 Bonus symboler, +3 free drops

Free drop bonusspelet slutar när inga free drops återstår eller när vinstgränsen har uppnåtts.

Vinster betalas ut i slutet av en spelomgång.

Den maximala totala vinsten i en spelomgång är begränsad till 25 000 gånger den placerade insatsen.

En spelomgång avslutas omedelbart när vinsttaket uppnås, och de vinster som hittills samlats in kommer att betalas ut.

Inga insatser kan ändras under en spelomgång. Den teoretiska utbetalningen (RTP) är 94,0%.

I händelse av fel är alla spel och vinster ogiltiga.

X-iter

Förklaringar av X-iter-knappar

X-iter-regler

X-iter-funktionen erbjuder inköp till olika spellägen.

SUPER BONUS:

Köp ett bonusspel med en garanterad permanent multiplikatorfunktion. Kostnaden är 500 gånger det valda spelet.

BONUS:

Köp ett bonusspel. Kostnaden är 100 gånger det valda spelet.

PERMANENT MULTIPLIKATORFUNKTION:

Garanterad permanent multiplikatorfunktion. Kostnaden är 25 gånger det valda spelet.

MULTIPLIER STRIKE:

Garanterad multiplier strike. Kostnaden är 10 gånger det valda spelet.

BONUS JAKT:

Köp en spelrunda med mer än tredubbla chansen att trigga en bonus. Kostnaden är 3 gånger det valda spelet.

En X-iter-funktion köps genom att trycka på X-iter-knappen, välja X-iter-läge som visar kostnaden i spelarens valuta och trycka på Spin-knappen.

X-iter-funktionerna kan bara aktiveras i basspelet.

Den teoretiska utbetalningen (RTP) för alla X-iter-spellägen är 94,0%.

Den lägsta X-iter-kostnaden är 6,00 kr, den maximala X-iter-kostnaden är 500 000,00 kr.

Alla spelregler gäller i X-iter-läge.

Datum för senaste ändring: 2023-12-20