Zeus God of Thunder

Syftet med spelet är att få vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

SÅ HÄR SPELAR MAN

VÄLJ DIN INSATS/RAD

Klicka på knappen INSATS/RAD för att välja din insats per rad

RADER

Här visas antal rader som spelas. Alla rader är alltid i spel.

TOTALINSATS

Här visas totalsumman som satsas per spinn.

STARTA SPELET

Klicka på knappen SPINN (knappen med en pil) för att starta spelet.

AUTOSPEL

Om detta spel har AUTOSPEL-funktion så att spelaren kan välja antal spins som ska spelas av sig själv utan att spelaren gör några ytterligare inmatningar.
Alla nödvändiga alternativ, enligt krav i olika jurisdiktioner, måste konfigureras av spelaren innan AUTOSPEL börjar användas.
För att starta AUTOSPEL väljer du knappen AUTOSPEL på spelets skärm.
När menyn AUTOSPEL har öppnats kan spelaren konfigurera AUTOSPEL efter sina önskemål.
Alternativet "ANTAL AUTOSPINS" avgörs hur många spins som spelas automatiskt.
När antal spins som har konfigurerats av spelaren i "ANTAL AUTOSPINS" har spelats stoppar AUTOSPEL.
I vissa jurisdiktioner måste spelaren ställa in alternativen "STOPPA EFTER FÖRLUST AV MER ÄN ..." och "STOPPA EFTER ENSKILD VINST STÖRRE ÄN ..." förutom antal spins som ska spelas automatiskt.
Alternativet "STOPPA EFTER FÖRLUST AV MER ÄN ..." stoppar AUTOSPEL när en spelare har förlorat det inställda beloppet.
Alternativet "STOPPA EFTER ENSKILD VINST STÖRRE ÄN ..." stoppar AUTOSPEL när en spelare har vunnit det inställda beloppet på en enda spinn.
AUTOSPEL stoppar när förutsättningarna för något av alternativen "ANTAL AUTOSPINS", "STOPPA EFTER FÖRLUST AV MER ÄN ..." och/eller "STOPPA EFTER ENSKILD VINST STÖRRE ÄN ..." uppfylls.
När spelaren har konfigurerat AUTOSPEL efter sina önskemål kan de välja knappen START så börjar hjulen att snurra.
Efter detta kan spelaren när som helst välja knappen STOPP för att stoppa återstående AUTOSPEL-spins.
När det har stoppats måste AUTOSPEL konfigureras på nytt via menyn AUTOSPEL för att funktionen ska kunna användas.
Spelaren kan avsluta AUTOSPEL när som helst genom att välja knappen AVBRYT.
En bonushändelse stoppar Autospel-funktionen.

VINST

Här visas totalvinsten för varje enskild spinn.

VINSTER

WILD visas på hjulen 2, 3, och 4 och ersätter alla symboler för vinstradsvinsterna. När den är del av en vinstkombination multiplicerar WILD vinstraden med 2. BAKGRUND kan visas slumpmässigt på hjulen. Om BAKGRUND visas på symbolen påverkar det inte betalningarna för symbolen. Endast högsta vinsten per vinstkombination betalas ut. Vinsttabellen visar aktuell insatsinställning. Radutbetalningar måste inträffa på angränsande hjul, med början på hjulet längst till vänster.

HJULFUNKTION

Om 3, 4, eller 5 BAKGRUND visas på intilliggande hjul på samma rad tilldelas en spinn på motsvarande hjul.

Hjulpriser betalas enligt följande:

Belöningar
“3 i rad”-hjul
“4 i rad”-hjul
“5 i rad”-hjul
UPPGRADERING Betalar 1 spinn för hjulet “4 i rad”. Betalar 1 spinn för hjulet “5 i rad”.
-
SLUMPMÄSSIGA WILDS
Ger 1 spinn för Wild Zeus Spin Bonus.
FREE SPINS
Utlöser gratisspel och ger samma antal spins som det nummer som visas på kilen.
JACKPOT
Betalar det belopp som visas i motsvarande Jackpot-mätare.
Endast MINI- och MINOR-jackpots är tillgängliga. Endast MINOR- och MAJOR-jackpots är tillgängliga. Endast MAJOR-, MEGA och GRAND-jackpots är tillgängliga.

WILD ZEUS SPIN BONUS

Wild Zeus Spin Bonus betalas ut från Hjulfunktionen.

När den utlöses från: Antal WILDS som läggs till hjul 2-4 när ”EXTRA INSATS” är INAKTIV: Antal WILDS som läggs till hjul 2-4 när ”EXTRA INSATS” är AKTIV:
“3 i rad”-hjul 4-5 5-6
“4 i rad”-hjul 5-6 6-7
“5 i rad”-hjul 6-12 7-12

Om “+” visas på den belönade kilen kommer antalet WILDS som delas ut vara mellan det nummer som visas på den belönade kilen och 12. I annat fall kommer WILD-antalet som läggs till hjulen under Wild Zeus Spin Bonus vara det antal som visas på den vunna kilen. En alternativ hjuluppsättning används vid Wild Zeus Spin Bonus. Hjulfunktionen är inte tillgänglig under Wild Zeus Spin Bonus. Vinnande kombinationer för dessa hjul är identiska med basspelet.

RTP:96.01%.Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler.

FREE SPINS-BONUS

Gratisspelsbonus betalas ut från hjulfunktionen.

När den utlöses från: Antal spins som delas ut när ”EXTRA INSATS” är INAKTIV: Antal spins som delas ut när ”EXTRA INSATS” är AKTIV:
“3 i rad”-hjul
5 eller 7
7 eller 10
“4 i rad”-hjul
10 eller 12
12 eller 15
“5 i rad”-hjul
15, 20 eller 50
20, 50 eller 100

En alternativ hjuluppsättning används vid Gratisspelsbonus. BAKGRUND är tillgänglig under gratisspel. Ytterligare gratisspel kan vinnas under pågående gratisspel via hjulfunktionen och läggs till återstående gratisspel. Vinnande kombinationer för dessa hjul är identiska med basspelet.

LEGAL INFORMATION

©2017 Scientific Games Corporation. Med ensamrätt.