Season's 7s

Meny för insatskonfiguration (mobil/surfplatta/minispel)

• Tryck på pilen för att öppna menyn för insatskonfiguration.
  • Tryck på kryssrutan för att bekräfta och stänga menyn för insatskonfiguration.

Total insats

• Visar den nuvarande totala insatsen i vald valuta.
  • Tryck på minusknappen (-) för att minska den totala insatsen.
  • Tryck på plusknappen (+) för att öka den totala insatsen.

Snurra

• Tryck på cirkelpilen för att lägga insatsen och snurra hjulen.

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 93.98%.

Autosnurrfunktion

• Autosnurr spelar automatiskt spelet ett givet antal snurr med den aktuella totala insatsen.
  • För jurisdiktioner där autosnurr är aktiverat: Välj antal autosnurr, förlustgräns och (valfri) enkelvinstgräns.
  • När du har valt önskad insatskonfiguration trycker du på AUTOSNURR, och väljer hur många snurr som ska spelas med de aktuella insatsinställningarna.
  • Autosnurr spelar det angivna antalet snurr tills STOPP trycks ned, en bonus aktiveras, saldot är för lågt för att snurra igen, eller eventuella aktiverade vinst/förlustgränser uppnås.
  • Autosnurr är endast tillgängligt i godkända jurisdiktioner.
  • Autosnurrfunktionen är inte tillgänglig i miniformat.

Regler

• Missbruk eller funktionsfel ogiltigförklarar alla utbetalningar och spel.
  • Endast den högsta vinsten utbetalas.
  • Vinster visas i vald valuta.
  • Oavsett insatsstorlek finns det i vissa jurisdiktioner ett vinsttak på enskilda transaktioner. Se vinsttabellen för mer information.

Övrig information

Förväntad återbetalning

• I enlighet med god spelpraxis fordrad i de flesta jurisdiktioner i världen är varje spelresultat helt oberoende, förutom när ett snurr låser upp en funktion för ett efterföljande snurr eller en serie av snurr, enligt spelreglerna. Oddsen att få ett visst resultat är alltid samma.
  • Oddsen varierar inte beroende på tidigare resultat, insatsstorlek, saldo, tid på dygnet, veckodag etc. Till exempel, om högsta vinsten slår in på ett visst snurr, är chansen att vinna högsta vinsten på nästa snurr exakt lika stor. På samma sätt ändrar tidigare förluster inte dina framtida odds.
  • Den förväntade återbetalningen reflekterar den teoretiska avkastningen över ett väldigt stort antal snurr av många spelare under en längre tid. Resultaten för en given spelare över en spelsession kan variera mycket från detta långsiktiga förväntade medelvärde i båda riktningar. Ju färre spel du spelar, desto större avvikelse från den faktiska återbetalningen kan du komma att uppleva.

Immateriell egendom

© 2019 IGT. Alla rättigheter förbehållna. Alla andra varumärken som används häri ägs av IGT eller dess partners, och får inte användas utan tillstånd, och är där det anges med ®, registrerade hos USA:s patent- och registreringsverk (U.S. Patent and Trademark Office).

Datum för senaste ändring: 2019-12-12