Legend of the Pharaohs

Syftet med spelet är att få vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

SÅ HÄR SPELAR MAN

VÄLJ DIN INSATS

Tryck på knappen INSATS för att välja din insats.

RADER

Här visas antal rader som spelas. Alla rader är alltid i spel.

INSATS

Här visas totalsumman som satsas per spinn.

STARTA SPELET

Klicka på knappen SPINN (knappen med en pil) för att starta spelet. Om spelet har en AUTOSPEL-funktion så att spelaren kan välja ett antal spel att spela i följd, väljer du önskat antal spins genom att klicka på sifferknapparna som kommer fram när du trycker på AUTOSPEL. Klicka på samma knapp för att avbryta Autospel. En bonushändelse stoppar Autospel-funktionen.

TOTALVINST

Här visas totalvinsten för varje enskild spinn.

SPELVINSTER

Alla vinster betalas för tre eller fler intilliggande symboler av samma typ från hjulet längst till vänster. Alla vinster som visas är per vinnande rad. Alla vinster som visas är multipler av insatsen per rad. WILD-symbolen ersätter alla andra symboler förutom BLÅ PYRAMID och RÖD PYRAMID. Wild visas enbart på hjulen 1, 2 och 3.

FREE SPINS-BONUS

Tre eller fler spridda BLÅ PYRAMIDER aktiverar free spins-bonusen. BLÅ PYRAMID visas på alla fem hjulen. 5 x BLÅ PYRAMIDER ger tio free spins med tre bonusar aktiva. 4 x BLÅ PYRAMIDER ger tio free spins med två bonusar aktiva. 3 x BLÅ PYRAMIDER ger tio free spins med en bonus aktiva. Free spins-bonusen använder samma vinstschema som den initierande insatsen. Free spins spelas på alla fem hjulen med 20 aktiva vinstrader. Alla vinster under free spins läggs samman och betalas ut i slutet av bonusen. Under free spins-bonusen är det alltid minst en bonus aktiv.

FREE SPINS-BONUS MED WILD-HJUL

Wild-hjul omvandlar alla positioner på hjulet till Wilds. Hjulen snurrar som vanligt och
eventuella vinster adderas till totalvinsten. Hjulen förbli Wild till slutet av free spins-bonusen eller om andra bonusar aktiveras. Varje bonus som aktiveras kan göra ett hjul till Wild.

FREE SPINS-BONUS MED VINSTRADERARE

Vinstraderare raderar de visade symbolerna från hjulen och vinstschemat. De raderade symbolerna förblir raderade fram till slutet av free spins-bonusen eller tills en ny bonus aktiveras. Vinsterna raderas alltid nerifrån och uppåt, med början från 10, J, sedan Q och så vidare. Upp till fem vinstraderare kan aktiveras under en och samma bonusrunda.

FREE SPINS-BONUS MED WILD-SYMBOLER

Wild-symboler omvandlar alla symboler på hjulen till Wilds. Hjulen snurrar som vanligt och eventuella vinster adderas till totalvinsten. Symbolerna förblir Wilds till slutet av free spins-bonusen eller om en annan bonus aktiveras. Varje bonus som aktiveras kan göra en symbol Wild. WILD LOGO, WILD ANKH, WILD MASK, WILD ÖGA, WILD SKALBAGGE, WILD ESS, WILD KUNG, WILD DAM, WILD KNEKT och WILD TIA ersätter alla andra symboler förutom RÖD PYRAMID. Wild visas på alla hjul under frispel.

FREE SPINS-BONUS MED COLOSSAL-SYMBOLEN

Colossal-symbolen omvandlar en utvald symbol till Colossal över hjul 2, 3 och 4. Colossal-symbolen täcker inledningsvis nio positioner över de tre hjulen. Symbolen förblir Colossal till slutet av free spins-bonusen eller om en annan bonus aktiveras. Varje bonus som aktiveras kan göra en hjulsymbol Colossal.

ÅTERAKTIVERADE FREE SPINS

Varje gång en RÖD PYRAMID stannar på hjulet under free spins-bonusen erbjuds en återaktivering. Om en RÖD PYRAMID stannar på hjulet utlöser den ett antal free spins och en bonus, om två RÖDA PYRAMIDER stannar på hjulen utlöser det två bonusar och om tre RÖDA PYRAMIDER stannar på hjulen utlöser det tre bonusar. Det utlöser ett nytt antal free spins samt en annan bonus är vad som redan är aktiv. Du får välja att fortsätta med aktuellt antal free spins och den aktiva bonusen, eller byta ut dessa mot det nya antalet free spins och en ny bonus. Om du fortsätter så kastas det nya erbjudandet och spelet fortsätter som vanligt. Om du väljer att byta så kastas aktuella free spins och den aktiva bonusen, och den nya bonusen och det nya antalet free spins aktiveras. Alla vinster under free spins-bonusen slås samman. Om du byter till en ny uppsättning med free spins och ny bonus så förlorar du inga av de vinster du redan har samlat på dig. Om en RÖD PYRAMID snurrar fram på din sista free spin så ändras den automatiskt till den nya bonusen och det nya antalet free spins du har fått.

BÄSTA STRATEGIN

Om du trycker på knappen Bästa strategin så markeras det bästa alternativet. Den markerade bonusen är statistiskt sett mer sannolik att ge en högre återbetalning. Du kan trycka på knappen när som helst när du byter bonus. Att välja bästa strategin garanterar dock inte högre återbetalning.

VINSTRADER

Alla vinster betalas för tre eller fler intilliggande kombinationer från vänster till höger,
med början på hjulet längst till vänster. Alla vinster (förutom scattervinster) betalas endast på aktiva vinstrader. Alla radvinster är multiplicerade med insatsen per rad. Endast högsta vinsten betalas, per aktiv rad. Scattersymboler betalar på alla positioner på hjulen. Scattervinster läggs till radvinster. Fel annullerar vinster och spel.

BIG BET

Varje uppsättning Big Bet-spins består av fem spins på hjulen. Varje spin använder sig av fem hjul och 20 vinstrader. Alla vinster betalas för tre eller fler intilliggande symboler av samma typ från hjulet längst till vänster. Endast högsta vinsten per rad. WILD-symbolen ersätter alla andra symboler förutom BLÅ PYRAMID och RÖD PYRAMID.

BIG BET-SPINS

Under Big Bet-spelet kommer alla BLÅ PYRAMIDER som snurras fram att stanna kvar längst upp på skärmen. Om du har fått tre eller fler BLÅ PYRAMIDER i slutet av dina fem Big Bet-spins så vinner du en free spins-bonus. Varje BLÅ PYRAMID över fem insamlade ger ytterligare fem free spins. Insatsen per rad för Big Bet är alltid 10 krediter. Free spins som vunnits genom Big Bet spelas alltid med 10 krediter. Free spins-funktioner som spelas genom Big Bet fungerar på samma sätt som i grundspelet.

RTP:98.1%.Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler

FARAOS BONUS

Om du har kvar två BLÅ PYRAMIDER i slutet av dina fem Big Bet-spins så vinner du FARAOS bonus. FARAOS bonus innebär en andra chans att vinna free spins-bonusen om du inte har samlat tillräckligt med BLÅ PYRAMIDER från dina fem Big Bet-spins. En symbol med fyra färgade sektioner visas nedtill på skärmen. Pilen snurrar och stannar i någon av sektionerna. Om pilen stannar i den blå sektionen aktiveras free spins. Om pilen stannar i någon av de två gröna sektionerna vinner man kontantvärdet som står i sektionen. Om pilen stannar i den röda sektionen är Big Bet-spelet över. Kontantvärdena ökar dessutom om man spelar med högre insats.