Fiona's Fortune

Om detta spel

 Detta är ett 5-hjuls 3-rads videoslot.
 Målet med spelet är att snurra hjulen så att symbolerna landar i olika kombinationer.
 Vinnande kombinationer markeras på hjulen och en utbetalning delas ut.

Spelregler

 Varje snurr som spelas kostar ett totalt insatsbelopp.
 Den första insatsen är antalet mynt multiplicerat med myntstorleken.
 Den totala insatsen baseras på den första insatsen, multiplicerad med den spelade insatsmultiplikatorn.

Vinstlinjeregler

 Detta spel innehåller 25 vinstlinjer.
 Antalet spelade vinstlinjer är fast.
 En vinstlinje är ett mönster av intilliggande symbolpositioner som löper i en linje över hjulen.
 Vinstlinjevinster körs från vänster till höger, med början från det första spelautomathjulet.
 Vinstlinjevinster delas ut när matchande symboler landar intill varandra på en vinstlinje.

Utbetalningsregler

 Vinstlinjevinster baseras på den första insatsen.
 Utbetalningsvärdet baseras på den vinnande kombinationen som bildas.
 Om flera vinnande kombinationer landar på en enda vinstlinje delas endast den högsta vinsten ut.
 Vinstkombinationsutbetalningar baseras på den första insatsen.
 Den totala utbetalningen är summan av alla vinnande kombinationsvinster som härrör från ett snurr.
 Friskrivningsklausul: Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbolkombination baserat på den aktuella insatsen.

Vilda symboler

 Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom Free Spins Scatter-symboler, Myntsymboler, Link&Win™-symboler, Wheel Bonus-symboler och Pot-symboler.
 Wild-symboler visas inte på hjul 1.
 Denna symbol har ingen utbetalning.
 Wild-symboler visas i basspelet och gratissnurr.

Express Collect™

 Landa myntsymboler på hjul 1 - 4 och en pottsymbol på hjul 5 för att utlösa Express Collect™-funktionen.
 Den här funktionen tilldelar myntvärdena som visas på myntsymboler.
 Myntvärden kan vara kreditvärden eller Major- och Mini-priserna.

Hjulbonus

 Landa en hjulbonussymbol på hjul 1 och en pottsymbol på hjul 5 för att utlösa hjulbonusen.
 Hjulet snurrar en gång och ger en enda kil som innehåller ett pris.
 7 priser finns tillgängliga.
 Priser kan vara Mega-, Major- eller Mini-priserna, Link&Win™-funktionen eller en multiplikator.
 Multiplikatorer tillämpas på grundspelsvinsten som utlöste hjulet, inklusive eventuella Major- och Mini-priser.
 Den här funktionen kan endast aktiveras i basspelet.

Link&Win™

 Link&Win™-funktionen ger kontantpriser.
 Link&Win™-funktionen kan utlösas i hjulbonusen.
 Link&Win™-symboler kan vara kreditvärden eller Major- och Mini-priser.
 Funktionen börjar med 3 snurr.
 Alla ytterligare Link&Win™-symboler som landar hålls på hjulen och snurr återställs till 3.
 Varje position som inte hålls snurrar individuellt.
 Hjulbonussymbolen, pottsymbolen och alla Link&Win™-symboler finns på hjulen.
 Hjulbonussymbol och pottsymbol visar Link&Win™-symboler i slutet av funktionen.
 Funktionen slutar när inga snurr återstår eller när 15 Link&Win™-symboler finns på hjulen.
 15 Link&Win™-symboler ger Megapriset.
 Megapriset läggs till summan av priserna som delas ut på hjulbonussymbolen, pottsymbolen och Link&Win™-symbolerna.

Gratissnurr

 Få 3 gratissnurr Scatter-symboler på hjul 2, 3 och 4 för att utlösa 10 gratissnurr.
 Free Spins Scatter-symboler är Scatter-symboler.
 Gratissnurr Scatter-symbolen visas i både basspel och gratissnurr.
 Gratissnurr Scatter-symboler har ingen utbetalning.
 Gratissnurr kan återaktiveras.
 Vinster som tilldelas under funktionen läggs till vinster i basspelet.
 Alla spel som spelas är samma som snurret som utlöste denna funktion.
 Alla linjer som spelas är desamma som snurret som utlöste denna funktion.
 Gratissnurr spelas på en annan hjuluppsättning än grundspelet.

 Om gratissnurr och hjulbonus utlöses samtidigt, spelas gratissnurr efter att hjulbonusen är klar.

Satsningsinställningar

 Myntstorlek: Ställer in myntvärdet.
 Antal mynt: Ställer in antalet mynt.

Spelinställningar

 Introskärmsknapp: Växla för att slå på eller av spelets introskärm.
 Snabbspel-knapp: Växla för att slå på eller av Snabbspel för att lösa snurr snabbare. Detta påverkar inte resultatet av snurran.
 Knappen Stäng av alla ljud: Växla för att stänga av alla spelljud.
 Knapp för bakgrundsmusik: Växla för att slå på eller av bakgrundsmusik.
 Ljudeffektknapp: Växla för att aktivera eller inaktivera spelljudeffekter.

ytterligare information

 I händelse av en frånkoppling visas det slutliga spelläget när spelet återgår.

 Om en förfrågan inte når servern före avstängning, visas resultaten från det tidigare spelade spelet.
 Saldot uppdateras med beloppet vunnet eller förlorat.
 Resultaten från det senast spelade spelet visas.
 Alla pågående funktioner som kräver interaktion eller val kan fortsätta.
 Vissa inställningar och funktioner kanske inte är tillgängliga i det här spelet.
 Eventuella ändringar av spelreglerna kommer att genomföras i enlighet med regulatoriska krav.
 Felfunktion ogiltigförklarar alla betalningar och spelningar.

Återgå till spelare

 Return to Player (RTP) är den teoretiska statistiska procentandelen av den totala insatsen för pengar i ett spel som betalas ut som vinst över tiden.
 Värden beräknas initialt genom att dividera de totala möjliga utbetalningarna med de totala möjliga resultat som är tillgängliga i spelet.
 Värden speglar den genomsnittliga förväntade avkastningen och ändras inte.
 Total RTP: 94,00 %.

Datum för senaste ändring: 2022-04-26