Platooners

Nyckeltal

Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler.

Vinstlinjer

178 sammanlänkade vinstliner

Hjul

5 hjul

Rader

4 rader

Träffpotential

~ 22 %

Namn

Platooners

Spelstrategier

Många spelare byter insatsnivå baserat på spelresultat i tidigare omgångar. Det kan skötas automatiskt med Insatsstrategier.

• En Insatsstrategi är ett förbestämt insatsmönster som ändrar insatsnivå beroende på ett antal regler.
  • En spelare kan ändra eller stänga av Insatsstrategi efter varje spelrunda.
  • Autospel (Auto Spin) fungerar i kombination med Insatsstrategier.
  • Aktivera en Insatsstrategi genom att välja ursprungsinsats och klicka på Spin-knappen.
  • Insatsstrategier förändrar inte det teoretiska utfallet i spelet.
  • Optimizer justerar insatsen uppåt eller nedåt till närmaste insatsnivån under vald %. Förblir aktiv på lägsta insatsnivå.
  • Insatsstrategier är listade i vinstplanen.

Spelregler

• Platooners är en slot med 5 hjul, 4 rader och 178 sammankopplade vinstlinjer.
  • Spelet har 12 olika insatsnivåer för varje valuta.
  • Varje insats är 100 mynt.
  • Vinstkombinationer betalas från vänster till höger. Endast den högsta vinsten per vinstlinje betalas ut.
  • En spelrunda startar på den valda insatsnivån när spelaren trycker på Spinknappen.
  • Spelet kan spelas automatiskt genom att aktivera Auto Spin. Håll nere Spinknappen för att välja antal rundor att spela automatiskt eller använd Auto Spinknappen.
  • inster och vinstkombinationer betalas ut enligt vinsttabellen.
  • inster presenteras i mynt eller i spelarens valuta. Spelaren kan själv ändra i Inställningar.
  • latooners spelas i två lägen, normalläge och bonusläge med free spins.
  • Action Spins! sker slumpmässigt i normalläge och resulterar i att en Platooner kommer in och interagerar med hjulen. Funktionen triggar ett spin.
  • Hjul 1 och 3 täcks helt och hållet med identiska symboler innan de övriga 3 hjulen stannar när Rockets Platooner har triggats under Action Spins! Symbolen väljs slumpmässigt bland alla symboler förutom bonusscattersymbolen.
  • Upp till 3 wildsymboler placeras slumpmässigt på hjul 3, 4 och 5 innan hjulen stannar då Grenades Platooner triggats under Action Spins!
  • En symbol väljs slumpvist mellan de symboler som landat på det första hjulet då Bullets Platooner triggats under Action Spins! En instans av den valda symbolen placeras på de övriga 4 hjulen innan hjulen stannar, vilket resulterar i minst en vinstlinje med 5 of a kind eller en trigger till bonusspelet i det fall då den valda symbolen är bonusscattersymbolen.
  • Action Spins! kan inte triggas igen i samma spin.
  • 3 Ormsymboler (bonus) någonstans på hjulen triggar bonusläget med 15 rundor och en Platooner som är aktiv i varje runda. 4 Bonussymboler låter två Platooners attackera ormen i varje runda och 5 bonussymboler låter alla tre Platooners attackera under varje runda.
  • Platooners träffar var som helst på ormen men vinsterna samlas från svansen mot huvudet. Ett vanligt mynt kräver 3 skadepoäng för att förstöras och betalas ut.17. Alla Platooners genererar mellan 1 och 3 skadepoäng i varje attack. Vapennivån följer nivån på ormen.
  • Det är slumpmässigt vilken Platooner som avfyrar sitt vapen och attackerar ormen i varje runda i de fall då inte funktionen med att alla Platooners attackerar i varje runda uppnåtts. Mängden ammunition representerar antalet rundor.
  • Ett stort mynt på ormen kräver 6 skadepoäng för att förstöras och avslöja sitt innehåll som kan vara antingen mer ammunition (rundor), en bomb, fler Platooners (upp till 3) som attackerar varje runda eller ett större vinstbelopp än vanligt.
  • Alla Platooners har samma skadenivå och avancerar gemensamt upp till nästa nivå när spelaren besegrar en orm.
  • En bomb förstör alla mynt på ormen fram till nästa stora mynt. Alla vinster relaterade till de förstörda mynten delas ut.
  • En orm är besegrad då hela ormen förstörts. När den besegrats belönas spelaren med ytterligare en vinst och avancerar direkt till nästa ormnivå tills den tredje och sista nivån har uppnåtts.
  • Återstående ammunition tas med till nästa nivå i händelse av avancemang. Platoonernas vapen avancerar också vilket resulterar i större skada då ormen träffas.
  • Bonusspelet avslutas när ingen ammunition (rundor) återstår eller då maximal vinst uppnåtts.
  • Utbetalningen sker i slutet av bonusläget.
  • Insatsen kan inte ändras under ett pågående spin eller i bonusläget.
  • Den teoretiska utbetalningen (RTP) i Platooners är 96.3%
  • Högsta vinsten i spelet är 250 000 coins.
  • I händelse av fel annulleras alla insatser och vinster.