Ghostbusters Triple Slime

Tredubbla spökena, tredubbla jagandet och tredubbla spänningen med Ghostbusters™ Triple Slime! Njut av spelet MultiWay Xtra och spänningen att snurra tre hjul med upp till sju pekare i Triple Slime-bonusen.

Så satsar du

Ghostbusters™ Triple Slime ger 720 vinstvägar för bara 50 mynt.

MYNTVÄRDE
Visar aktuellt myntvärde i vald valuta.
Tryck på vänsterpilen (–) för att minska myntvärdet.
Tryck på högerpilen (+) för att öka myntvärdet.

720 VÄGAR
Visar aktuellt antal vägar som spelas. Insatsen är fast på 720 vinstlinjer, vilket kostar 50 mynt.

SNURR-KNAPPEN
Tryck för att lägga insatsen och snurra hjulen.

upp ]

Autosnurr-funktionen

Autosnurr spelar spelet automatiskt i ett visst antal snurrar med 720 vinstvägar och det aktuella värdet

Välj önskad linjesatsning, tryck på AUTOSNURR och välj hur många snurrar du vill spela med de aktuella insatsinställningarna.

Autosnurr spelar det angivna antalet snurrar tills du trycker på STOPP-knappen, tills Triple Slime-bonusen aktiveras eller tills ditt saldo är för lågt för att snurra.

Autosnurr är endast tillgängligt i godkända jurisdiktioner.

upp ]

MultiWay Xtra-funktionen

Med MultiWay Xtra-funktionen finns det 720 vägar att vinna på varje snurr. MultiWay Xtra-vinster ger utdelning när symboler matchas i valfritt läge i intilliggande kolumner, med början från kolumnen längst till höger. Mer än en matchning i samma kolumn multiplicerar vinsten. Jokersymbolen ersätter alla symboler förutom bonussymbolen. Bara den högsta Multiway Xtra-vinsten för varje symbol betalas ut per snurr.

Exempel på en Multiway Xtra-utbetalning:
Följande diagram visar ett exempel på en hjulvinst med Egon-symbolen. Eftersom det finns minst en Egon- eller jokersymbol i var och en av de fyra första kolumnerna, vinner spelaren MultiWay Xtra-vinsten med fyra Egon, vilket ger 15 mynt per väg.

Utbetalningsexempel: 1 x 2 x 3 x 1Egon→ 6 vinstvägar:

Kolumn 1 Kolumn 2 Kolumn 3 Kolumn 4 Kolumn 5
    Joker Egon
Egon   Joker
  Joker Joker
  Joker

Egon Egon Egon Egon

För att bestämma utbetalningen för den här kombinationen:

1. Räkna antalet Egon- och jokersymboler i varje kolumn.
  2. Beräkna antalet vinstvägar (1 x 2 x 3 x 1 = 6).
  3. Multiplicera antalet vägar med vinsten från de fyra Egonsymbolerna (6 x 15 = 90). Vinsten är
    90 mynt.

Den aktuella vinstsumman är baserad på myntvärdet.

upp ]

Spridd Slimer-bonus

Den spridda Slimer-bonusen aktiveras när tre eller fler spridda symboler dyker upp någonstans på hjulen.

Symbolerna som aktiverade bonusen omvandlas genast till snurrande hjul.

Hjulen stannar i ordningen vänster till höger.

Efter att hjulet stannar läggs de visade värdena ihop och multipliceras sedan med det aktiverande myntvärdet för att bestämma den totala bonusen.

Varje hjul är förknippat med ett annat hjul, se utbetalningstabell för mer information.

Vinster i den spridda Slimer-bonusen är fristående frånMultiWay Xtra-vinster och läggs till det totala utbetalningsbeloppet.

upp ]

Triple Slime-bonus

Triple Slimebonusen aktiveras när tre eller fler spridda bonussymboler dyker upp någonstans på hjulen.

Tolv spöken visas när bonusen startats.

Välj det antal spöken som är likvärdigt med antalet aktiverande bonussymboler. Till exempel, för en bonus som aktiverats med sju bonussymboler kommer det att finnas sju tillgängliga val.
Varje spöke som väljs ger en pekare för antingen det lila, gröna eller röda hjulet.

Varje hjul har tre pekare. Alla spöken som valts efter de tre första för det motsvarande hjulet ger en förutbestämd summa. Se utbetalningstabellen för mer information.

Om ingen pekare för det gröna eller lila hjulen visas tilldelas den mittersta pekaren på det gröna hjulet.

Efter att alla väljare har avslöjats, tryck på knappen för att snurra hjulen.

De lila och gröna hjulen innehåller vinstvärden medan det röda hjulet innehåller multiplikatorvärden.

Bonusen ger summan av alla värden på skivorna som ligger i linje med den aktiva pekaren på de lila och gröna hjulen, samt alla överflödiga värden som tilldelats under väljarbonusen, multiplicerad med summan av multiplikatorvärdena på det röda hjulet som ligger i linje med den aktiva pekaren, gånger det aktiverade myntvärdet.

Bonussymboler dyker uteslutande upp på hjul 2, 3 och 4.

upp ]

Regler

Vid felanvändning, eller om ett fel uppstår, kommer alla betalningar och spel att annulleras.

MultiWay Xtra ger utdelning för samma symbol i vilken position som helst i intilliggande kolumner.

Samma symbol i samma kolumn multiplicerar vinsten.

MultiWay Xtra-vinster ger utdelning från vänster till höger och höger till vänster.

Enbart den högsta MultiWay Xtra-vinsten för varje symbol betalas per snurr.

Sammanfallande MultiWay Xtra-vinster från olika symboler läggs ihop.

MultiWay Xtra-vinster multipliceras med myntvärdet.

Jokersymboler dyker uteslutande upp på hjul 2, 3 och 4 i grundspelet.

Bonusvinster är fristående från MultiWay Xtra-vinster och läggs till det totala utebetalningsbeloppet.

Vinster visas i vald valuta.

Oavsett insatsens storlek finns det i vissa jurisdiktioner ett vinsttak på alla enskilda transaktioner. Se utbetalningstabellen för mer information. En transaktion innefattar resultaten av Triple Slime-bonusen, samt utfallet som aktiverade bonusrundan.

For dette spil er den langsigtede, teoretisk forventede tilbagebetaling 94.22%.

upp ]

Ytterligare information

Förväntad återbetalning
I enlighet med god spelpraxis fordrad i de flesta jurisdiktioner i världen är varje spelresultat helt oberoende, förutom när ett snurr låser upp en funktion för ett efterföljande snurr eller serie av snurrar, enligt spelreglerna. Oddsen att få ett visst resultat är alltid samma.

Oddsen varierar inte baserat på tidigare resultat, storleken på insatsen, storleken på saldot, tidpunkt, veckodag, etc. Om du t.ex. vinner den största jackpotten på ett spel är din chans att vinna den igen i nästa omgång precis lika stor. På samma sätt ändrar tidigare förluster inte dina framtida odds.

Den förväntade återbetalningen reflekterar den teoretiska avkastningen över ett väldigt stort antal spel och spelare under en längre tid. Resultaten för en godtycklig spelare över en spelsession kan variera mycket från detta långsiktiga förväntade medelvärde i båda riktningar. Ju färre spel spelade desto större varians av faktisk återbetalning kan du komma att uppleva.

Immateriell egendom

TM & © 2016 Columbia Pictures. Alla rättigheter förbehålls.

”GHOSTBUSTERS” av Ray Parker, Jr. © 1984 EMI Golden Torch Music Corp. och Raydiola Music Alla rättigheter kontrolleras av Golden Torch Music Corp. tillsammans med Raydiola Music, utom världsomspännande synkronisering. Rättigheterna kontrolleras uteslutande av EMI Golden Torch Music Corp. Alla rättigheter förbehålls. Internationell upphovsrätt säkrad. Används med tillåtelse.

”GHOSTBUSTERS” skriven och framförd av Ray Parker, Jr. Courtesy från Columbia Pictures Industries, Inc. och Columbia Pictures Industries, Inc. och Arista Records, Inc. med licens från Sony Pictures Music Group.

Alla varumärken är registrerade varumärken, eller patentsökta varumärken, tillhörande IGT och/eller dess licensgivare i USA och/eller andra länder. © 2016 IGT. Alla rättigheter förbehålls.

Datum för senaste ändring: 2023-02-01