Dragons of the North Megaways

Dragons of the North Megaways™ tar dig 1 500 år tillbaka till en mystisk värld av fantasi och spänning, laddad med spänning, äventyr och enorma belöningar. Fyra vilda drakar har vaknat, med den allsmäktiga elddraken som leder attacken i denna verkligt episka Megaways™ Slot.

Dragons of the North Megaways™ är en 117 649 Megaways™ fantasy-äventyrsslot som svämmar över av spänning. Var uppmärksam på Golden Dragon Ägg, som utlöser vinnande funktioner. För skrämmande vinster, ovanför varje hjul, finns slumpmässiga kontantpriser, Gratis Spins, Respins och symbolförstörelse som utlöses när Golden Dragon Ägg landar på hjulen, under basspelet och Gratis Spins.

Ta din rustning och svärd och förbered dig för den ultimata striden och otroliga belöningar i Dragons of the North Megaways™!

Information

Sätt att vinna på:

Dragons of the North Megaways™ har 117,649 vinstsätt. Alla vinster skapas från det vänstra hjulet, från vänster till höger på intilliggande hjul.

Allmän information:

Speltyp Video-slot
Antal sätt att vinna på 117,649
Antal hjul och rader 7x7x7x7x7x7
Funktioner
  • Kontantpriser
  • Förstörelse
  • Respins
  • Gratis spins
Andel som betalas (RTP) ut till spelarna - "Köp bonus" - Gratis spins 94.89%
Andel som betalas ut till spelarna (RTP) 94.09%
Hit Rate 26.52%

KÖP BONUS

Knappen "Köp bonus" är aktiv i basspelet.

Köp bonus - Aktivera omedelbart gratisspinn när som helst under grundspelet.

• Betalar 100x totalinsats för att spela 10 gratisspinn

Så spelar du

Satsningar

För att spela en omgång, ställ in din insats med hjälp av plus-/minus-knapparna på vardera sida av spin-knappen. Tryck sedan på spin-knappen eller på mellanslag för att göra satsningen och starta omgången.

Du kan även välja din insats i menyn för satsningar i inställningarna. Tryck sedan på spin-knappen för att stänga menyn, göra din satsning och starta omgången.

Det går även att starta omgångar genom att använda auto-spin-funktionen.

Utbetalningsregler

• Vinnande kombinationer skapas från vänster till höger på intilliggande hjul, från hjulet längst till vänster.
  • Vinnande kombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets vinsttabell, som kan ses genom att trycka på knappen för inställningar
  • Endast den högsta vinsten per kombination betalas ut.
  • Flera vinster som sker samtidigt på olika sätt läggs ihop.
  • Alla vinster sker på valda sätt att vinna på.
  • Gratis spins-funktionen avslutas när det inte finns några fler gratis spins eller när du vinner högsta möjliga vinst.
  • Systemfel nollställer alla utbetalningar.
  • Alla öppna sessioner, som inte avslutas av spelaren, plus eventuella framtida transaktioner för den sessionen, kommer att avslutas efter max 90 dagar och minst 7 dagar beroende på spelarens bostad.

Utbetalningsregler för funktioner

• Gratis spins spelas med samma insats som omgången som aktiverade dem.
  • Vinster från gratis spins läggs till på andra vinster.

Autospin

Låter spelaren spela automatiskt under ett förutbestämt antal omgångar med den aktuella satsningen.

Menyn för auto-satsning/auto-spel kan nås genom att trycka på knappen för auto-satsning/auto-spel.

Gränser för auto-spel/auto-satsning

• Gräns för förlust – Låter dig kontrollera dina sammanlagda förluster genom att du anger ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:
    (Summan av insatser) - (summan av vinster) >= (belopp för gräns för förlust).
  • Enstaka vinst – Stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när en vinst nås om vinsten >= värdet som angetts för enstaka vinst.
  • Vinstgräns – Låter dig kontrollera dina sammanlagda vinster genom att ange ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:
    (summan av vinsterna) - (summan av insatserna) >= (vinstgränsbeloppet).
  • Vid vinst – Auto-satsning stoppas och en popup öppnas efter en vinst under omgången. En omgång med gratis spins räknas som en omgång och auto-satsning stoppas när alla gratis använts.
  • Stopp vid funktion – Auto-satsning stoppas och en popup visas när spelet når en specialomgång, såsom (men inte begränsat till) gratis spins, bonusspel och minispel, med undantag för wild-funktioner.

När gränsen nås stoppas auto-satsningen och ett meddelande visas i mitten av skärmen.

Datum för senaste ändring: 2022-06-23