DJ Wild

Nyckeltal

Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler

Vinstlinjer

20 vinstliner (10 vänster till höger och  10 vice versa

Hjul

5 hjul

Rader

3 rader

Träffpotential

~ 30,3 %

Namn

DJ Wïld

Spelstrategier

Många spelare byter insatsnivå baserat på spelresultat i tidigare omgångar. Det kan skötas automatiskt med Insatsstrategier.
1. En Insatsstrategi är ett förbestämt insatsmönster som ändrar insatsnivå beroende på ett antal regler.
2. En spelare kan ändra eller stänga av Insatsstrategi efter varje spelrunda.
3. Autospel (Auto Spin) fungerar i kombination med Insatsstrategier.
4. Aktivera en Insatsstrategi genom att välja ursprungsinsats och klicka på Spin-knappen.
5. Insatsstrategier förändrar inte det teoretiska utfallet i spelet.
6. Optimizer justerar insatsen uppåt eller nedåt till närmaste insatsnivån under vald %. Förblir aktiv på lägsta insatsnivå.
7. Insatsstrategier är listade i vinstplanen.

Spelregler

1. DJ Wïld är en 5-hjuls videoslot med 10 vinstlinjer, utbetalade från både vänster och höger.
2. Det finns 12 insatsnivåer för respektive valuta.
3. Varje insats är 100 mynt.
4. En spelrunda startas på vald insatsnivå när spelaren klickar på Spin-knappen.
5. Autospel (Auto Spin) spelar automatiskt spelet med så många rundor som valts i Autospel-menyn. Menyn aktiveras genom att hålla Spin-knappen nedtryckt.
6. Vinster och vinstkombinationer betalas ut i enlighet med vinsttabellen.
7. En vinstkombination måste ha minst en symbol som inte är WILD.
8. Vinster visas i antingen mynt eller vald valuta. Spelaren kan ändra detta under inställningar.
9. DJ Wïld -symbolen ersätts av en expanderande Wild vid träff och utlöser en respin.
10. Fler DJ Wïld -symboler läggs till på hjul 1, 2, 4 och 5 vid varje respin.
11. Fler DJ Wïld -symboler som träffar på samma spin, ger fler DJ WÏLD-symboler till nästa respin och startar ett respin.
12. DJ Wïld ersätts slumpmässigt av Smoke, Fire, Confetti, Strobe eller Lazer Wilds.
13. Smoke, Fire och Confetti Wilds expanderar vertikalt på hjulet de träffar och täcker 3 symboler.
14. Strobe och Lazer Wilds expanderar horisontellt för att täcka 2 symboler. Träff på hjul 1 expanderar till hjul 2 och tvärs om. Träff på hjul 4 expanderar till hjul 5 och tvärs om.
15. Det finns inga Wild-symboler på hjul 3.
16. Om hjul 1, 2, 4 och 5 är täckta med Wilds, läggs Jackpot WÏLD till på hjul 3 under avslutande respin.
17. Teoretisk utbetalning (RTP) är 96,3%
18. Högsta vinst är 170 000 mynt.
19. Alla insatser och vinster annulleras vid fel.