The price is right

Det är dags för ditt favoritspel! Snurra för fabulösa priser och fantastiska bonusar. Hitta den högsta multiplikatorn i Punch a Bunch för att multiplicera dina vinster i grundspelet med upp till 20x. Tre bonus-symboler aktiverar ett snurr på det stora bonushjulet för kontanter eller ett av två spännande spel: Plinko tilldelar 3 spelmarker med hemliga multiplikatorer att släppa ner på brädet för garanterade vinster, medan Cliff Hangers låter dig fortsätta snurra hjulen med en ökande vinstmultiplikator tills bergsklättraren når multiplikatornivån 25x högst upp på berget.

Allt detta kan bil ditt om... The Price is Right!

Så här spelar du

The Price is Right har 25 vinstlinjer.

Meny för insatskonfiguration (spel för mobil/surfplatta)

Tryck på pilen för att öppna menyn för insatskonfiguration.

Tryck på kryssrutan för att bekräfta och stänga menyn för insatskonfiguration.

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 94.78%.

Linjer

Visar aktuellt antal vinstlinjer.

Insatsen är fast på 25 vinstlinjer.

Linjeinsats

Visar aktuell insats per linje i vald valuta.

Total insats

Visar aktuell totalinsats i vald valuta.

Tryck på minusknappen (–) för att minska totalinsatsen.

Tryck på plusknappen (+) för att öka totalinsatsen.

Snurra

Tryck på cirkelpilen för att lägga insatsen och snurra hjulen.

Autosnurrfunktion

Autosnurr spelar automatiskt spelet ett givet antal snurrar till aktuell totalinsats.

För jurisdiktioner där autosnurr är aktiverat: Välj antal autosnurrar, förlustgräns och (valfri) enkelvinstgräns.

När du har valt önskad insatskonfiguration trycker du på AUTOSNURR, och väljer hur många snurrar som ska spelas med de aktuella insatsinställningarna.

Autosnurr spelar det angivna antalet snurrar tills STOPP trycks ned, en bonus aktiveras, saldot är för lågt för att snurra igen, eller tills en inställd vinst-/förlustgräns nås.

Autosnurr är endast tillgängligt i godkända jurisdiktioner.

Punch a Bunch

Punch a Bunch kan komma att aktiveras före ett vinnande snurr i grundspelet.

Gör upp till 4 slag på Punch a Bunch-brädet för att avslöja vinstmultiplikatorer från 2x till 20x.

Välj att acceptera det avslöjade multiplikatorvärdet eller avvisa värdet och välj igen. Om tre erbjudanden har avvisats kommer det fjärde erbjudandet tilldelas automatiskt.

Punch a Bunch slutar när 20x värdet avslöjas, ett erbjudande accepteras eller efter att det fjärde erbjudandet automatiskt har tilldelats.

Multiplikatorvärdet som tilldelas multiplicerar alla vinster från det aktiverande snurret.

Punch a Bunch förekommer inte på ett snurr som aktiverar det stora bonushjulet.

Vid det första erbjudandet är den optimala strategin att acceptera om erbjudandet är högre än 12x.

Vid det andra erbjudandet är den optimala strategin att acceptera om erbjudandet är 12x eller högre.

Vid det tredje erbjudandet är den optimala strategin att:

• Acceptera om erbjudandet är 12x eller högre och det andra erbjudandet var 10x eller
  • Acceptera om erbjudandet är 8x eller högre och det första erbjudandet var 12x och det andra erbjudandet var 10x eller
  • Acceptera om erbjudandet är 10x eller högre.

Det stora bonushjulet

Det stora bonushjulet aktiveras när tre bonuscattersymboler visar sig någonstans på hjul 1, 3 och 5.De här symbolerna stannar endast på hjul 1, 3 och 5.

Aktivering av det stora bonushjulet tilldelar ett snurr på det stora bonushjulet som i sin tur ger en multiplikator eller aktiverar Plinko eller Cliff Hangers.

Om hjulens pil stannar på ett multiplikatorvärde tilldelas multiplikatorns värde gånger den totala insatsen från det aktiverande snurret.

Plinko

Plinko aktiveras när hjulet stannar på Plinko på det stora bonushjulet.

Aktivering av Plinko tilldelar tre spelmarker att släppa ner på Plinko-brädet.

• Den första spelmarken tilldelar antingen en 1x eller 2x multiplikator.
  • Den andra spelmarken tilldelar antingen en 2x eller 3x multiplikator.
  • Den tredje spelmarken tilldelar antingen en 3x eller 5x multiplikator.

Välj en spelmark och välj var du vill släppa den på Plinko-brädet. Alla val ger samma förväntad återbetalning men kan bjuda på väldigt olika spelupplevelser.

Vinn det värde som motsvarar den plats där spelmarken landade, multiplicerat med spelmarksmultiplikatorn samt den aktiverande linjeinsatsen.

Bonusen avslutas efter att tre rundor har spelats och alla spelmarker släppts.

Cliff Hangers

Cliff Hangers aktiveras när hjulet stannar på Cliff Hangers på det stora bonushjuletCliff Hangers tilldelar gratissnurrar med en ökande multiplikator.

Aktivering av Cliff Hangers tilldelar 1 gratissnurr och en 1x vinstmultiplikator. Efter den första snurren visar sig en bergsklättrare på hjulen. Berget visar 25 steg med multiplikatorer från 1x till 25x. Bergsklättraren klättrar ett slumpmässigt antal steg uppför berget till en högre vinstmultiplikatornivå och tilldelar ett slumpmässigt antal gratissnurrar på den multiplikatornivån.

När det inte återstår några snurrar på den aktuella multiplikatornivån dyker bergsklättraren upp igen. Den här gången för att klättra längre upp på berget till en ny slumpmässig multiplikatornivå och tilldela ett slumpmässigt antal gratissnurrar på den nya multiplikatornivån. Antalet steg och gratissnurrar som tilldelas beror på bergsklättrarens aktuella nivå.

Aktuellt multiplikatorvärde Antal tilldelade steg Antal tilldelade snurrar
1x–9x 1–10 steg 1–10 snurrar
10x–20x 1–10 steg 1–5 snurrar
21x eller högre 1–4 steg 1–3 snurrar

Bonusen fortsätter på detta sätt tills bergsklättraren når 25x. När bergsklättraren når 25x tilldelas ett sista gratissnurr med en 25x multiplikator.

De hjul som används i Cliff Hangers skiljer sig från hjulen som används i grundspelet.

Gratissnurrar spelas med samma linjeinsats och samma antal vinstlinjer som det aktiverande snurret.

Regler

Missbruk eller funktionsfel ogiltigförklarar alla utbetalningar och spel.

Alla linjevinstsymboler måste dyka upp på en spelad linje och på intilliggande hjul, med början från hjulet längst till vänster.

Endast den högsta vinsten på varje vinstlinje utbetalas. Linjevinster multipliceras med linjeinsatsen på den vinnande linjen. Sammanfallande linjevinster på olika vinstlinjer läggs ihop.

Endast den högsta scattervinsten ger utdelning. Scattervinster multipliceras med den totala insatsen.

Scattervinster är oberoende av linjevinster och läggs till det totala utbetalningsbeloppet.

Bonusvinster är oberoende av linjevinster och läggs ihop med det totala vinstbeloppet.

Bonusscattersymboler dyker uteslutande upp på hjul 1, 3 och 5 i grundspelet.

Vinster visas i vald valuta.

Oavsett insatsens storlek finns det i vissa jurisdiktioner ett vinsttak på alla enskilda transaktioner. Se vinsttabellen för mer information. En transaktion innefattar resultatet av bonusrundan plus utfallet som aktiverade bonusrundan. Om vinsttaket nås under bonusen, avslutas bonusen omedelbart oavsett om fler gratissnurrar återstår eller inte.

Ytterligare information

Förväntad återbetalning

I enlighet med god spelpraxis fordrad i de flesta jurisdiktioner i världen är varje spelresultat helt oberoende, förutom när ett snurr låser upp en funktion för ett efterföljande snurr eller en serie av snurr, enligt spelreglerna. Oddsen att få ett visst resultat är alltid samma.

Oddsen varierar inte baserat på dina tidigare resultat, insatsens storlek, din budget, tidpunkt, veckodag, osv. Om du t.ex. vinner den största jackpotten under ett snurr i spelet, är din chans att vinna den igen på nästa snurr precis lika stor. På samma sätt ändrar tidigare förluster inte dina framtida odds.

Den förväntade återbetalningen reflekterar den teoretiska avkastningen över ett väldigt stort antal snurrar och spelare under en längre tid. Resultaten för en given spelare över en spelsession kan variera mycket från detta långsiktiga förväntade medelvärde i båda riktningar. Ju färre spel du spelar, desto större avvikelse från den faktiska återbetalningen kan du komma att uppleva.

Immateriell egendom

The Price is Right: ®/© FremantleMedia 2019.

© 2019 IGT. Alla rättigheter förbehållna. Alla andra varumärken som används häri ägs av IGT eller dess partners och får inte användas utan tillstånd. När symbolen ® används innebär det att varumärket är registrerat hos USA:s patent- och registreringsverk (U.S. Patent and Trademark Office).