Brawl At The RedCap Inn

Välkommen till BRAWL AT THE REDCAP INN videoslot, med 2 hjuluppsättning, Byta Wild Funktion och Gratisspel med Låsta Wilds Funktion.

Om spelet

BRAWL AT THE REDCAP INN är ett videoslotspel med två 5x4 hjuluppsättning och 50 fasta vinstlinjer. Den har funktioner där symboler staplar på varandra och Byta Wild funktionen där Wild symboler som landar på hjulen kopierar varandra. Om Wilds landar på samma position samtidigt blir 5x multiplikatorwilds. Gratisspel med Låsta Wilds Funktionen behåller Byta Wild funktionen med Wild symboler för alla resterande gratisspel.

Återbetalningsprocent

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96.1%

Spelregler

• Välj insatsvärde.

• Det finns 2 hjuluppsättning och 50 linjer spelas på varje hjuluppsättningarna för totalt 100 linjer.

• Vinnande kombinationer och utbetalningar görs enligt vinsttabellen.

• Endast högsta vinsten på varje linje.

• Alla vinster börjar från hjulet längst till vänster och betalar från vänster till höger på intilliggande hjul, förutom scatter-symboler som betalar överallt.

• Vinster endast på betalda linjer, förutom scatter-symboler.

• Vinster på olika linjer läggs till.

• Wild ersätter alla symboler, förutom scatter.

Byta Wild

• En wild på någon av de två hjuluppsättningarna kopieras tll samma position på den andra hjuluppsättningen.

• Wilds som landar på samma position på båda hjuluppsättningarna blir 5x multiplikatorwilds.

• Scatter symboler som visas i en position där en Wild symbol blir kopierad, räknas in i gratisspelet som aktiveras igen.

Gratisspel med Låsta Wilds

• 5 eller fler SCATTERS varsomhelst på båda hjuluppsättningarna aktiverar gratisspel med låsta wilds-funktionen.

• Tio gratisspel tilldelas.

• Alla wilds, eller 5x multiplikatorwilds, som visas låses fast i den positionen under resterande gratisspel.

• Gratisspel med låsta wilds-funktionen kan aktiveras igen under gratisspel med låsta wilds-funktionen om 5 eller mer scatter dyker upp på hjulen.

• Insatsvärdet är samma som i spelet som aktiverade gratisspel med låsta wilds-funktionen.

Så här spelar du

• Välj insatsvärdet

• Tryck på snurr-knappen för att börja spela

Alternativ för autospel (om tillgängligt)

• Antal snurr: Autospel avslutas när det förvalda antalet snurr har uppnåtts.

• Förlustgräns: Autospel avslutas om din totala förlust under autospel-sessionen är lika med eller överskrider den valda gränsen.

• Gräns för enstaka vinst: Autospel avslutas om vinsten i en enstaka snurr är lika med eller överskrider den valda gränsen.

Så här beräknas vinster

• För alla vinster anges varje symbols utbetalning i vinsttabellen

Alternativ för spel

• Klicka på ikonen för spelval för att expandera eller minimera spelmenyn

• Volym – Stänger av eller slår på ljudet

• Vinsttabell – Förklarar huvuddragen i spelet, och visar alla utbetalningar, linjer och vinstsätt

• Inställningar – Volym, ljud och musik

• Spelregler – Visar spelets regler

• Historik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor

Spelpanel

• Insats - Visar nuvarande insats.

• Insatsvärde – Ändrar den totala insatsen genom att ändra insatsvärdet.

• Total insats – Visar den totala insatsen med det valda insatsvärdet multiplicerat med insatsen.

• Maxinsats – Ställer in insatsvärdet på högsta möjliga. Klickar du på knappen igen återgår du till ursprungligt läge (endast desktop).

• Spin-knappen – Startar spelet.

• Autospel-knapp (om tillgängligt) – Öppnar alternativen för autospel. Om autospel är aktiverat avslutas det också genom att trycka på knappen.

• %-knapp (om tillgänglig) – Öppnar panelen för RTP som visar information om RTP och maximal vinst.

• Vinst – Visar vinsten för det aktuella eller senaste utbetalningssteget.

• Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.

Genvägar för tangentbord

• Mellanslag – Tryck på mellanslagstangenten för att snurra.

Ordlista

Engelska

Svenska

Wild

Wildsymbol

Free Games

Gratis spel

Scatter

Spridda

Max bet

Max insats

Big Win

Storvinst

Super Win

Superstorvinst

Mega Win

Megastorvinst

Lines

Linjer

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2021-08-19