Ascension Rise to Riches

Om det här spelet

l Det här är envideospelsautomat med5hjuloch3rader. l Vinstkombinationer markeraspåhjulenochvinstenutbetalas.

Wild-symboler

• lWild-symboler kanersättaandrasymboler för att skapavinnandekombinationer. l Wild-symboler kanersättaallasymboler utomscatter-symboler.
  • lWild-symboler kanskapasinaegnavinstkombinationer när destannar ien vinstradskombination. l Wild-symboler är wild-symboler.

Epic Strike™-symbol

• l 3eller fler EpicStrike™-symboler var somhelst påskärmenger vinst. l Baradet högst betalandeantalet EpicStrike™-symboler betalasut.
  • l Vinster frånEpicStrike™-symboler beräknasgenomatt multiplicerameddentotala insatsen.
  • l EpicStrike™-symbolvinster läggstilliradvinster.
  • l EpicStrike™-symboler kaninteersättasavwild-symboler. l EpicStrike™-symbolenär enscatter-symbol.

Free spins

• l Freespins-symbolenär enscatter-symbol.
  • l 3freespins-symboler ger vinst ochaktiverar ett spelpåfreespins-hjulet. l Hjulet snurrar engångochger ett fält medett antalfreespinsochenmultiplikator.
  • l Allaradvinster ochfreespins-symbolvinster under freespinsmultiplicerasmed hjulmultiplikatorn.
  • l Under freespinsmultiplicerasintevinster frånEpicStrike™-symboler med hjulmultiplikatorn. l Freespinskanåteraktiveras.
  • l Omaktiveringger likamångafreespinssomförst deladesut, medsamma multiplikatornivå. l Allainsatser somspelasär desammasomdet spelsomaktiveradefunktionen. l Freespins-symboler dyker endast upppåhjul2, 3och4.
  • l Vinster frånfreespins-symboler beräknasgenomatt multiplicerameddentotala insatsen. l Freespins-symbolvinster läggstilliradvinster. l Freespins-symboler kaninteersättasavwild-symboler. l Vinster frånfunktionenläggstillivinster frånbasspelet. l Freespinsspelasautomatiskt.

Regler för vinstrader

• l Spelet innehåller 20vinstrader.
  • l Antalet vinstrader somspelasär fast. l Envinstradär ett mönster avsymbolpositioner påenradintillvarandrapåhjulen. l Vinster utdelasnär matchandesymboler hamnar bredvidvarandraienvinstrad. l Vinstrader går frånvänster tillhöger fråndet förstahjulet.

Vinstregler

• l Vinster frånvinstrader baseraspådinursprungligainsats. l Vinstenbaseraspåvinstkombinationen. l Baradenhögstavinnandekombinationenper symbolkombinationger utdelning. l Vinsttabellenvisar utbetalningenför varjesymbolbaserat pådennuvarandeinsatsen.
  • l "Vinnupptill"-värdet somvisasär avrundat nedåt ochmotsvarar ungefär denhögsta möjligavinstensomkanuppnåsiett givet spel.
  • l Dentotalautbetalningenär summanavallavinster frånvinstrader ochscatter-vinster frånett spel.

Konsol

l Saldorutanvisar dinasaldon. l Insatsrutanvisar värdet avdintotalainsatsper spel. l Vinstrutanvisar dinasenastevinster.

Spelmeny

• l KnappenInställningar: Visar spelinställningarna.

• l KnappenVinsttabell: Visar vinsttabeller ochspelregler.
  •

l KnappenAutospel: Visar alternativför autospel.

• l Ljud: Aktiverar spelljud.

• l KnappenStäng: Stänger spelmenyn. l Vissainställningar ochfunktioner kansaknasidet här spelet.

Insatsregler

l Denursprungligainsatsenär antalet mynt multiplicerademedmyntvärdet. l Dentotalainsatsenbaseraspådinursprungligainsatspåvarjespeladvinstrad. l Varjespelkostar likamycket somdentotalainsatsen.

Insatsinställningar

l Totalinsats: Ställer innuvarandeinsatsvärde. l Myntvärde: Ställer inmyntensvärde. l Mynt per rad: Ställer inantalet mynt somsatsasper rad. l Snabbinsatsknappar: Ställer innuvarandeinsatstilldet valdavärdet. l KnappenSatsamax: Ställer innuvarandeinsatstillhögstamöjligavärde. l Vissainställningar ochfunktioner kansaknasidet här spelet.

Spelkontroller

• l KnappenSpel: Sätter igångett spel.

• l KnappenInsats: Visar alternativför att ändradennuvarandeinsatsen.

• l KnappenMeny: Visar fler spelalternativ.

• l KnappenStoppaautospel: Avbryter dennuvarandeautospelsessionen. l Saldo: Visar nuvarandesaldon.
  • l Insats: Visar dennuvarandetotalainsatsen. l Vinst: Visar densenastevinsten. l KnappenHjälp: Visar hjälpochannaninformation. l KnappenVinsthistorik: Visar historikenöver vinster. l Vissainställningar ochfunktioner kansaknasidet här spelet. l KnappenAvsluta: Avslutar spelet.

Ytterligare information

• lSaldot uppdaterasmeddensummasomvunnitseller förlorats. l Resultat fråndet senastespeladespelet visas.
  • lOmenförfråganintehinner nåserverninnananslutningenbrytsvisasresultatet från det föregåendespelet. l Omanslutningenbrytsvisasdet senastespeltillståndet när manåtervänder tillspelet. l Pågåendefunktioner somkräver interaktioneller beslut kanfortsättas. l Vidfunktionsstörningar ogiltigförklarasallavinster ochspel. l Vissainställningar ochfunktioner kansaknasidet här spelet. l Eventuellaändringar ireglernagörsienlighet medlagstadgadekrav.

Återbäring till spelare

l Återbäringtillspelare(RTP) är denteoretiskastatistiskaprocentsatsenavdentotala insatssummaniett spelsombetalasut somvinstsummamedtiden. l Det här spelet har enRTP om96,24 %. l Värdet är fast ochändrasinte.

Inställningar

l KnappenFunktionsskärm: Gör det möjligt att öppnafunktionsskärmen. l Vissainställningar ochfunktioner kansaknasidet här spelet.

Datum för senaste ändring: 2021-09-20