Big Bad Wolf

Om Spelet
Big Bad Wolf är en 5-hjuls, 25-raders videospelautomat. I spelet finns svepande hjul-funktionalitet, grisar blir wild-funktion och gratisspinn med blås ned huset-funktion.
Teoretisk utbetalning är 97,34%

Hur du spelar
Spelautomater är väldigt enkla att spela på. Följ bara dessa 3 steg:

1. Välj din totala insats
2. Tryck på SPIN-knappen
3. Kolla efter vinster i VINST-fältet

För ökad förståelse av inställningar, spelregler och spelfunktioner, läs texten nedan.

Beskrivning av spelets funktionalitet

Insats
Den totala insatsen visas i TOTAL INSATS-displayen. Ändra insatsen genom att klicka på displayen och välja din önskade totala insats.
Antalet insatsrader som används i spelet kan ändras genom att klicka på INSATSRADER-displayen.

Spin
Spelet startas genom att trycka på SPIN-knappen.
Du kan snabbstoppa spelet genom att trycka på SPIN-knappen igen.

Vinst
Eventuella totala vinster under en spelrunda kommer att visas i VINST-fältet.
Symbolvinster visas i vinsttabellen, som återspeglar den aktuella insatsinställningen.
Insatsradvinster betalas i följd från längst till vänster och till höger.
Endast den högsta vinsten per aktiv insatsrad betalas.
Separata insatsradvinster visas på insatsraderna under vinstpresentationen. Vid gratisspinn visas enbart total vinst för varje spinn.
Spridningsvinster läggs ihop med vinstradvinster.

Vinsttabell
Alla vinnande kombinationer i spelet kan ses i VINSTTABELL.

Snabbspel
SNABBSPEL-funktionen används för att få kortast möjliga spelrunda.

Autospel
Autospel ger dig möjlighet att låta spelet spela flera spelrundor automatiskt.
Tryck på AUTOSPEL och välj ett antal spelrundor för att initiera Autospel.
Antalet återstående spins visas till höger om STOPP-knappen.
Autospel stoppas genom att trycka på STOPP-knappen.

Inställningar
I inställningpelen nere till vänster om spelet kan du välja:
– Använd MELLANSLAG för spin
Använda MELLANSLAG för spin gör det möjligt för dig att använda mellanslagstangenten på ditt tangentbord för att starta spelrundor.

– Visa välkomstskärm vid start
Denna inställning gör att du kan stänga av och sätta på välkomstskärmen.

– Inställningar för mobilversion
I inställningpelen kan du välja:
LJUD PÅ eller AV
LJUD-valet gör att du kan bestämma om spelet ska spela upp ljud och musik.

Specialsymboler

Wild-symbol och specialsymboler
Wild-symboler ersätter alla symboler utom vargscattersymboler och månsymboler.

Spelet har två olika typer av Wild-symboler:
Regular Wild
Grisar blir wild-symboler, läs i beskrivningen av grisar blir wild-funktionen

Vargscattersymbol
Vargscattersymboler är inte fasta på insatsrader.
Minst tre vargscattersymboler initierar gratisspinnfunktionen.
Minst tre vargscattersymboler betalar insats x3

Månsymbol
Månsymbolen visas under gratisspinn.
Månsymbolen löser ut blås ned huset-förloppet.
Symbolen visas enbart på sista hjulet.

Spelfunktioner

Svepande hjul
Alla vinstkombinationer löser ut svepande hjulfunktionen
1. Alla vinnande symboler i en spelrunda försvinner
2. De tomma platserna fylls med symboler som faller ner ovanifrån.
3. Alla nya vinster kommer att läggas ihop med befintlig vinst.
4. Funktionen avslutas när det inte finns några nya vinnande kombinationer.

Grisar blir wild
En av grissymbolerna blir wild varannan vinst under svepande hjulfunktionen.
2:a vinsten - Gris 1 blir wild
4:e vinsten - Gris 2 blir wild
6:e vinsten - Gris 3 blir wild
Grisarna fortsätter vara wilds tills det inte finns nya vinnande kombinationer.

Gratisspinn
Minst tre vargscattersymboler initierar 10 gratisspinn.
Minst tre vargscattersymboler under gratisspinn ger 10 ytterligare gratisspinn.
Gratisspinnfunktionen spelas till det inte finns några gratisspinn kvar.

Ytterligare gratisspinn kan också vinnas under blås ned huset-funktionen.

Blås ned huset-funktion
Samla månsymboler för att gå framåt i blås ned huset-funktionen.
3 månsymboler gör att vargen blåser omkull trähuset och ger 2 ytterligare rundor.
6 månsymboler får vargen att blåsa omkull tegelhuset, ger 2 ytterligare rundor och en X2-multiplikator för alla följande rundor.

Tekniska fel i spelet annullerar alla utdelningar.
Ofullständiga spel kommer automatiskt att lösas efter 2 dagar. Eventuella vinster som följer av automatisk lösen ska betalas till spelarens konto.

Datum för senaste ändring: 2023-03-01